- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Tüh ya napsak ki şey yapma ya bidaha ki kategori ye kadar kapaliymis topik
Kız ne etiketlerin birak uyusun öğrenmez bari yarın acilacaginiSonra bi ara öğreniriz agustos sonu eylül başı gibi evet kızlar sıra @alimiyon da
Gayet fair play çerçevesinde yarisiyoruzyaa kızlar çok fenasınız banlanırsam filan sizden bilirim
Kismet degilmis kuzu bos ver bi dahakine artikinyaa tarifimi merak etmiyor musunuz yani bitebilir valla
Balli pastayi da bilir misin lunyaBende bayılıyorum, köye gidişimizde vazgecilmezimiz koca davul fırın tepsisi ile yapar yeriz
Kavga cikartip onu da banlatalimSonra bi ara öğreniriz agustos sonu eylül başı gibi evet kızlar sıra @alimiyon da
Kismet degilmis kuzu bos ver bi dahakine artikin
Balli pastayi da bilir misin lunya
Kavga cikartip onu da banlatalim
ya yarsmalara yeni yeni katlyorum o kadarda eski diyilm canimKuzu sen eski üyelerden misin? Nick tanıdık geliyor
Offf bilmem mi, medavik miydi adıBalli pastayi da bilir misin lunya
Biz bunu nası dusunemedikyaa kızlar çok fenasınız banlanırsam filan sizden bilirim
Ben nickini benzettim galiba,ya yarsmalara yeni yeni katlyorum o kadarda eski diyilm canim
Evet kandırırsın
beni bi Tek sen etiketliyosun canim teşəkkür ederim
evet annemden çaldığım tabağı da aynı yerde görmemişti hani en son yarismada kazandım ya orda kullandığım künefe tabaklarinin tam da yanındaGıcııııkkk. Maşallah nasıl görmedi yada gördüde evde vardır diye oralı olmamıştır ayy
aynen sonuncu olacak kadın değilsin sen yiaaaKomplo kurdular bana kanka
Yuzume vurup durmayin ulenben sonuncu olacak kadin degildim de nevonun guzel hatrina oldum
hiç te koskanmam beni herkes seviyor
Yalnız ne kadar eminiz pastadan nevo vuracak golüKim aynı pastayı yaparki balım süsleme işi ya çikolatalı olacak ya meyvali yani bence ayırma olmaz
Evet evetpinkstrap olabilir mi canım ☺
Ayy Allah iyiliğini versin kuzu giz
evet annemden çaldığım tabağı da aynı yerde görmemişti hani en son yarismada kazandım ya orda kullandığım künefe tabaklarinin tam da yanında
aynen sonuncu olacak kadın değilsin sen yiaaa
hiç te koskanmam beni herkes seviyor
Yalnız ne kadar eminiz pastadan nevo vuracak golü
Biz evde birde her aldigimizin farkında olan çiftlerinAyy Allah iyiliğini versin kuzu giziyi ama bakar kör olmalı bazen herifler herşeyi görmelerine gerek yok