Daha önce al dediyse ooo tamam sıkıntı yokta elide cebine gideydi iyidiBişey demedi çocuklar dondurma diye cekistiriyordu o sıra ..ama bana daha önce bir misafirlikte görünce sende böyle alsana demişti
Kocakarı gibi benle tabak çanak bakmayı çok sever kendisi ama sadece bakıyor eli cebine gitmiyor ..suzgu takıntısı var yeter ki suzsun ne suzgusu olursa olsun alsana ne güzelmiş diyor
Bir foto attı deynep için :))Odami oyle dedi
Bugun cok konusmussunuz okuyamadim
Minikim sen bana etiket yapmamışsın bu gün hiç küstüm hıh(bu emojiyi çok seviyorum)
Yok kız un makarna suzgulerinde bahsediyorum benDaha önce al dediyse ooo tamam sıkıntı yokta elide cebine gideydi iyidineyn süzgü müü bildiğimiz süzgümü . Kıız evlendiğimizde cekmecelerimde ceyizlerim vardı oturmuş onlara bakıyor şu güzelmiş AA bu çok güzelmiş diyor napıyon askm dedim merak ettim yaa ne oldu diyor tövbe est bi kalk askm burdan dedim aslında öyle biri değil ama ogün bir merakı tuttu ay bide ablamda çok güzel yapmış bak bunu demez mi valla anacığımın yaptıkları daha güzel dedim bende ayy valla komediydik be
Estağfirullah canımbu ara bu essekligi çok yapmaya başladım
o zaman bizi mapısa attıracakyok caanııım yaparlar mı hiç öyle şeyler
Niye onlara bakıyor ayyYok kız un makarna suzgulerinde bahsediyorum ben
Çok güzel alsana diyorNiye onlara bakıyor ayy
o zaman bizi mapısa attıracak
Oyy canumBiliyorsun severim seni
kimse göründüğü gibi değilmişMapıstada yaparız pastamızı oturur yeriz birlikte napalım
Alaydın sende ölcenmiÇok güzel alsana diyor
Abooo senüüüü tembeeel hadi git topla iyi gecelerBen ufaktan kacayim saat 11 e geliyor mutfak duruyor öylece
kız Şakacıktan takılıyorlar bizekimse göründüğü gibi değilmiş
Canim benim ola bilirki nickim benzeyir ben bir kac ay oldu katildim aramizda@pinkstrap var belkiim ona benzetmisnBen nickini benzettim galiba,Nevreste olsa hemen hatırlatıldı bulamadım da kim olduğunu içimde kaldi
Yok ben pilav diyorum
evet annemden çaldığım tabağı da aynı yerde görmemişti hani en son yarismada kazandım ya orda kullandığım künefe tabaklarinin tam da yanında
aynen sonuncu olacak kadın değilsin sen yiaaa
hiç te koskanmam beni herkes seviyor
Yalnız ne kadar eminiz pastadan nevo vuracak golü