Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Şeyy kemm kümmm ,o sanki olmayacak kahvaltıya ,çığırtma yeyip acı acı çığırasım geldi:KK53:Ya da şakadan şak şuka şak şukaaa şak şuda da şakadan şu da yiyesim geldi.Hele bir fasulye var off ki off ne güzel yapmış yapan :KK53:
Yiyiiii inşallah kilo alır kocaman olursunnn benim barbunyamı beğenmiyo ikidir şuna baaak Yee acı acı çığııır emiiii:sopa:

Bebekim yatıp uyuyacaktim bir karın ağrısı başladı anneme de sabah gecelik dedim esime ne olduysa bilmem karnıma ağrı girdi modem bulandi falan sanırım yine tansiyonum düştü :KK43:
Kaç kere okudum bu cümleyi anlamak için :confused:
Yatacakken karın ağrısı başladı tamam onu anladım
Bulanan modem değil miden onu da anladım ,tansiyonunu da anladım da annenen sabah gecelik niye dedin onu anlamadım :KK45:Telefon ne yazdın da değiştirdi :KK45:

Daha vermedim. baktıkça istahim açıldı daha kahvaltı yapmadim aç Aç oy kullanmamalıydim :KK70:
Kriterin ney adayda ? :KK53: Önceliğin ne?Damak tadı mı,sunum mu?:KK45:Sevdiğin bir tarifi sunum güzel değil diye eler misin mesela veya orta şeker sevdiğin bir tarifi sunumu çok güzel yapmış diye beğenir misin?:KK69:

Kriterin ney adayda ? :KK53: Önceliğin ne?Damak tadı mı,sunum mu?:KK45:Sevdiğin bir tarifi sunum güzel değil diye eler misin mesela veya orta şeker sevdiğin bir tarifi sunumu çok güzel yapmış diye beğenir misin?:KK69:
Öncelik damak tadı ama sunum da göze hitap ettiği için damak da ister :KK70: sunum güzel olmuş diye tarif iyi değilse vermem ☺

Yani güzel sunumlu damak tadına uyan :KK45:
Sen de katılsana yarışmalara ,su çok güzel :KK45:
Hep katilcam katilcam dedim katilamadim şimdi hiç katilamam. hamileligimi yeni ogrendim ve daha önce dusuklerim var o yüzden yan gelip yatıyorum :KK70: bana hicbirsey yaptırmıyor annem ama belki ilerki zamanlarda olabilir

X