evet bende eczaneden sürgü ya da ördek almayı düşündüm dediğin gibi olmadı hasta bezi. ama onu hemşireye sormak gerekir mi? ben aşılamalara da çok sıkışık giriyordum valla yarım saat zor yatıp wc ye koşarak gidiyordum üzerimi giyinmeden koşuyordum lavaboya:) o konuda güvenmiyorum o yüzden kendime. ördek ya da hastabezi sanırım benim için daha iyi olur.
evet bende eczaneden sürgü ya da ördek almayı düşündüm dediğin gibi olmadı hasta bezi. ama onu hemşireye sormak gerekir mi? ben aşılamalara da çok sıkışık giriyordum valla yarım saat zor yatıp wc ye koşarak gidiyordum üzerimi giyinmeden koşuyordum lavaboya:) o konuda güvenmiyorum o yüzden kendime. ördek ya da hastabezi sanırım benim için daha iyi olur.
duygucum çok rahatsın valla, ben olsam saat hesabı bile yapmıştım inan :)) ilk birkaç aylık çalışmalarda ilşkinin kaçıncı günü diye hesaplardım, daha adetime 2/3 gün varken dayanamayıp akşam acile gittik, doktor bekleyin idrarda çıkar dedi, lütfen kanda bakalım, cok çalışıyoruz da dedim :))) neyse 1 saat sonucu bekledikki negatif... kös kös eve döndük.. ordan biliyorum kendimi.
baharım bencede kaç kişi olursan ol yat, kalkma. nolcakki, hepimiz aynı yolda uğraş veriyoruz, gerekirse birliktede yatarız napalım. yeterki bir aksilik olmasın. bence sen hiç korkma, seninkiler cok kontrollü büyüyorlar.. doktorlarda hergün takip ediyorlar.. bence hiç bir sorun cıkmayacak.
sen hemşireye idrar tutamama gibi bir sorunum var hasta bezi kullansam olurmu diye sorsan... yada dediğin gibi bir sürgü alıp götürün.. wc ye kalkmaktan iyidir.
valla öyle ya gamsızmıyım neyim bu konuda 2 aşılamamda da test günü geldi test yaptırmadım nasıl olsa 2-3 güne regl olcam ha olmadımmı bi kaç gün daha geçer sonra test yaparım demiştim ve nitekim hep adet olmuştum. ilk tüpümde de kan testi yapmıycaktım tüp diye hadi yapayım ama ama yine bi heyecan falan yoktu. ha test yapmasaymışımda yine 2 gün sonra regl olcakmışım:)) n ebilim sonuç + yada - neyse ha 2 gün önce öğrenmişim ha 2 gün sonra sonu (9.ay sonrası yani) iyi olsun yeter.
ya ne sorcak boşversin hemşireye ne baharın altındna ister işer ister sıçar:) kullansın hasta bezi olur biter onlarla muhatap olmaya değmez biraz tut sonra kalk wc git diycekler. annesi yanında olcak zaten o 2 dak. bezler zaten 1 defa boşalttımı 2. ye evine varır:) rahatca oturur.
kızlar biz çarşamba dosya açtırdıkya, gelecek hafta cuma arayın dediler. nerdeyse 10 gün.. o zaman mı çıkacak konseyden.
ya ne sorcak boşversin hemşireye ne baharın altındna ister işer ister sıçar:) kullansın hasta bezi olur biter onlarla muhatap olmaya değmez biraz tut sonra kalk wc git diycekler. annesi yanında olcak zaten o 2 dak. bezler zaten 1 defa boşalttımı 2. ye evine varır:) rahatca oturur.
duygucum bu sürgü işi rahat oluyor mu? yani popoyu falan kaldırmak gerekiyor mu? o şekilde daha zor olmasın?
sırtüstü yatarken popoyu kaldırıp koyuyorlar işin bittiikten sonra alıyorlar. zaten yaparkendeondan destek alıyosun yani popon ve gücün sürgü üstünde oluyor.
