Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Canfeb Canfeb harika olmuş ben mantı kestim de hiç erişte yapmadım usul aynıdır demi
Valla usûlü nasıl bilmiyorum bilen vardır burda benim ilk yapisim sert hamur yogurdum yumurta yoğurt un ile mantidan biraz kalın açtım onları sofra bezine serdim biraz kurumalarini beklediim sonra kestim ilk kestiklerimizi de afiyetle yedik 😍

Daha önce söylemiştim babam annem bana hamile iken ölmüş.
Babamın ilk evliliğinden de çocukları var benden de epey büyükler .
Babam da epey mal sahibi varlıklı biri imiş.
Bize tabi beş kuruş vermemişler oralarınına girmeyeyim.
Babamın mezarı benim büyüdüğüm şehirden farklı bir şehirde onu bile evlendikten sonra gidebildim.
Bilmiyorum hayatlari güllük gulistanlik babam bile onların olduğu şehirde .
Ben büyüyene kadar annemle ne zorluklar çektik ne sıkıntılar belki annem o yüzden kanser oldu ama onlar rahat rahat yaşıyor.
Üzülme canım onlarda çektirdiklerini yaşamadan asla ölmeyecekler üzülme gönlünü ferah tut :KK60: Canfeb Canfeb KuZum erişteler Harika görünüyor hamurunu nasılyaptın

Valla usûlü nasıl bilmiyorum bilen vardır burda benim ilk yapisim sert hamur yogurdum yumurta yoğurt un ile mantidan biraz kalın açtım onları sofra bezine serdim biraz kurumalarini beklediim sonra kestim ilk kestiklerimizi de afiyetle yedik 😍
Biraz nemi cikinca kesiliyor bilihorim da hani domates koyduğuna domatesi nasıl koydun ki daha sulu un isteyen bir hale dönmedi mi ?

Üzülme canım onlarda çektirdiklerini yaşamadan asla ölmeyecekler üzülme gönlünü ferah tut :KK60: Canfeb Canfeb KuZum erişteler Harika görünüyor hamurunu nasılyaptın
Saol canım ben kafama göre yaptım 3 yumurta 1 Şb yoğurt koydum süt yoktu sert hamur yogurdum ikiye boldum yarısını domates suyuyla tekrar yogurdum

X