çok teşekkür ederim canım elimde değil yazdıklarını ourken bile gözlerim yaşarıveriyor hemen birkaç güne geçer sanırım. biz gebze de oturuyoruz arabasız çok zor oralara gelmem. anca eşimle doktora işte. ama bir gün hep beraber buluşuruz inşallah. yani ben eşime de kızamıyorum ki benimle birlikte o da yaşıyor herşeyi üstelik çalışmak zorunda. işleri yoğun milletin ağız kokusunu çekiyor. varsın söylensin alsın sinirini benden. ben de içime atıyorum sanırım. patlasam da suçlusu o değil ki. ney beni rahatlatır diye düşünüyorum da kırsam atsam dağıtsam. dün akşam yani böyle canım bile değersizdi. ölsem yada bişey olsa o anda hiç yaşama tutunmak isteyecekmiş gibi değildim. geçicek. ama zamanla. tevekkülü elden bırakmamak lazım. bugece de rüyamda yılanlar gördüm. belki de böylesi daha hayırlı. rabbim vermicek. bilemeyiz. eşimi de kaderime mahkum ettim. hep destek ağzından asla duymadın senin çocuğun olmuyor vs.. diye asssla ağzına bile almaz lafını bile etmez ama onun suçu ne sağlıklı bir erkek. bazen diyorum ayrılmak isterse anlarım. sonra da diyorum hiç de anlamam. önce rahim filmi çektirip öyle alsaydı karısı yapacak insanı diyorumsaçma sapan düşüncelerdeyim. biz birbirimizi seçtik. aynısı onun başına gelseydi ben ayrılmazdım diyorum. falan filan işte.
slm kızlar bu sabah yattığım yerde hatta sizlere yazarken yne elim ayağım çekildi ve baygınlık geldi. aya kalkıp 2 adım atıncada nefes nefese kalıyorum çooook çabuk yoruluyordum. fenalaşınca biraz gözümü açtım eşimi aradım dr. ara dedi. bende asistan yaşar hn. aradım kasıklardaki ağrıları normal kabul ediyoruz ama bagın olayını sadık beye sorup arayım dedi. işlemdeymiş dr. neyse 5-10 dk. sonra aradı ve eğer bugün müsaitseniz sadık bey gelsin bir göreyim demiş. gittim çokta beklemedim. ieri girdim nasılsınn dedi valla bilmiyorum dedim. psikolojik olabilirmi bayılma hissi illaki etkilenmişsindir bişeylerde dedi. valla bilmiyorumki dedim. eşimde elife oldu ya on taktın sen heralde ya evet bi arkdaşa ohss oldu deim güldü onla durumun çok çok fazla. kasık ağrıların normal opudan sonra kalan yumurtalar oluyor iri onalr yapar dedi. zaten öyle şiddetli değil hafif regl ağrısı gibi dedim. karından ultrasonla baaktı. vajinal muayene etmedi. dediğim gibi yumurtalar büyük görünüyor o ağrı yapar ama her hangi bir sıvı birikmesi yok temiz görünüyor dedi. bende o yumoşlar ne zaman yok olur regliyle birliktemi gidecek dedim. ne reglisi ya hemen regli oluyon sende dedi ay ne bilim öyle kendimi kaptırmak istemiyorum dedim. bol su iç günde 2 lt. kadar. birde sabah kalkınca çok aç kalma hemen bişeyler atıştır şikayetlerin devam ederse ara gene dedi. yani belkide ohss den korktum kafamda kurdum ondan da olabilir. eşide fark etti zaten sen elifin durum banadamı oldu diye korktun dimi. bi süre dış dünyadan uzaklaş kk. ya girme kafanı boşalt takma diye telkin etti. ben daha çok dikkat ediyorum sen benim kadar etmiyon kendine acımıyon haldır huldur hareket ediyon diyor. neyse artık baygınlıktan sonra iyice korkmaya başladım eşi babamı aramış annemi getirsin diye. babamda annemle ablamı getirip bıraktı yanıma. artık bayılsamda yanımda birileri var.
