Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kızlar günaydın hepinize,
yazdıklarınızı okudum..genel olarak hepinizin iyi olmasına cok sevindim. duygucum senin şu kabızlık olayın olmasa belki herşeyi çok daha kolay atlatacaksın. allah daha kötüsünden korusun. bence yağ en iyisi. birde dediğim gibi liptonun açaili çayı süper işe yarıyor. cumartesinede çok az kaldı, gerçi ben sonucu pazartesi burdan öğrenebileceğim.. güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum. baharında yumuşları büyümüştür inşallah. yarın bi sürü toplanır umarım. bende 14 ünde hastalanacam.. 2 günüm var, ağrılarım yavaş yavaş başladı. şu raporum konseyden bi çıksın.temizlendikten sonra umut a gidip muayene olmayı düşünüyorum.

günaydın kızlar, haftasonu bütün bitkisel yöntemleri denedim ama iyileşemedim bi türlü bugün boğaz ağrım biraz geçmiş ama bademciklerim hafif şişmiş gibi. dün çok fazla ateşim vardı bugün biraz düşmüş ama hala hafif ateşim var. eşimi zor ikna ettim işe gelebilmek için. gelirken eczaneye uğrayıp, durumumu söyledim. "operasyon olacaksanız c vitamini asprin vs kullanmayın. kanı sulandırır parol vereyim. parasetamol içeriyor sonuçta hiçbir zararı olmaz" dedi. ofise geldim kahvaltımı ettim ama parol bana bakıyo ben ona:) içsem mi içmesem mi kararsızım. içmek istemiyorum aslında ama antibiyotik de değil sonuçta içmezsem de ateşim düşmeyecek. yani opu sonrası ağrı olduğunda dr parol veriyor onu biliyorum ama işlem öncesi zararı olur mu ki?

çok geçmiş olsun baharım, aksilik işte, olmadık zamanda hastalanıveriyor insan. keşke hafta sonu kendini iyice bir terletseydin. ben öyle durumlarda terleyince atıveriyorum. parol zararsızsa içiver. belki yarına kadar kendini daha iyi hissedersin. hadi çok az kaldı :)))

sağol canım. evet biraz ters bi zamanda oldu. bi de nette bi yazı okudum. tüp bebek tedavisi esnasında siz ya da eşiniz ateşli bir hastalık geçirirseniz ya da enfeksiyonla karşılaşırsanız mutlaka doktorunuzu bilgilendirin diye. yani hangi aşamasında zararı oluyor acaba. tırstım iyice.

sen ateşini ölçtün mü, en yüksek kaç oldu acaba. çok yüksek değilse sorun olacağını sanmıyorum... sen o elindeki ilacı iç.. yarına biraz toparlan.

sen ateşini ölçtün mü, en yüksek kaç oldu acaba. çok yüksek değilse sorun olacağını sanmıyorum... sen o elindeki ilacı iç.. yarına biraz toparlan.

ölçmedim ama dün yüksekti baya. bugün düşmüş. boğaz ağrısı kuru öksürük nezle bir de çok hafif ateş var şimdi. yani ilaç içmek istemiyordum ama bu durumda yapacak başka bir şey yok sanırım.

günaydın kızlar bugün iş başı yaptım işler birikmişte birikmiş. birde tam vergi haftası tüm işleri silip süpürüp boş boş oturmak istiyorum ama. bu hafta böyle karmaşık gider artık( bahar bence içme biraz diren. hani ben olsam içmem yani sanada iç diyemem. ha zararı yok tabiki ama ne bilim böyle durumlarda ağrı kesici bile almıyorum. mesela opu sonrası parol / vermidon alabilirsiniz dediler ağrı tabiki oluyor ama ne bilim ben direniyorum birde öyle canım tatlı değildir o sebepten ağrı çekerim ama ilacı gene almam:) sende dayanabilirim dersen içme. ama şöylede bir durum var daha opu çok saat var şimdi içsen 1 adet parol yarına kadar atılır vücuttan. en azından biraz toparlanmışta olabilirsin.

