N Nana buna hasretim bilir misin :)Her yıl aman belki tayin çıkar diye Ağustos sonuna kadar dolaba bir şey koyamam ve her şeyi kaçırırımYa demek evde yaşıyorsun
Ben çilek, erik, Bezerye, portakal , ahududu vs yaptım şimdilik. Biber vs kavurmalı falan yapacagim, sarma börek vs yapıyorum mecbur kışa çok pratik oluyor.
Yorulmusundur şimdi güzel bir uyku çekersinHoşbulduk canım
Öğlen 12 den beri koşturuyorum bitti çok şükür:)Halıları toplayıp evi sildim:)
Gelince de çek resminiElbise mi terziye verdim bugün unuttum soylemeyi nasıl atladik ben bunu
Gece yeni başladıYorulmusundur şimdi güzel bir uyku çekersin
Bende bugün hiç iyi değilim sersem gibi oldum sıcaktan domates yaptım birde iyice bunaldım
Yanına da etli ekmek olaydıOhhh ayranda soğuk soğuk sefan olsun
Tamam kadın şunu yapicam bunu yapicam dedi abla ütü de yapacaksın dimi dedimGelince de çek resmini
Kukrim'in dediği gibi resim isteriz:)Tamam kadın şunu yapicam bunu yapicam dedi abla ütü de yapacaksın dimi dedim
Ooh hadi bakalımGece yeni başladıBiraz oturup keyif yapayım Taktım kulaklığımı son ses müzik dinliyorum:)
Ellerine sağlık canım
Ohhhsefan olsunGece yeni başladıBiraz oturup keyif yapayım Taktım kulaklığımı son ses müzik dinliyorum:)
Ellerine sağlık canım
Sağol canımOhhhsefan olsun
Kulaklığı takip keyif falan ddddigine göre kategori gelyorOoh hadi bakalımçaktırma diğerleri gitsin diye öyle dedim
Yok canim normal minilerden öyle markada değilDondurucu nasıl marketlerdeki dondurma dolabı gibi mi
KesinnKulaklığı takip keyif falan ddddigine göre kategori gelyor
Kategoriyi sabaha bekleyin şimdi açsam Kazen yoktur zaten:)Ooh hadi bakalımçaktırma diğerleri gitsin diye öyle dedim
Ahh ne etli ekmeğimin ne lahmacunumun neYanına da etli ekmek olaydı
Takılıyorum canım geçmişi okudun mu bak bu sana kimi anımsatıyorKategoriyi sabaha bekleyin şimdi açsam Kazen yoktur zaten:)
ben sacakliyimYok canim normal minilerden öyle markada değil, buzdolabimda dondurma kismi iyi yetiyor cok şükür, ben birazda düzenli koyarım
Yok okumadımTakılıyorum canım geçmişi okudun mu bak bu sana kimi anımsatıyor
Aşk olsun ben senide kattim hesabaAhh ne etli ekmeğimin ne lahmacunumun ne
Diğer soframın gıymatı bilinmedi hain kkbuarada sen gel ben yaparım sana al insanlık göör Lunya ile iş ceviriyonuz arkamdan amma köpek gönlüm kıyamıyooor