evet elifcim kesin kabızlığı a tetra ya prednol yaptı ama ikiside bitti kullanma sürem. şuan sadece dostinox kullanıyorum ve folik asid. birde iğne. hatta iğneleri sabahları 6,15 - 6,30 gibi yaptırıyorum aç karnına ondan olabilirmi dedim çok etkilemez ama olmadı biraz bişeyler yiyip öyle yaptırın dedi zaten bende öyle düşünüyorum. inş senden de iyi haberler gelir elifcim. allah kolaylık versin hepimize.
baharcım yarın ve cuma birde pazarteside kesin e2 için çağıracaklar şu 3-4 kez üst üste e2 vermek ve ultarason için gideceksin. allah hepimize kolaylık versin. valla trasnfer olmaklada iş bitmiyormuş illa bir arıza çıkıyor.
artık bu akşam giremem nete yarın bi kaçamak yaparım:) zaten kolum kanadımda kırık gibi iliklerim boşalmış sanki. Sağlıcakla kalın...
canım geçmiş olsun. annenlerin gelmesi de çok iyi olmuş. endişeleniyordum yalnızsın diye. rahatladım şimdi:) önemli bir şey olmadığına da sevindim. ama ne geldi aklıma. bu bahsettiklerin hafif ohss başlangıcı gibi. yani çatlatmadan sonra birşey yokken transferden 2-3 gün sonra ortaya çıkması bende tuttuğu izlenimini yarattı. gebelik ohss yi tetikliyor biliyorsun. hcg hormonu üretilmeye başlandıysa o tetiklemiş olabilir. yani durup dururken de ortaya çıkmaz çatlatma iğnesinden 3-5 gün sonra. hayırlısı inşallah. umarım doğru tahmin etmişimdir.
bahar cım gözün aydın çok korkulacak kadar yumurtan yokmuş şimdilik ideal gözüküyorlar e2 nin yüksek bulunması zaten tahmin ettiğimiz bişeydi heleki kallafi bir 400 dozdan sonra :) olabilir. ben de eksik vurduğumda büyümicekler ve tedaviyi etkilicek diye çok korkmuştum. neyse bence yumurtaların erken büyüyecek. ve erken opu olacaksın bugün değere göre büyümelerine yeniden bakıcaklardır tahminimce. çatlatma önleyiciye başlatacaklardır değerin yüksek olması olgun olduklarını gösterir bence. korktuğun gibi olmadan inşallah atlatıcaksın bu süreci canım. ben de ufak tefek yaptım işte kendimi yormadan. daha hamile olmadan da yatmak saçma geliyor zaten buruk tum dün bütün gün sabah ağladım iş yaparken bile içimden geliyor. akşam da kontrole gittik çok trafik vardı eşimle gerildik. ağladım yol boyu. içim bir tuhaf. transfer de olmadı ya aslında iyi oldu psikolojim git gel ilaç kullan vs.. alt üst oldu. haftaya çarşamba yine çağırdı adetten sonra da bakıcak yumurtalığın durumuna transfere ona göre karar vericekmiş...
sağol elifcim. korkulacak gibi değilmiş gerçekten. çok şaşırdım bende böyle olmasına. valla bir iki gündür iyi ki fertile gitmemişim diyordum orada 112,5 doz ile başlayacaklardı belki de yükseltmek zorunda kalacaklardı dozu sonradan ve ovitrelle yerine decapeptyl kullanacaklardı bu da daha az yumurtanın çatlamasına neden olacaktı. iyi ki zk yı tercih etmişim diyorum şimdilik. bana da erken olacak gibi geliyor. önümüzdeki hafta salı ya da çarşamba gibi tahmin ediyorum bi aksilik olmazsa. e2 nin biraz yüksek çıkması normal e ne de olsa bi 400 dozla şokladık yumoşları:)) çatlatma önleyiciye dün başladım dün ve bu sabah vuruldum.
