Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Saol canım ben kafama göre yaptım 3 yumurta 1 Şb yoğurt koydum süt yoktu sert hamur yogurdum ikiye boldum yarısını domates suyuyla tekrar yogurdum
KuZum ya erişte hamurunda cok yumurta oluyo hiç baktın mı bi yerlere 2.5 kilo una 8 yumurta gidiyo yumurta eriştenin bozulmaması için cok önemli

Olabilir canım hiç bilmiyorum:)
Her sabah ve akşam yaklaşık 2-3 fesleğen yaprağı alıp çiğnemek ve yutmak tütün kullanımına olan ihtiyacı azaltmaya yardımcı olur ve aynı zamanda daha önceki tütün kullanımından kaynaklanan sorunları iyileştirir. Ünlü Onkolog (kanserbilimci) Prof. Dr. Erkan Topuz da fesleğen çiğnemenin sigarayı bırakmak için son derece etkili bir yöntem olduğunu açıklamıştır

KuZum ya erişte hamurunda cok yumurta oluyo hiç baktın mı bi yerlere 2.5 kilo una 8 yumurta gidiyo yumurta eriştenin bozulmaması için cok önemli
Baktım canım ben normalde de ev makarnasi yapiyorum o kadar yumurta çok geldi bana kurusun psetleyip buzlukta sakliycam az zaten 1 aya yeriz biz onu ☺

Baktım canım ben normalde de ev makarnasi yapiyorum o kadar yumurta çok geldi bana kurusun psetleyip buzlukta sakliycam az zaten 1 aya yeriz biz onu ☺
Anladım kuzumm çünkü bende yaptım ama cok yumurta vardı nedeni yazıyodu ama unuttum demek ki senin yaptığın da oluyormus

Anladım kuzumm çünkü bende yaptım ama cok yumurta vardı nedeni yazıyodu ama unuttum demek ki senin yaptığın da oluyormus
Sadece un su tuz ile yapan komsum var onlar baya yapıyorlar bide makineleri falan var kesmek için kesip ipe seriyolar o da bozulmuyo

Hepinize başarılar diliyorum, ellerinize emeklerinize sağlık, bu sıcak günlerde uğraşmışsınız elleriniz dert görmesin, öptttttüüüüm kocaman kocaman
Zeytinyağlı yiyemem amaannn basma da fistan giyemem amannn

E hani sen herseyi kek hariç zeytinyağlı yapıyodun abla oyun kime verdin merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…