kızlar bu arada 3 gündür feci mide ağrım var derinden yumruk gibi bir ağrı yukarı gırtlağıma doğru çıkıyor önebilceğin bişeyler varmı? soğuklardanmı neden bilemdim böyle midem ağrım olmazdı en fazla 1 gün olurdu ertesi gün geçerdi. ne yapabilirim?
kızlar merhaba, italyadan döndüm. romada yürü yürü gezerken pestilimiz çıktı. o yorgunlukla hemen hastaneye gittim, raporu teslim aldım. istanbul tüpe gidip ilaçlarımız yazdırdım, dönüp hastanede onaylatıp, eczaneden aldım. 7x gonal f 450iu, 3xmenogon 75iu, 7xcetrodite, 1xovitrelle 1040 lira tuttu. bugün sabah da adet öncesi emre beye son kontrole gittim. ultrasonda 9 tane yumurtam vardı. rahim kalınlığım da olması gerektiği gibiymiş. emre bey yine çok pozitifdi, yumurta sayımın ve diğer her şeyin çok iyi olduğunu söyledi moralimi düzeltti. ptesi adet göreceğim salı tekrar doktora gidiyorum iğnelere başlıyoruz. bu arada genetik testlerimde kromozom testlerimiz temiz çıktı ama bende pıhtılaşma sorunu çıktı. 4 faktörden 3ünde heterozigot mutantmışım. ama emre bey bu riskin hafif derecede olduğunu(heterozigot olunca daha hafifmiş, homozigot olunca kötüymüş) söyledi. sanırım aspirinle falan halledecekler. düzenli olarak omega ve l-arginine kullandığımı söyledim. aynen devam etmemi söyledi. benden bu kadar.
kızlar merhaba, italyadan döndüm. romada yürü yürü gezerken pestilimiz çıktı. o yorgunlukla hemen hastaneye gittim, raporu teslim aldım. istanbul tüpe gidip ilaçlarımız yazdırdım, dönüp hastanede onaylatıp, eczaneden aldım. 7x gonal f 450iu, 3xmenogon 75iu, 7xcetrodite, 1xovitrelle 1040 lira tuttu. bugün sabah da adet öncesi emre beye son kontrole gittim. ultrasonda 9 tane yumurtam vardı. rahim kalınlığım da olması gerektiği gibiymiş. emre bey yine çok pozitifdi, yumurta sayımın ve diğer her şeyin çok iyi olduğunu söyledi moralimi düzeltti. ptesi adet göreceğim salı tekrar doktora gidiyorum iğnelere başlıyoruz. bu arada genetik testlerimde kromozom testlerimiz temiz çıktı ama bende pıhtılaşma sorunu çıktı. 4 faktörden 3ünde heterozigot mutantmışım. ama emre bey bu riskin hafif derecede olduğunu(heterozigot olunca daha hafifmiş, homozigot olunca kötüymüş) söyledi. sanırım aspirinle falan halledecekler. düzenli olarak omega ve l-arginine kullandığımı söyledim. aynen devam etmemi söyledi. benden bu kadar.
canım gaviscon şurup denesen? semptomatik olarak mide ağrılarını, gazı ve reflüyü kesiyor. tableti de var ama şurubu daha rahat kullanımlı.
dosya önce heyete girecek sstemik hastalık raporun .ıkacak. sonra konseye gircek orda ne halt ediyolar bilmiyorum. sonra tekrar heyet ve ilaç raporun çıkıyor. sana cuma ara dedilerse sen salıdan itbaren aramaya başla onlara bakma erken çıkıyorda onlar ileri tarih veriyolar.
sırtüstü yatarken popoyu kaldırıp koyuyorlar işin bittiikten sonra alıyorlar. zaten yaparkendeondan destek alıyosun yani popon ve gücün sürgü üstünde oluyor.
kızlar bu arada 3 gündür feci mide ağrım var derinden yumruk gibi bir ağrı yukarı gırtlağıma doğru çıkıyor önebilceğin bişeyler varmı? soğuklardanmı neden bilemdim böyle midem ağrım olmazdı en fazla 1 gün olurdu ertesi gün geçerdi. ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?