- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
İyiki doğmuşş tatlı sağlıklı hayırlı uzun ömrü olsun ablaAynen daha dün gibi demi,doğdu 1 yaına girdi bile kerata,Amin inşallah canım darısı sana olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiki doğmuşş tatlı sağlıklı hayırlı uzun ömrü olsun ablaAynen daha dün gibi demi,doğdu 1 yaına girdi bile kerata,Amin inşallah canım darısı sana olsun inşallah
Öyleyiz di mi ıh hı hıhSlm kızlar oy kullanmaya geldim ama keşke hepinize birer oy verebilsem çünkü hepiniz birbirinizden hamaratsiniz
Barbunya YeeHayırlı sabahlar
Kahvaltı yapmadım ,yukarıdaki zeytinyağlılardan yiyeyim ,ben kahvaltıda severim zeytinyağlı.Çoğu uygun zaten kahvaltıda yemeye
Bir de çay yapan olaydı
Gercekten öyle, ama sadece bir oy hakkı varÖyleyiz di mi ıh hı hıh
Şeyy kemm kümmm ,o sanki olmayacak kahvaltıya ,çığırtma yeyip acı acı çığırasım geldiYa da şakadan şak şuka şak şukaaa şak şuda da şakadan şu da yiyesim geldi.Hele bir fasulye var off ki off ne güzel yapmış yapanBarbunya Yee
Kime verdin söyle hele oyunuGercekten öyle, ama sadece bir oy hakkı var
Kıskandılar zaten ,herkes ya beni ya beni diyorBu kadar belli etme beni sevdiğini, kıskanırlar
Yiyiiii inşallah kilo alır kocaman olursunnn benim barbunyamı beğenmiyo ikidir şuna baaak Yee acı acı çığııır emiiiiŞeyy kemm kümmm ,o sanki olmayacak kahvaltıya ,çığırtma yeyip acı acı çığırasım geldiYa da şakadan şak şuka şak şukaaa şak şuda da şakadan şu da yiyesim geldi.Hele bir fasulye var off ki off ne güzel yapmış yapan
Kaç kere okudum bu cümleyi anlamak içinBebekim yatıp uyuyacaktim bir karın ağrısı başladı anneme de sabah gecelik dedim esime ne olduysa bilmem karnıma ağrı girdi modem bulandi falan sanırım yine tansiyonum düştü
Senin barbunyanı öğlende yiyeceğim ,beğenilmez mi barbunyaYiyiiii inşallah kilo alır kocaman olursunnn benim barbunyamı beğenmiyo ikidir şuna baaak Yee acı acı çığııır emiiii
Daha vermedim. baktıkça istahim açıldı daha kahvaltı yapmadim aç Aç oy kullanmamalıydimKime verdin söyle hele oyunu
Kriterin ney adayda ? Önceliğin ne?Damak tadı mı,sunum mu?Sevdiğin bir tarifi sunum güzel değil diye eler misin mesela veya orta şeker sevdiğin bir tarifi sunumu çok güzel yapmış diye beğenir misin?Daha vermedim. baktıkça istahim açıldı daha kahvaltı yapmadim aç Aç oy kullanmamalıydim
Barbunyamı beğenmeyenin kaşığı çatalı kırılsuuunSenin barbunyanı öğlende yiyeceğim ,beğenilmez mi barbunya
Öncelik damak tadı ama sunum da göze hitap ettiği için damak da ister sunum güzel olmuş diye tarif iyi değilse vermem ☺Kriterin ney adayda ? Önceliğin ne?Damak tadı mı,sunum mu?Sevdiğin bir tarifi sunum güzel değil diye eler misin mesela veya orta şeker sevdiğin bir tarifi sunumu çok güzel yapmış diye beğenir misin?
Yani güzel sunumlu damak tadına uyanÖncelik damak tadı ama sunum da göze hitap ettiği için damak da ister sunum güzel olmuş diye tarif iyi değilse vermem ☺
Hep katilcam katilcam dedim katilamadim şimdi hiç katilamam. hamileligimi yeni ogrendim ve daha önce dusuklerim var o yüzden yan gelip yatıyorum bana hicbirsey yaptırmıyor annem ama belki ilerki zamanlarda olabilirYani güzel sunumlu damak tadına uyan
Sen de katılsana yarışmalara ,su çok güzel
YaaaKaç kere okudum bu cümleyi anlamak için
Yatacakken karın ağrısı başladı tamam onu anladım
Bulanan modem değil miden onu da anladım ,tansiyonunu da anladım da annenen sabah gecelik niye dedin onu anlamadım Telefon ne yazdın da değiştirdi