elifcim duygularını anlayabiliyorum kolay değil bu yaşadıklaırmız. iğne süreci uzadı. tedavi esnasında yolunda gitmeyen durumlarla karşılaştın bunlar hep psikolojiyi bozan şeyler ama inan adetinden sonra toparlanacaksın ve bir ay daha beklemene gerek kalmayacak. bence transferin bu ay olması çok daha iyi olacak. rahim kendini toparlamış olacak. ben bu adetten sonra yumurtalarının durumunun iyileşip, transferinin gerçekleşeceğine inanıyorum. bu ay kavuşacaksın inşallah bebişine.
canım dün gittik sadık beye karından ultrasonla baktı bişey göremedi sıvı birikimi falan yok kasık ağrısı yumurtalar büyük diye olur normal dedi. birde ohss çok sayıda yumoşu olanda daha çok oluyormuş. yani şimdililk bişey yok gibi. zaten bugünde hiç bir şikayetim yok inş. böyle devam eder. kahvaltımı yapıp iğnemi öyle vurdumdum 10,30 gibi hani belki aç karnına sabahın 6.30 unda vurdurmak yapıyordur diye değiştirdim ileri saate aldım. karın kasık ağrısı vs. yok ekstra olan baygınlık olayıda bugün olmadı umarım iğneleri erken aç vurdurduğum için olmuştur. artık geç saatte tok karnına vurdurcam bakalım durum ne olcak.
sen ne yaptın zk.da e2 verdin dimi saat 2 gibi arayıp dr. yorumu ve bir sonraki gidişini öğreneceksin sanırım. ultrasona girdinmi yumoşlar ne durumda? inş.sonuna kadar sağlıkla ulaşırsın. allah emekleriniz boşa götürmesin.
kızlar bu sabahta hastanedeydim. sağda 13-11,5-11,5-11-11 mm 5 adet solda 14-12,5-12,3-12-12 mm 5 tane ve 8 mm den küçük yumoşlar var. endometrium 7,4 mm. e2 için kan verdim. öğleden sonra çıkacak ona göre doz belirlemesi yapılacak. kasık ağrılarım şiddetli bi şekilde devam ediyor. şimdilik yolunda gibi görünüyor korktuğum gibi olmadı çok şükür. umarım herşey yolunda gider de kenan bey haklıymış derim:) bu arada eşim benden heyecanlı bu sefer. bir haftadır soruyo toplama ne zaman. transfer ne zaman diye:) ne toplaması ne transferi dur bakalım belki olmayacak iptal olacak diyorum. kendi kendine hesap yapıyor. bence pazartesi ya da en geç salı toplanır diyor:)) benden öğrendiklerini bana satıyo anlayacağınız. bugün de hastanede aradı sordu yumoşları söyledim. çok iyi çok iyi diyo:) ne anladıysa artık:) şimdi bi daha aradı ben size yazarken kan sonucu çıktı mı haber ver çıkınca diye. hey allahım:) neyse kızlar benden haberler böyle. kan sonucu çıkınca tekrar arayacağım hastaneyi. gelişmeleri yazarım. sanırım yarın ve pazartesi tekrar çağıracaklar
kızlar e2 sonucum çıkmış şimdi. 1236. dünkü değer 1729 du. aynı doz vurulmama rağmen değerin artması gerekirken azalmasına nasıl bir yorum getirecekler çok merak ediyorum:) yüksek doz vurulmamdan kaynaklandı tabii ilk değerin yüksek çıkması ama onlar bilmiyor tabii kızlar aramızdademek bir seferlik 175 ünite fazla ilaç bile bu kadar yükseltebiliyor değeri. anlayacaklar sanırım durumu ama ne yapayım. aaa klinikteki hemşire fazla vurmuş o zaman derim belki:) bakalım hemşire ne diyecek:)
