KuZum ya erişte hamurunda cok yumurta oluyo hiç baktın mı bi yerlere 2.5 kilo una 8 yumurta gidiyo yumurta eriştenin bozulmaması için cok önemliSaol canım ben kafama göre yaptım 3 yumurta 1 Şb yoğurt koydum süt yoktu sert hamur yogurdum ikiye boldum yarısını domates suyuyla tekrar yogurdum
Kolay gelsin canım iyi gecelerBende gideyim oglani uyutmayi deniyim ders çalışmam lazım
Her sabah ve akşam yaklaşık 2-3 fesleğen yaprağı alıp çiğnemek ve yutmak tütün kullanımına olan ihtiyacı azaltmaya yardımcı olur ve aynı zamanda daha önceki tütün kullanımından kaynaklanan sorunları iyileştirir. Ünlü Onkolog (kanserbilimci) Prof. Dr. Erkan Topuz da fesleğen çiğnemenin sigarayı bırakmak için son derece etkili bir yöntem olduğunu açıklamıştırOlabilir canım hiç bilmiyorum:)
İyi geceler iyi dersler canımBende gideyim oglani uyutmayi deniyim ders çalışmam lazım
Baktım canım ben normalde de ev makarnasi yapiyorum o kadar yumurta çok geldi bana kurusun psetleyip buzlukta sakliycam az zaten 1 aya yeriz biz onu ☺KuZum ya erişte hamurunda cok yumurta oluyo hiç baktın mı bi yerlere 2.5 kilo una 8 yumurta gidiyo yumurta eriştenin bozulmaması için cok önemli
Saol abla iyi gecelerKolay gelsin canım iyi geceler
Anladım kuzumm çünkü bende yaptım ama cok yumurta vardı nedeni yazıyodu ama unuttum demek ki senin yaptığın da oluyormusBaktım canım ben normalde de ev makarnasi yapiyorum o kadar yumurta çok geldi bana kurusun psetleyip buzlukta sakliycam az zaten 1 aya yeriz biz onu ☺
Saol canım bensiz çok sohbet etmeyin aklım kalmasin gidin yatın ☺İyi geceler iyi dersler canım
Olur tamamSaol canım bensiz çok sohbet etmeyin aklım kalmasin gidin yatın ☺
Sadece un su tuz ile yapan komsum var onlar baya yapıyorlar bide makineleri falan var kesmek için kesip ipe seriyolar o da bozulmuyoAnladım kuzumm çünkü bende yaptım ama cok yumurta vardı nedeni yazıyodu ama unuttum demek ki senin yaptığın da oluyormus
Ya demek ki bu şekilde yapılabiliyomus canım öğrenmiş oldumSadece un su tuz ile yapan komsum var onlar baya yapıyorlar bide makineleri falan var kesmek için kesip ipe seriyolar o da bozulmuyo
Hiç sormaHerkes gitti
Başım ağrıdı
Pcden kalktım telefondan yetiştiğim kadar sorabilirsin:)Hiç sorma
Dur ben biraz daha agritayim yeni seçenekler ekledim birde onlara bak fayanslarda
E hani sen herseyi kek hariç zeytinyağlı yapıyodun abla
Hepinize başarılar diliyorum, ellerinize emeklerinize sağlık, bu sıcak günlerde uğraşmışsınız elleriniz dert görmesin, öptttttüüüüm kocaman kocaman
Zeytinyağlı yiyemem amaannn basma da fistan giyemem amannn
Şarkı işin esprisi, bayılırım zeytinyağlılara, oyumu verdiğim kişi bulsunE hani sen herseyi kek hariç zeytinyağlı yapıyodun ablaoyun kime verdin merak ettim
Baktım oylar arasında göremedimŞarkı işin esprisi, bayılırım zeytinyağlılara, oyumu verdiğim kişi bulsungoes to Mune'nin oyuuuu acaba kime
Oyumu verdiğim kişi hala bakmadı sanırım, oyumu verdiğim güzel bakmadın mı dahaBaktım oylar arasında göremedim