Kızlar iyi akşamlar cepten giriyorum uzun yazamicam depresyon geçti gitti :) toparlandım çok şükür arkadaşım geldi kahvaltıya sabah dertleştik biraz özel olarak çocuk işini anlatmadım da tedavi gördüğümüzü biliyor zaten konuştuk işte ailelerden falan çok yapıyorsun diyor bana biraz çek kendini diyor :) haklı sanırım artık kendimi düşünücem önce yapabildiğim kadar yapıcam olmuyorsa kendimi paralamicam görümcemi de tanıyor arkadaşım sen gebe kalınca o da yapar diyor anlattıklarımdan yola çıkarak kim neyi ne kadar yapıyor umrumda değil hele ben bir gebe kalayım da annem bakar zaten bana.
Bahar cım herşey yolunda geç büyüyolar deme onlar 14 e falan gelince sonra birden büyüyolar ohss den korkarken şimdi de yavaş tepki vermesinden mi şikayet ediyorsun :)) pazar günü bile temkinliler bak berşey yolunda gitmeye devam edicek canım
Nevin hoşgeldin iyi haberler getirdin karar verdin ya gerisi çorap söküğü gibi gelsin inşallah tedavin hayırlı olsun
Duygu cum erken gitmiş annenler kaynana görümce de ayıp etmiş ya bastık mı ne demekneyse nevaleleri al ses etme
kışın yirsin
sen tüp bebek günlüğümüz topiğine yazsana şu mîğde olayını muhakkak cevap gelir ben yanlış bilgi vermiyim kendini dinleme berşey iyi olacak yorulma ara sıra uzan dinlen hayırlı haberlerini alıcaz yakında kociş geldi acil çıkış öptm.
canım moralinin düzelmesine sevindim. bencede önce kendini düşünmelisin. hayırlısıyla transferin gerçekleşsin anneciğin gelir yanına zaten. hiç sorma ben gerçek sorunumu unuttum. yolunda gittiğini gördüm ya şimdi yavaş büyümesinden şikayet ediyorum:)) şu doktorlar haklı galiba. bana yaranılmıyor:) şimdilik e2 kontrollü gidiyor. bakalım pazar günü ne olacak.