ciddi birşey olmamasına sevindim canım. iğneleri aç karna vurmak da yapıyor olabilir. bende bacak iğnesini sabah klinikte vuruldum. evde kahvaltı etme alışkanlığım yoktur ama çıkmadan bişeyler yedirdi eşim ne olur ne olmaz diye. iyi ki o düşündü yoksa benim aklıma gelmezdi. bende zk da kan verdim. ultrasona girdim. yazdığım gibi en büyüğü 14 mm en küçüğü 11 mm olmak üzere önde giden 10 adet yumoş var. 8 mm altı küçük yumoşlarda var. e2 için kan verdim. 2 den sonra arayacağım. hastane bugün boştu. salı ve perşembe günler pek kontrol olmuyor. dün feci kalabalıktı mesela. hatta tam ben muaynedeyken denetçiler gelmiş tüp bebek bölümüne ünite sorumlusu kenan bey olmayınca tayfun beyi görüştürmek istediler. bi bayan dr apartopar girdi odaya allahtan bitmişti ultrasonum. tayfunda apar topar çıktı. bugün de belgin hn vardı. gülüştük şakalaştık. umarım tedavi sonuna kadara karşılaşmayız kenanla:)
cetroditeyi zk. bacaktan vurduruyor. sadık bey onuda göbekten yaptırdı. zk.nın bacaktan vurdurma sebebi zaten göbekten yapılan iğne var daha fazla delik açılmasın diye olabilir. aradınmı hastaneyi ne yaorum yapmış dr.lar ama değerin iyi olduğu için aynı doz vurup yarında gidersin ultrason ve e2 için.
anlarlarsa dediğin gibi artık bilmiyor ayaklarına yatarsın,yapacak başka bişey yok :)) ben garanticiyimdir,, korkarım , belkide acemi olduğumdan.. bende olsaydı ben hemen söylerdim :)
ah be elifcim keşke bana soraydın msjla. o hastaneye en uygun güzergah e5 te gelim göztepe sapağından girip merdivenköye çıkmak aslında çok basit ama siz çevre yolunu kullanıp 2.körüye kadar gitmişsiniz. çarşamba gittiğinizde e5 gidin derim. eşinin tepsiki sana değil bu ara hassas olduğun için üzerine alınıyosun adam işin stresinden birde seni dr. a yetiştirmek için strese girmiş ama hakkını yeme az da konuşmuş olayı büyütmeyip susmuş akşamki yorgunluğuda sabaha geçmiş. gerçekten sana öfkeli olsa uzatırdıki ne kabahatin var sağlık bu sen istermisin canına bişey olsun. bırak evle uğraşmayı birazda bok götürsün nolcak ben sadece yüzelsel süpürge açıyorum şuan dış cephe iskelesi kuruldu benim 2 tarafa. istesemde detaylı temizlik yapamam sonra binann içi yapılcak havaarda bozdu atrık 15 günemi biter 1 ayamı alalh bilir bina bitsin komple cam perde evin içi toptan yaparım şmdi bir süpürge birde wc banyo yıkma işi yeter. sende yıpratma salgitsin bugüne kadarda yaptın noldu. bence bu kadar dip yapma herşeyin sonu gelmiş gibi konuşma 2 tane dondurulmuş bebişin olduğunu unuttuyotsun galiba. düşünsene ya on aiğne ilaca rağmen yumoş olmasaydı hadi oldu topladığından çıkmasaydı , hadi çıktı hiçbiri döllenmeseydi bunlar olsa dahamı iyi olurdu???? bence şükret dondurulmuş var ya onlar olmasaydı diye düşün ve belkide ço kdah iyi olcak rahmin çok hazır olcak kalınlığı süper olcak ve 1 defada tutacak. senin motive etmek için sylemiyrum canım gerçekler bunlar. kendini şanslı say çünkü döllenenen yumoşların var.