korktuğumuz hep başımıza geliyolar ya bende hasta olmayım diye direndim ama eşim oldu bende sinir küpü olmuştum:) canım tek opuylada bitmiyorki transfer olcak ve ekstra ilaç almaman gerekiyor. yani bence bugün itibariyle ilaçlara karşı yasaklısın(( ama parolu şimdi al eğer çok kötü durumda değilsen bence o bir tane bile fayda eder diye düşünüyorum.

duygucum calışınca zamanda çabuk geçer, farkında bile olmadan cumartesi geliverir :) tabiki çok yorma kendini..

canım işlerin yoğun olması daha iyi. bu hafta çabucak geçer en azından. bakarsın hafta sonu gelivermiş düşünmeye fırsatın bile olmadan. cumartesi de test günün sanırım. ben bile heyecanlanmaya başladım. canım bende ağrıya dayanıklıyımdır aslında ama böyle vücut direnci düşük bir şekilde girmek istemiyorum opu ya. zararı olur diye korkuyorum. malum ne ile karşılaşacağımı bile bilmiyorum henüz. meryem hemşireyi arayıp sordum şimdi kullanmasanız daha iyi ama çok mecbur kalırsanız parasetamol içeren ağrı kesicileri kullanabilirsiniz dedi. şimdilik kullanmamak daha iyi sanırım.

duygucum calışınca zamanda çabuk geçer, farkında bile olmadan cumartesi geliverir :) tabiki çok yorma kendini..

valla zamnın çabuk geçmesi için bi çabam yok :)) ne bilim sanki olmadı gibi bir his var içimde. hani tabiki daha çoook erken ama hiç bit belirti yok. karın ağrısı gibi vs. gerçi arada adet ağrısı geliyor dün gelmişti o zmanda haah tutmadı işte adet olcam heralde dedim:)) tuhaf bir durum tabi hiç heyecan vs. yok. belkide kalan yumoşlardan olcak hani ben hep ikiz istiyordum ya bunda tutmayıp kalan 2 yumoş aynı anda trasnfer edilebilcek. belkide ikiz gelir hatta 2 2 yumoş bölünüpte 4 üzde olabilir:))))))) artık kedi gibi 4-5 çıkar bi anda:))) ay uçtum he artık hayırlsıı.

gücünü yerine getircek şeyler yemeye çalış ozman. grip için limon mandalina ye çatlayana kadar. enerjin gelsin diyede bal ceviz et falan ye. zorunluluktan yemekte çok zor betiksinç oluyor ama napcan başka çare yok. inş. bir an önce atlatırsın. yarın bu saatlerde belkide opuda olacaksın. aslında bilinmeze gitmek bir bakıma iyi :) ayağında kısa beyaz çorap oalabilir zkda bişey demediler. birde terlik götür yanında ben eski ev terliği vardı yünlü onu götürdüm. belli bir yere kadar onla gittim. yoksa millet gibi ayakkabının arkasına basmak zorunda kalırsın fertilde kağıttan terlik veriyolar. evden götürmüştüm gene ama giydirmediler biz vercez gerek yok dediler.

ya benim dosya konseyden cuma çıkacakya onun bile zamanı geçmiyor, eşim şimdi aradı çarşamba verdik şimdi ara belki çıkmıştır diyor. halbuki cumaya arayın dediler... sana şaşırıyorum yani :), bide bence bu sefer olacak allahın izniyle.. kızkardeşim 8 aylık hamile, ilk adet sancıları herzamanki gibi olmuş ama adet olmayıp hamile olduğunu öğrendi. yani bu adet sancısı gibi olan ağrıların hamile olmadığın anlamına gelmez... ikiz isteme cesaretinede ayrıca hayranım :), şimdi ben 39 yaşındayımya 2 embriyo yerleştirilecek, doktorla konuşalımda tek koyduralım diyoruz. ikiz olursa başedemeyiz, 2 taneye birden bakıcı bakmaz. maddi açıdan çok zor. ama illaki 2 tane koyarlarsa vede tutarsa getirir senin üstüne atarım, seninki ile bakarsın artık :)

