Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Wuuuu çok şık kuzu kızz bayıldım inankiiii cok yakışır sana,ahh ahhh açık halimi özledim bian
Tesekkur ederim balim
Ben elbise giyeceksem burnu acik ayakkabiyla da corap giyiyorum canim.bacaklari guzel gosteriyo ama tamamiyle ten rengi ince ve burunsuz olmasi gerek corabin.ayrica o zaman ayak tirnaklarima oje surmuyorum

Tesekkur ederim balim

Ben elbise giyeceksem burnu acik ayakkabiyla da corap giyiyorum canim.bacaklari guzel gorunuyo ama tamamiyle ten rengi ince ve burunsuz olmasi gerek corabin.ayrica o zaman ayak tirnaklarima oje surmuyorum
Bende Vazgeçtim kuzu kapalı alcam günaydın buarada

Ayy sabah sabah koptum sıpayayaaaa
Dun magazaya giderken corap magazasinin vitrininde corap giydirilmis bacaklar vardi.oglanlardan biei gecerken saticiya bagirmasin mi neden kirdin bacagini diyemankenin bacagini kirip dizmisler saniyoanasi gibi duzen takintili da

Dun magazaya giderken corap magazasinin vitrininde corap giydirilmis bacaklar vardi.oglanlardan biei gecerken saticiya bagirmasin mi neden kirdin bacagini diyemankenin bacagini kirip dizmisler saniyoanasi gibi duzen takintili da
Yaaaa kızım Bi git sabah sabah öldürceniz gülmektennnyaaa yavrummm napsın öylede bi garip doğru çocuk :))) satıcı bişi demedimi

Anaaa bak neler demiş öyle kerata çok tatlı yaaaa maşallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…