çok teşekkür ederim canım elimde değil yazdıklarını ourken bile gözlerim yaşarıveriyor hemen birkaç güne geçer sanırım. biz gebze de oturuyoruz arabasız çok zor oralara gelmem. anca eşimle doktora işte. ama bir gün hep beraber buluşuruz inşallah. yani ben eşime de kızamıyorum ki benimle birlikte o da yaşıyor herşeyi üstelik çalışmak zorunda. işleri yoğun milletin ağız kokusunu çekiyor. varsın söylensin alsın sinirini benden. ben de içime atıyorum sanırım. patlasam da suçlusu o değil ki. ney beni rahatlatır diye düşünüyorum da kırsam atsam dağıtsam. dün akşam yani böyle canım bile değersizdi. ölsem yada bişey olsa o anda hiç yaşama tutunmak isteyecekmiş gibi değildim. geçicek. ama zamanla. tevekkülü elden bırakmamak lazım. bugece de rüyamda yılanlar gördüm. belki de böylesi daha hayırlı. rabbim vermicek. bilemeyiz. eşimi de kaderime mahkum ettim. hep destek ağzından asla duymadın senin çocuğun olmuyor vs.. diye asssla ağzına bile almaz lafını bile etmez ama onun suçu ne sağlıklı bir erkek. bazen diyorum ayrılmak isterse anlarım. sonra da diyorum hiç de anlamam. önce rahim filmi çektirip öyle alsaydı karısı yapacak insanı diyorumsaçma sapan düşüncelerdeyim. biz birbirimizi seçtik. aynısı onun başına gelseydi ben ayrılmazdım diyorum. falan filan işte.
bende başta öyle düşünüyordum sorun bende diye ama kader ikinizin kaderi eğer onun kaderinde doğurgan bir karı olsaydı tanrı karşısına öyle birini çıkarırdı. demekki bu kader ortak. boşarlarsada boşasınlar onlara doğurgan karı varsa bize bizi doğurtan koca bulunur:) belkide sorun onlardadır :)) insan bazen saçma düşünüyor işte bende başta öğrendiğimde istersen boşanalım dedim. sorun bende olsa sen beni boşarmısın diyordu. yoo ben zaten çocuk sevmiyorumki diyordum:)) ama cidden bu kader ortak ikimizede önceden yazılmış.
canım geçmiş olsun. annenlerin gelmesi de çok iyi olmuş. endişeleniyordum yalnızsın diye. rahatladım şimdi:) önemli bir şey olmadığına da sevindim. ama ne geldi aklıma. bu bahsettiklerin hafif ohss başlangıcı gibi. yani çatlatmadan sonra birşey yokken transferden 2-3 gün sonra ortaya çıkması bende tuttuğu izlenimini yarattı. gebelik ohss yi tetikliyor biliyorsun. hcg hormonu üretilmeye başlandıysa o tetiklemiş olabilir. yani durup dururken de ortaya çıkmaz çatlatma iğnesinden 3-5 gün sonra. hayırlısı inşallah. umarım doğru tahmin etmişimdir.
bahar cım gözün aydın çok korkulacak kadar yumurtan yokmuş şimdilik ideal gözüküyorlar e2 nin yüksek bulunması zaten tahmin ettiğimiz bişeydi heleki kallafi bir 400 dozdan sonra :) olabilir. ben de eksik vurduğumda büyümicekler ve tedaviyi etkilicek diye çok korkmuştum. neyse bence yumurtaların erken büyüyecek. ve erken opu olacaksın bugün değere göre büyümelerine yeniden bakıcaklardır tahminimce. çatlatma önleyiciye başlatacaklardır değerin yüksek olması olgun olduklarını gösterir bence. korktuğun gibi olmadan inşallah atlatıcaksın bu süreci canım. ben de ufak tefek yaptım işte kendimi yormadan. daha hamile olmadan da yatmak saçma geliyor zaten buruk tum dün bütün gün sabah ağladım iş yaparken bile içimden geliyor. akşam da kontrole gittik çok trafik vardı eşimle gerildik. ağladım yol boyu. içim bir tuhaf. transfer de olmadı ya aslında iyi oldu psikolojim git gel ilaç kullan vs.. alt üst oldu. haftaya çarşamba yine çağırdı adetten sonra da bakıcak yumurtalığın durumuna transfere ona göre karar vericekmiş...
