Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Yiyiiii inşallah kilo alır kocaman olursunnn benim barbunyamı beğenmiyo ikidir şuna baaak Yee acı acı çığııır emiiii

Bebekim yatıp uyuyacaktim bir karın ağrısı başladı anneme de sabah gecelik dedim esime ne olduysa bilmem karnıma ağrı girdi modem bulandi falan sanırım yine tansiyonum düştü
Kaç kere okudum bu cümleyi anlamak için
Yatacakken karın ağrısı başladı tamam onu anladım
Bulanan modem değil miden onu da anladım ,tansiyonunu da anladım da annenen sabah gecelik niye dedin onu anlamadım Telefon ne yazdın da değiştirdi

Daha vermedim. baktıkça istahim açıldı daha kahvaltı yapmadim aç Aç oy kullanmamalıydim
Kriterin ney adayda ? Önceliğin ne?Damak tadı mı,sunum mu?Sevdiğin bir tarifi sunum güzel değil diye eler misin mesela veya orta şeker sevdiğin bir tarifi sunumu çok güzel yapmış diye beğenir misin?

Kriterin ney adayda ? Önceliğin ne?Damak tadı mı,sunum mu?Sevdiğin bir tarifi sunum güzel değil diye eler misin mesela veya orta şeker sevdiğin bir tarifi sunumu çok güzel yapmış diye beğenir misin?
Öncelik damak tadı ama sunum da göze hitap ettiği için damak da ister sunum güzel olmuş diye tarif iyi değilse vermem ☺

Yani güzel sunumlu damak tadına uyan
Sen de katılsana yarışmalara ,su çok güzel
Hep katilcam katilcam dedim katilamadim şimdi hiç katilamam. hamileligimi yeni ogrendim ve daha önce dusuklerim var o yüzden yan gelip yatıyorum bana hicbirsey yaptırmıyor annem ama belki ilerki zamanlarda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…