- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Yok canım maalesefSaol tatlım kız ben seni sanki kpss topiginin oralarda gördüm sende gircekmisin girdinmi ya da
Erkekler de göstermiyor ama kızlarda annenin karnı ve çok afedersiniz poposu genişliyor, erkek bebeklerde bir tek sivri bir karın oluyor, ben bir kaçayım yürüyüş saatimiz geldi çok sportmenim ya gidip yürüyeyim, hepinizi öpüyorum, hayırlı gecelerGöstermemiş deyince benimde aklıma kız geldi
Yok abla kıız valla ben gardiyandan başka bişi demiyom aşk olsunAh Nevreste'm, gardiyan, zebellah, cımbızla, eli maşalı, insafsız kadın, zalim müdire diye gidiyor, valla kullanıcı adımdan çok lakabım var sitede
Valla abla ben pek takılmıyom arada ekşın lı şeyler oluyor bi bakım diyom bi bakıyorum herkez bammmBdv ye çok takılanlar daha iyi biliyor
Hayırlı geceler ablacımErkekler de göstermiyor ama kızlarda annenin karnı ve çok afedersiniz poposu genişliyor, erkek bebeklerde bir tek sivri bir karın oluyor, ben bir kaçayım yürüyüş saatimiz geldi çok sportmenim ya gidip yürüyeyim, hepinizi öpüyorum, hayırlı geceler
Uslu durmayınca bammm oluyorlarValla abla ben pek takılmıyom arada ekşın lı şeyler oluyor bi bakım diyom bi bakıyorum herkez bammm
İyi gecelerr kuzucumİyi geceler hanımlar
İnanki hak ediyorlar yaaa valla neler var tövbe yarabbimUslu durmayınca bammm oluyorlar
İnanki hak ediyorlar yaaa valla neler var tövbe yarabbim
Duyan duysun arkamda nevo ablam var varsın dimi ablaDuymasınlar
Yokum tabi kiDuyan duysun arkamda nevo ablam var varsın dimi abla
Ben gelene kadar sahibi gelmişHahahahahahahaa aramızda kuzu
7 yıl olmak üzere ilk defa oyunu aldım:)Ben gelene kadar sahibi gelmiş
Ee iyi ozaman sonra şeederikkkYokum tabi kiBeni kim koruyacak:)
Neymiş söyle bakem:)Kategoriyi bilmiyim arkadaşlar bir tahminim var fekat söylemem
Kahvaltı sofralarıNeymiş söyle bakem:)
Gelsin görelim:)Kahvaltı sofraları
Hayır demedinGelsin görelim:)