Sunumdan sonra tekrar buzluğa atar sonraki kategori de kullanırım
Sunumdan sonra tekrar buzluğa atar sonraki kategori de kullanırım
Bizimde hep farkında olandanızBiz evde birde her aldigimizin farkında olan çiftlerin
Farkında olmuş hali bu
Bende benim tabaklar benzer (isabelin hediye gönderdiği ) tabakalar vardı çarşıda ayy baksana ne güzel senin sevdiğin gibi mavi beyaz dedim eşimeBizimde hep farkında olandanızama yeni tabak aldıydım onu henüz görmedi dur yarın kullanıyımda görsün
n'olmuş banaSonra bi ara öğreniriz agustos sonu eylül başı gibi evet kızlar sıraalimiyon da
Ahahaaa bu çok iyidi enişte ne dedi yaaBende benim tabaklar benzer (isabelin hediye gönderdiği ) tabakalar vardı çarşıda ayy baksana ne güzel senin sevdiğin gibi mavi beyaz dedim eşime
Bişey demedi çocuklar dondurma diye cekistiriyordu o sıra ..ama bana daha önce bir misafirlikte görünce sende böyle alsana demiştiAhahaaa bu çok iyidi enişte ne dedi yaa
Sende sık sık gel ozaman bebekimKonu acilmamis, yarin ben gorene kadaaar
darbe mi yapacak yoksa
Kayinvalideye temizlik yapcaz sabahtan gidicem, bakim bakalim ben girdigimde denk gelcekmiSende sık sık gel ozaman bebekim
Galiba banlatacak sizi tartışma ile tekme tokat geliyorsa sen sus cvp verme onu kiblerizdarbe mi yapacak yoksa
Biraz once kukrim in söylediği gibi yaniKayinvalideye temizlik yapcaz sabahtan gidicem, bakim bakalim ben girdigimde denk gelcekmi
Bu arada hep yazmasamda sayfa sayisi azsa konusulanlari okuyup cikiorum o kadarda girmio sayilmam
Su insatagramda pasta paylasanmiydi canfebGaliba banlatacak sizi tartışma ile tekme tokat geliyorsa sen sus cvp verme onu kibleriz
Laf aramızda size laf ediyor ama onun sunumları da fena
Canfeb i beraber halledelim
Sonra sizi ayyy pardon sonra beraber katılırız yarışmaya
Odami oyle dediBiraz once kukrim in söylediği gibi yani
Minikim sen bana etiket yapmamışsın bu gün hiç küstüm hıhGaliba banlatacak sizi tartışma ile tekme tokat geliyorsa sen sus cvp verme onu kibleriz
Laf aramızda size laf ediyor ama onun sunumları da fena
Canfeb i beraber halledelim
Sonra sizi ayyy pardon sonra beraber katılırız yarışmaya