Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Bizimde hep farkında olandanız :KK48: ama yeni tabak aldıydım onu henüz görmedi dur yarın kullanıyımda görsün
😁😂😂😂😂
Bende benim tabaklar benzer (isabelin hediye gönderdiği ) tabakalar vardı çarşıda ayy baksana ne güzel senin sevdiğin gibi mavi beyaz dedim eşime :KK70:

Ahahaaa bu çok iyidi enişte ne dedi yaa😂😂
Bişey demedi çocuklar dondurma diye cekistiriyordu o sıra ..ama bana daha önce bir misafirlikte görünce sende böyle alsana demişti

Kocakarı gibi benle tabak çanak bakmayı çok sever kendisi ama sadece bakıyor eli cebine gitmiyor ..suzgu takıntısı var yeter ki suzsun ne suzgusu olursa olsun alsana ne güzelmiş diyor 😂

Sende sık sık gel ozaman bebekim
Kayinvalideye temizlik yapcaz sabahtan gidicem, bakim bakalim ben girdigimde denk gelcekmi :KK17:
Bu arada hep yazmasamda sayfa sayisi azsa konusulanlari okuyup cikiorum o kadarda girmio sayilmam:KK49:😁

darbe mi yapacak yoksa:sopa:
Galiba banlatacak sizi tartışma ile tekme tokat geliyorsa sen sus cvp verme onu kibleriz

Laf aramızda size laf ediyor ama onun sunumları da fena

Canfeb i beraber halledelim

Sonra sizi ayyy pardon sonra beraber katılırız yarışmaya :ıslık:

Galiba banlatacak sizi tartışma ile tekme tokat geliyorsa sen sus cvp verme onu kibleriz

Su insatagramda pasta paylasanmiydi canfeb😊
Ismi soylede bende bakim

Minikim sen bana etiket yapmamışsın bu gün hiç küstüm hıh :63: (bu emojiyi çok seviyorum)

X