- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
Allah razı olsun canım bana dualarınız yetişiyor zatenSende benim inanki o dediğinden beri dualarimdasin
Allah razı olsun bende sizi çok seviyorum ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım bana dualarınız yetişiyor zatenSende benim inanki o dediğinden beri dualarimdasin
Allah razı olsun bende sizi çok seviyorum ❤
Aaa sana birşey soracaktımBende çıkayım oturmaktan yoruldum:)Hayırlı geceler
Uyu canım daha çok kaçmasın
Sor canım:)Aaa sana birşey soracaktım
Kız atladığım varmı kolaçan ediyorum buarada şarj oldu %5 ben kaçar
Bu kadar belli etme beni sevdiğini, kıskanırlaryasminsay seni çok sevdiğimi söylemiş miydim daha önce ,içimden geldi,havuç saçlarını sevdiğim
Komşularda hayvan sever Allahtan rahatım o konuda. Arada tasmasız salıyorum kapu kapı komşu geziyor
Amiiiinnn canım benimm
sen şimdi deynepnaz a benim gibi fesat mi dedinevet okuyorum genelde sen de yapıyosan daha bana niye laf sokuyon
ay dedim bi fesat benim galiba kimse yazmadı dedim ki deynepnaz yetişti
arada okuyup kaçıyorum abla doğrudur
Bebekim yatıp uyuyacaktim bir karın ağrısı başladı anneme de sabah gecelik dedim esime ne olduysa bilmem karnıma ağrı girdi modem bulandi falan sanırım yine tansiyonum düştüNereye daha karpuz kesecektim
Günaydın canımGünaydın hanımlar
Geçmiş olsun canım şimdi nasilsinBebekim yatıp uyuyacaktim bir karın ağrısı başladı anneme de sabah gecelik dedim esime ne olduysa bilmem karnıma ağrı girdi modem bulandi falan sanırım yine tansiyonum düştü
günaydın hanımlar
Günaydın
Günaydın fındıkellalarımmm
GünaydınlarGünaydın hanımlar
Günaydınlar
Bugün gitse bildirim