Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahahahaa aramızda kuzuMune ay buldum abla
Geçen hafta gittim o da totosunu dönmüştüBayağı ilerlemiş hamilelik doktora ne zaman gidiyorsun:)Cinsiyet belli olur artık:)
Hayırlısı canım biz beklerizGeçen hafta gittim o da totosunu dönmüştü
3 kişi arasındaydım 3 tarifte patlıcanlıydı, çok severim patlıcanı, kızartması, oturtması, karnıyarığı, ayırt etmem patlıcanlı herşeyi yerimİnanmıyorum ablam ilk defa bana vermiş
Teşekkür ederimOyunu almak yıllar sonra bu güne nasipmiş3 kişi arasındaydım 3 tarifte patlıcanlıydı, çok severim patlıcanı, kızartması, oturtması, karnıyarığı, ayırt etmem patlıcanlı herşeyi yerim
Ne demek ablacım değerli saygıdeğer gibi şeyler yazmayın valla böyle bir tuhaf oluyorum sanki tepeden aşağı bakıyormuş gibi, mune işte herkes gibi biri, topiklere azıcık selamsız dalan sonra da ortadan yok olan biriMune ' m değerli oyunuz için çok teşekkürler
Bizim için değerlisinNe demek ablacım değerli saygıdeğer gibi şeyler yazmayın valla böyle bir tuhaf oluyorum sanki tepeden aşağı bakıyormuş gibi, mune işte herkes gibi biri, topiklere azıcık selamsız dalan sonra da ortadan yok olan biri
Kesin kız ben söylüyorumGeçen hafta gittim o da totosunu dönmüştü
Bizim için değerlisin
Sensiz bir Kadınlar Kulübü düşünemiyorum
Bende düşünemiyorum valla eli maşalı ,cımbızlı gardiyan ablamızzzBizim için değerlisin
Sensiz bir Kadınlar Kulübü düşünemiyorum
Varlığın denizdeki inci tanesi olmasın
Bak şimdi, fena utandırdın beni, hepiniz çok kıymetlisiniz, varlığım denizde bir kum tanesi kadar, dostluk ahbaplık ediyoruz birbirimize
Gardiyan mıBende düşünemiyorum valla eli maşalı ,cımbızlı gardiyan ablamızzz
Evet abla ben öyle diyorum onaGardiyan mı
Göstermemiş deyince benimde aklıma kız geldiKirmizi pabuc Allah tamamına erdirsin karın yanlara doğru yayıldıysa sivri değilse, size arkadan bakıldığında hamile olduğunuz anlaşılıyorsa çoğunlukla kız bebek doğuyor, sağlıkla doğsun inşaallah.
Gardiyan mı
Ah Nevreste'm, gardiyan, zebellah, cımbızla, eli maşalı, insafsız kadın, zalim müdire diye gidiyor, valla kullanıcı adımdan çok lakabım var sitedeEvet abla ben öyle diyorum ona
Bdv ye çok takılanlar daha iyi biliyorAh Nevreste'm, gardiyan, zebellah, cımbızla, eli maşalı, insafsız kadın, zalim müdire diye gidiyor, valla kullanıcı adımdan çok lakabım var sitede