• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
3 kişi arasındaydım 3 tarifte patlıcanlıydı, çok severim patlıcanı, kızartması, oturtması, karnıyarığı, ayırt etmem patlıcanlı herşeyi yerim:kk77:
Teşekkür ederim💕Oyunu almak yıllar sonra bu güne nasipmiş😃💕

Ne demek ablacım:KK15: değerli saygıdeğer gibi şeyler yazmayın valla böyle bir tuhaf oluyorum sanki tepeden aşağı bakıyormuş gibi, mune işte herkes gibi biri, topiklere azıcık selamsız dalan sonra da ortadan yok olan biri:KK70:
Bizim için değerlisin😍
Sensiz bir Kadınlar Kulübü düşünemiyorum 💖💕

Bizim için değerlisin😍
Sensiz bir Kadınlar Kulübü düşünemiyorum 💖💕
:KK23:
Bak şimdi, fena utandırdın beni, hepiniz çok kıymetlisiniz, varlığım denizde bir kum tanesi kadar, dostluk ahbaplık ediyoruz birbirimize:KK19:

:KK23:
Bak şimdi, fena utandırdın beni, hepiniz çok kıymetlisiniz, varlığım denizde bir kum tanesi kadar, dostluk ahbaplık ediyoruz birbirimize:KK19:
Varlığın denizdeki inci tanesi olmasın😍
Sağol ablacım💕

Kirmizi pabuc Kirmizi pabuc Allah tamamına erdirsin:nazar: karın yanlara doğru yayıldıysa sivri değilse, size arkadan bakıldığında hamile olduğunuz anlaşılıyorsa çoğunlukla kız bebek doğuyor, sağlıkla doğsun inşaallah.
Göstermemiş deyince benimde aklıma kız geldi😊

Ah Nevreste'm, gardiyan, zebellah, cımbızla, eli maşalı, insafsız kadın, zalim müdire diye gidiyor, valla kullanıcı adımdan çok lakabım var sitede :KK70::KK70::KK70:
Bdv ye çok takılanlar daha iyi biliyor:70:

Back