sağol elifcim. korkulacak gibi değilmiş gerçekten. çok şaşırdım bende böyle olmasına. valla bir iki gündür iyi ki fertile gitmemişim diyordum orada 112,5 doz ile başlayacaklardı belki de yükseltmek zorunda kalacaklardı dozu sonradan ve ovitrelle yerine decapeptyl kullanacaklardı bu da daha az yumurtanın çatlamasına neden olacaktı. iyi ki zk yı tercih etmişim diyorum şimdilik. bana da erken olacak gibi geliyor. önümüzdeki hafta salı ya da çarşamba gibi tahmin ediyorum bi aksilik olmazsa. e2 nin biraz yüksek çıkması normal e ne de olsa bi 400 dozla şokladık yumoşları:)) çatlatma önleyiciye dün başladım dün ve bu sabah vuruldum.
elifcim duygularını anlayabiliyorum kolay değil bu yaşadıklaırmız. iğne süreci uzadı. tedavi esnasında yolunda gitmeyen durumlarla karşılaştın bunlar hep psikolojiyi bozan şeyler ama inan adetinden sonra toparlanacaksın ve bir ay daha beklemene gerek kalmayacak. bence transferin bu ay olması çok daha iyi olacak. rahim kendini toparlamış olacak. ben bu adetten sonra yumurtalarının durumunun iyileşip, transferinin gerçekleşeceğine inanıyorum. bu ay kavuşacaksın inşallah bebişine.
kızlar bu sabahta hastanedeydim. sağda 13-11,5-11,5-11-11 mm 5 adet solda 14-12,5-12,3-12-12 mm 5 tane ve 8 mm den küçük yumoşlar var. endometrium 7,4 mm. e2 için kan verdim. öğleden sonra çıkacak ona göre doz belirlemesi yapılacak. kasık ağrılarım şiddetli bi şekilde devam ediyor. şimdilik yolunda gibi görünüyor korktuğum gibi olmadı çok şükür. umarım herşey yolunda gider de kenan bey haklıymış derim:) bu arada eşim benden heyecanlı bu sefer. bir haftadır soruyo toplama ne zaman. transfer ne zaman diye:) ne toplaması ne transferi dur bakalım belki olmayacak iptal olacak diyorum. kendi kendine hesap yapıyor. bence pazartesi ya da en geç salı toplanır diyor:)) benden öğrendiklerini bana satıyo anlayacağınız. bugün de hastanede aradı sordu yumoşları söyledim. çok iyi çok iyi diyo:) ne anladıysa artık:) şimdi bi daha aradı ben size yazarken kan sonucu çıktı mı haber ver çıkınca diye. hey allahım:) neyse kızlar benden haberler böyle. kan sonucu çıkınca tekrar arayacağım hastaneyi. gelişmeleri yazarım. sanırım yarın ve pazartesi tekrar çağıracaklar
canım konuştum hastaneyle. bugün aynı doz devam ediyorum. yarın da e2 ve ultrason için tekrar gideceğim. bu arada e2 nin düne kıyasla düşük çıkmasının nedeni cetroditemiş. eşim söyleyince aklıma geldi. hemşireye de sordum. evet cetrodite e2 yi düşürüyor herşey yolunda merak etmeyin dedi. yarın tekrar gideceğim.
canım haberlerin iyi olmasına çok sevindim beni düşünme şuanda bir buhrandayım geçer birkaç güne. eşin de istekliymiş demekki hep de öyle olmaz mı benimki de iğne vurulmaya başlayınca sormaya başlar hep :) inşallah hayırlısı ile toplanacak yumurtaların. başlamak bitirmenin yarısıdır zaten. senin de olsun transferin de 2 hamilemiz olsun artık. dua ediyorum sizin için.
