- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveet geldik fasulyenin faydalarına diyesim geldi nedense etiket kolay canımBir de etiket meselesi var
biliyorum biliyorumkız Şakacıktan takılıyorlar bize
Oy gülüm Bebiş napıyor yoruyor mu senibiliyorum biliyorum
Oyalıyor biraz 219 oyum var yaEveet geldik fasulyenin faydalarına diyesim geldi nedense etiket kolay canım ☺
[/QUOT
Allah bereket versin canım Nevreste abla halederOyalıyor biraz 219 oyum var ya
bu aralar yürüme hevesi var iflahımı söküyor tunahan nasıl köyü seviyor mu?Oy gülüm ❤ Bebiş napıyor yoruyor mu seni
Yok ,ben hallederim ,Onun işi yeteri kadar var zatenAllah bereket versin canım Nevreste abla haleder☺
Maşallah maşallah aman dikkat et kız en gözetlemelik zamanları İyi çok şükür uyudu oda sevmez mi dedesi her istediğini alıyor hayvanlar var çeşit çeşitbu aralar yürüme hevesi var iflahımı söküyor tunahan nasıl köyü seviyor mu?
Benim daha çoktu ama 3 bildirim gittigi halde o kadar di sen iki bildirim gördün sanırımOyalıyor biraz 219 oyum var ya
evde her şey tehlike arz ediyor artık ne var ne yok kaldırdım :)Maşallah maşallah aman dikkat et kız en gözetlemelik zamanları İyi çok şükür uyudu oda sevmez mi dedesi her istediğini alıyor hayvanlar var çeşit çeşit ☺
EN ÇOK OY ALDIĞIM YARIŞMABenim daha çoktu ama 3 bildirim gittigi halde o kadar di sen iki bildirim gördün sanırım
Bana sen yardım etmistin hatiladin mi
Aynen öyle valla :) İyi yapmışsın canım bende kaçıyorum ufaktan iyi geceler herkeseevde her şey tehlike arz ediyor artık ne var ne yok kaldırdım :)
sevilmez ya köy çocukların en serbest oldu resmen saltanat sürdüğü yer
Kızlar burada dondurucu için şoklama sayfası var mı?
Nasıl yani şoklama sayfası anlamadımNevreste bi el atsanda bulsam sayfayı, hanımlardan bana hayır yok
Dondurucu için hazırlıklar, ne nasıl soklaniyor yaniNasıl yani şoklama sayfası anlamadım