İnşallah sağlıkla kucağına alırsın .Tabii temkinli olmakta yarar var.Hep katilcam katilcam dedim katilamadim şimdi hiç katilamam. hamileligimi yeni ogrendim ve daha önce dusuklerim var o yüzden yan gelip yatıyorumbana hicbirsey yaptırmıyor annem ama belki ilerki zamanlarda olabilir
İnşallah cnm ❤İnşallah sağlıkla kucağına alırsın .Tabii temkinli olmakta yarar var.
Ben hiç ondan yemedim madam ,tadını bilmiyorum madam(Küçük Emrah gibi söyleyişVe sonunda Oyumu kullandım. hepsi birbirinden güzeldi gerçekten hepinizin ellerine sağlık☺ sadece bir oy hakkım olduğu için kabak çiçeği dolmasına verdim değişik bir tatbakmaktan bi haller oldu
Bende yemedimBen hiç ondan yemedim madam ,tadını bilmiyorum madam(Küçük Emrah gibi söyleyiş)
Ben hiç ondan yemedim madam ,tadını bilmiyorum madam(Küçük Emrah gibi söyleyiş)
Normal kabağın ciicegimi yoksa bal kabagimi onu bile bilmiyorum
Ben koydeyken yapardım ama burda kabak çiçeği yok☺ tadını çok severim tavsiye ederim eğer imkan varsa
Bende yemedim
Beni neden kucaklamadın?Ben de yememiştim oysa
bizim normal kabak cicegiydi ama bal kabagida oluyordur herhalde☺Normal kabağın ciicegimi yoksa bal kabagimi onu bile bilmiyorum
En iyisi hiç bulaşmamak.Canım neyin çeker her istediğin an nerede bulacaksın kabak çiçeğini
Ben koydeyken yapardım ama burda kabak çiçeği yok☺ tadını çok severim tavsiye ederim eğer imkan varsa
Barbunyamı beğenmeyenin kaşığı çatalı kırılsuuun
Ömrü sağlıklı hayırlı başarılı olsun inşallahŞişlme yüzme havuzu varya ondan aldık blkonları büyük suyu koyar içnde oynar artık
Ohh afiyet olsun ablam Yee barbunya gibi simi var bunlar ne bilsin bak daha 3 oyum var hıhhh onlara :))Barbunya bendede var pişti bile.