:) canım zaten bacaktan vurduğum çatlama önleyici iğne düşürüyormuş e2 yi. benim aklıma gelmedi. eşime söyledim. o söyledi. erken çatlamayı önleyici iğne düşürüyor diye. hemşireye de sordum. gerçekten öyleymiş:)
canım haberlerin iyi olmasına çok sevindim beni düşünme şuanda bir buhrandayım geçer birkaç güne. eşin de istekliymiş demekki hep de öyle olmaz mı benimki de iğne vurulmaya başlayınca sormaya başlar hep :) inşallah hayırlısı ile toplanacak yumurtaların. başlamak bitirmenin yarısıdır zaten. senin de olsun transferin de 2 hamilemiz olsun artık. dua ediyorum sizin için.
Elifimmm günaydınnn,
senin durumun havalardan ve ilaçlardan.. hava kapalı olunca insanda karamsar oluyor. böyle hissetmen normal. bak bugün cok güzel, güneş pırıl pırıl.. mutlu ol bakiyimm :)) sihirli değneğim olsa indiriverecem kafana, herşeyi güllük güllüstanlığa çevirecem :)
görümceni falanda boşver, ne gidip yardım ediyorsunki.. misafir kabul eden o.. size güvenerekmi misafir alıyor. ne güzel iş.. banada yardım eden olsa bende hergün misafir alırım, kebap valla... bırak ne düşünürse düşünsün sakın gitme... senin kimseyi çekecek halin yok. senin ihtiyacın olmasına rağmen onlar seni anlayıp dinleyip yardımcı oluyorlar mı... hiç aldırma... biraz bencil ol.. valla geçenlerde ablam yemeğe çağırdı ona bile gitmeyi zorsundum... dosya açtığımız gündü.. tam eve giderken evdede yemek yok ne yiyecez dedik ve 5 te ablamı aradım, yemeğin hazırmı, hazırsa gelip yiyip hemen çıkacaz yorgunuz dedim :)) ne kadar ince düşünürsen o kadar cok şey beklerler insandan. yeri geldiğinde biraz hat höt olmak gerekiyor.. bu yaşadığın durumuda anlamazlar... ben annem, ablamlar dahil hiç kimseye söylemedim. sadece kız kardeşim, işyerinde en yakın 1 arkadaşım ve dışardan başka 1 arkadaşım biliyor.. anlatsamda beni anlayacaklarını sanmıyorum.. 20 yıllık can ciğer arkadaşıma bile anlatmadım :) olurda anlamazsa canım sıkılmasın :) sende artık paylaşma onlarla, iyiyim de geç. aptalca yorumlarını duyup moralin dahada bozulmasın.
canım dün gittik sadık beye karından ultrasonla baktı bişey göremedi sıvı birikimi falan yok kasık ağrısı yumurtalar büyük diye olur normal dedi. birde ohss çok sayıda yumoşu olanda daha çok oluyormuş. yani şimdililk bişey yok gibi. zaten bugünde hiç bir şikayetim yok inş. böyle devam eder. kahvaltımı yapıp iğnemi öyle vurdumdum 10,30 gibi hani belki aç karnına sabahın 6.30 unda vurdurmak yapıyordur diye değiştirdim ileri saate aldım. karın kasık ağrısı vs. yok ekstra olan baygınlık olayıda bugün olmadı umarım iğneleri erken aç vurdurduğum için olmuştur. artık geç saatte tok karnına vurdurcam bakalım durum ne olcak.
sen ne yaptın zk.da e2 verdin dimi saat 2 gibi arayıp dr. yorumu ve bir sonraki gidişini öğreneceksin sanırım. ultrasona girdinmi yumoşlar ne durumda? inş.sonuna kadar sağlıkla ulaşırsın. allah emekleriniz boşa götürmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?