Valla usûlü nasıl bilmiyorum bilen vardır burda benim ilk yapisim sert hamur yogurdum yumurta yoğurt un ile mantidan biraz kalın açtım onları sofra bezine serdim biraz kurumalarini beklediim sonra kestim ilk kestiklerimizi de afiyetle yedikCanfeb harika olmuş ben mantı kestim de hiç erişte yapmadım usul aynıdır demi
Saol canım ☺Ellerine sağlık bereketli olsun
Üzülme canım onlarda çektirdiklerini yaşamadan asla ölmeyecekler üzülme gönlünü ferah tutDaha önce söylemiştim babam annem bana hamile iken ölmüş.
Babamın ilk evliliğinden de çocukları var benden de epey büyükler .
Babam da epey mal sahibi varlıklı biri imiş.
Bize tabi beş kuruş vermemişler oralarınına girmeyeyim.
Babamın mezarı benim büyüdüğüm şehirden farklı bir şehirde onu bile evlendikten sonra gidebildim.
Bilmiyorum hayatlari güllük gulistanlik babam bile onların olduğu şehirde .
Ben büyüyene kadar annemle ne zorluklar çektik ne sıkıntılar belki annem o yüzden kanser oldu ama onlar rahat rahat yaşıyor.
Biraz nemi cikinca kesiliyor bilihorim da hani domates koyduğuna domatesi nasıl koydun ki daha sulu un isteyen bir hale dönmedi mi ?Valla usûlü nasıl bilmiyorum bilen vardır burda benim ilk yapisim sert hamur yogurdum yumurta yoğurt un ile mantidan biraz kalın açtım onları sofra bezine serdim biraz kurumalarini beklediim sonra kestim ilk kestiklerimizi de afiyetle yedik
Teşekkür ederim canımÜzülme canım onlarda çektirdiklerini yaşamadan asla ölmeyecekler üzülme gönlünü ferah tutCanfeb KuZum erişteler Harika görünüyor hamurunu nasılyaptın
Saol tatlım kız ben seni sanki kpss topiginin oralarda gördüm sende gircekmisin girdinmi ya daOoo ellerine sağlık canım afiyetle yiyin inşallah❤
Sakinleş canım benimNe zaman sigarayı bırakmaya noyetlensem o gün ya bir şeye sinirleniyorum ya da üzülüyorum bu sefer yine bir sigara yakıyorum ne olacak benim bu halim
Hayırlı geceler canım afiyet olsunHadi ben kaçtım yemek bu saate kaldı kız uyuyunca biraz aşağıda oyalayacagim
Hepinize Allah rahatlık versin şimdiden
Daha iyiyim canımSakinleş canım benim
Evet bırakırsan iyi olur canımDaha iyiyim canım
Bu sigarayı birakmam lazım ama
Sohbete çaya gidiyorum demiyor daHadi ben kaçtım yemek bu saate kaldı kız uyuyunca biraz aşağıda oyalayacagim
Hepinize Allah rahatlık versin şimdiden
Nasıl yapayım fesleğen yaprağı duymuştum onu deneyeceğim bakayimEvet bırakırsan iyi olur canım
Saol canım ben kafama göre yaptım 3 yumurta 1 Şb yoğurt koydum süt yoktu sert hamur yogurdum ikiye boldum yarısını domates suyuyla tekrar yogurdumÜzülme canım onlarda çektirdiklerini yaşamadan asla ölmeyecekler üzülme gönlünü ferah tutCanfeb KuZum erişteler Harika görünüyor hamurunu nasılyaptın
Olabilir canım hiç bilmiyorum:)Nasıl yapayım fesleğen yaprağı duymuştum onu deneyeceğim bakayim
Evet civik oldu un ekleye ekleye tekrar yoğurdumBiraz nemi cikinca kesiliyor bilihorim da hani domates koyduğuna domatesi nasıl koydun ki daha sulu un isteyen bir hale dönmedi mi ?