Biraz gezeyim ,bulduklarımın linkini atayım sanaDondurucu için hazırlıklar, ne nasıl soklaniyor yani
Biz böyle diyoruz umarım ifade edebildim
Yaramaz mıhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...labi-ve-dondurucu-hazirliklarimiz.839862/(bak sen azerine Onun konusuymuşKışlık Hazırlıklarımız. (Dondurucuya,Difrize Koyduklarımız)
Merhaba hanımlar, forumda gezindim ve böyle bir konu göremedim. Malum kış geliyor. Hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Peki sizler neler yapıyorsunuz?? Bizlerle paylaşırsanız (tarifleriyle birlikte) birçok kişi yararlanacaktır. @fatos03850 Hamarat arkadaşımızın yardımlarını bekliyorum...www.kadinlarkulubu.com )
N Nana bunları buldum ,işine yarar mı?
Resimli buzdolabi ve dondurucu hazirliklarimiz
Merhaba arkadaslar:KK3::KK3: yazin bitmesine 1 ay kaldi ve buzdolabi,buzluk doldurma telaslari basladi:KK71: ben malesef pek bi sey atamiyordum buzluga ama simdi hamilelik dusunuyorum ve ben hamile olunca en az 4 ay bas donmesi,mide bulantisi ve halsizlikten basim uzerimde durmuyo:KK51: yemek...www.kadinlarkulubu.com
Uy ne guzel dedın ama yok canm nerde hamılelıkOlmaz sanırım hani istediğin formu yakalayan bilir misin bilmem madem hamilesin burusuk falan deme sipariş et canım içinde kalmasın
Ben tariflerimi not aldım olabilecek kategorilerdeUyudunuz mu hepiniz hahahaa uyuyun uyuyun
Nevreste gelir birazdan sozlestigimiz gibi ilk tarifi alirim
Harikasın ortakBen tariflerimi not aldım olabilecek kategorilerde
Onlar uyusun, biz saman altından işi bitirelimHarikasın ortakhepsini uyuttuk meydan bize kaldı
Ama Deynepnaz buralarda olabilirOnlar uyuşun, biz saman altından işi bitirelim
Deynepnaz zararsizAma Deynepnaz buralarda olabilir
Örgü muhabbeti, bana patik modeli veriyor kukrim
Hııı başka ne olacaktı tabeeee aklınızı alırımmÖrgü muhabbeti, bana patik modeli veriyor kukrim
Yok canım ne olacak başka yorulmadinmi sen bugün uyusaydinHııı başka ne olacaktı tabeeee aklınızı alırımm
Aynı böyle devam.lunyacim.iki ters bir düz sekiz.sira devam.etÖrgü muhabbeti, bana patik modeli veriyor kukrim
Azsonra yaticiiiimmm sevininnnYok canım ne olacak başka yorulmadinmi sen bugün uyusaydin
ben bir tek cigden konulan bir kaç şey biliyorum birde sürekli koz patlıcan koyuyorum fazla bişey yapamıyorum ki
Ben yanlış okudum sanırım canım hamileydim sanmıştımUy ne guzel dedın ama yok canm nerde hamılelıkbos bomboss bır rahiimm bombos bır karın sımdılık sıparıd ettm bakalm
Oy kuzum.kiyamm ben sanaAzsonra yaticiiiimmm sevininnnaman beee alın sizin olsun zati öyle ahım şahım bişi pek düşmüyo bana