- 29 Nisan 2015
- 31.357
- 105.523
Sen hiç kazanmadınmı kuzu gıOy kuzum.kiyamm ben sana banada düşmedi ki hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hiç kazanmadınmı kuzu gıOy kuzum.kiyamm ben sana banada düşmedi ki hiç
Yok anam nerde sadece Sütaş da dedim yaSen hiç kazanmadınmı kuzu gı
Bana soruyorsan ben kazandım hediye mi göstereyim görmediysrnSen hiç kazanmadınmı kuzu gı
yanına yatırıp uyudun mu minikBana soruyorsan ben kazandım hediye mi göstereyim görmediysrn
Sofrayi miBuguj komşu ma attim buraya attifim fotoyu çok beğendi :))
Yok deli yatiyorum ben kırılır falan uf oluryanına yatırıp uyudun mu minik
Yok yok hediyeleriSofrayi mi
Kuzu bunu Bi sormuştum sanada ben cvbını görmedim ya sanırım . ohh yine kazanmışssın kız hedaye geldimiydiYok anam nerde sadece Sütaş da dedim ya ☺
Surmadım seniii surmadımmmmmmBana soruyorsan ben kazandım hediye mi göstereyim görmediysrn
benden sana gelsinSurmadım seniii surmadımmmmmm
HeYok yok hediyeleri
Sütaş ürünleri olan bir paket geldi canım görmedin miKuzu bunu Bi sormuştum sanada ben cvbını görmedim ya sanırım . ohh yine kazanmışssın kız hedaye geldimiydi
Görmedimyaaaa nerde at banadaSütaş ürünleri olan bir paket geldi canım görmedin mi ☺
Begenmedi demekki bak benimkini unutuyor muSütaş ürünleri olan bir paket geldi canım görmedin mi ☺
Hııı başka ne olacaktı tabeeee aklınızı alırımm
Aynı böyle devam.lunyacim.iki ters bir düz sekiz.sira devam.et
ben bir tek cigden konulan bir kaç şey biliyorum birde sürekli koz patlıcan koyuyorum fazla bişey yapamıyorum ki
Oy kuzum.kiyamm ben sana banada düşmedi ki hiç
Sen nerede yasiyon bu saatlerde öldürsen girmem ben mutfagaBen mutfak toplucam diye gittim çocukları yikayip salonu topladım
Şimdi şöyle bir müzik açayım da mutfağı haklayayim
Eşim gece 1 de geliyor o saate evi dezenfekte edilmiş halde buluyor nerede yasayayim evde yaşıyorum
38 numaraya göre, tamam
Yok ben daha çeşit koyuyorumda , banada fikir olsun belki değişik şeyler de bulurum
Banada banada, en son zeytin tatlıda tarif bile kalmamıştı bana
Sen nerede yasiyon bu saatlerde öldürsen girmem ben mutfaga