canım dünden beri yemediğim içmediğim şey kalmadı. limon, mandalina, sağolsun eşim ıhlamur kaynattı. bal polen karışımı yaptım bağışıklığım güçlensin diye bana mısın demiyo bugün de ofiste devam ediyorum yiyip içmeye:) valla dün o kadar çok yedim ki eşim korktu benden. normalde insanlar hasta olunca yiyemez bana bir iştah geldi bu gonal f inde etkisi var sanırım. feci acıktırıyo:)

terlik söylemen iyi oldu canım hayatta aklıma gelmezdi. bir de sana sorularım olacak ben normalde kürtaja girerken sanırım komple çıkarmıştım üstümü. zk da sadece alt kısmı çıkartıyorlar demiştin. bu durumda elbise yerine pantolon giysem daha mı iyi olur? bir de zk da paravan gibi birşey göremedim hiç nerede giydiriyorlar ameliyathane kıyafetlerini? ben bu çatlatma iğnesini dün gece 22.30 da vuruldum bu durumda yarın 10.30 da mı alacaklar beni opu için?

ohoo sen bana şükret eşime kalsa 3 üz bile istiyor yuhh dedim b. kunu çıakrma senmi bakcan hep taşıyamam dedi. taşırsın taşırsın diyor olduu dedim. ne bilim ya. maddi tabiki zor eşim onun planınıda yaptı 1 tane benim babam 1 tane onukiler birineden biz bakrmışız. he dedim millette öyle diyordu demezlermi bize ne bizemi doğurdunuz:)) valla ne bilim gönlümde var ikiz ama inş bu tutmuştuz hemide tek yumoş ikizi olur:) ya sağlık sorunlarıda olabiliyormuş ikizlerde görme işitme gibi. gerçi eşimde ikiz bacısı var ikizi ama sağlamlar da ben arada takılıp sizde kafadan noksan olmusunuz diyorum:)

dün bendede bir iştah sorma havada asoğuk tüm gün evdeydim kusacak kadar yedim ıvır zıvır.

canım paravan tam anlamıyla yok kadın önlüğünü giydiriyo sen sonra altını çıkarırsın. bence esofman altı giyip git. çıkışta karnını sıkmasın yada pantolonla git çıkışta eşofman altı giy. birde önlüğün arkası açık oluyor bir bez veriyolar dolamn için dolamazsan popon açıkta kalıyor:)) istersen şal götür dola. birde eşin yarın san yatış yapacak yatan hasta olarak kayıt edilcen. transferden sonra çıkışını almayı unutma. yoksa yatan hasta olarak kayıtlarda görünür ve ilaç alamazsın..

bu arada özel msj kutun dolu sanırım msj atıcam ama gitmiyor sana. bi boşaltı versene:)

boşalttım canım:) o zaman eşofman giyeyim. daha rahat olur. şal da götüreyim yanımda ne olur ne olmaz. sağol canım uyarıların için. sen zk daki opu işleminden sonra ertesi gün işe gitmiş miydin?

siz karı koca birbirinizden cesaret telkin alıyorsunuz, biz iki korkakda birbirimizi dahada korkutuyoruz :) allah gönlündekini nasip etsin inşallah.. coğul gebelik riskli zor ama herkeste öyle olmayabilir. benim abiminde 4 yaşlarında ikizi var.. maşşallah hamilelik sürecide, büyütme evreside cok kolay oldu.. darısı bizlerin başlarına inşallah.

boşalttım canım:) o zaman eşofman giyeyim. daha rahat olur. şal da götüreyim yanımda ne olur ne olmaz. sağol canım uyarıların için. sen zk daki opu işleminden sonra ertesi gün işe gitmiş miydin?

benim opu cuma olmuştu ertesi gün zaten iş yoktu. ama gidilebilir hatta opu günü bile gidebilirsin ama gerek yok. o günün stresini bir at eve git dinlen ertesi gün gidersin. ama dar pantolon giyme rahat kıyafet giyersin işte. karnının içi yara gibi oluyor sanki ama çabucak geçiyor. duyumlarıma göre çok yumoşu olanda daha çok ağrı oluyormuş ama sanmam öyle olcağını. benim 2 aşılamam ve 2 opumda cumaya denk gelmişti hep. transferlerde pazartesiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…