• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet bende eczaneden sürgü ya da ördek almayı düşündüm dediğin gibi olmadı hasta bezi. ama onu hemşireye sormak gerekir mi? ben aşılamalara da çok sıkışık giriyordum valla yarım saat zor yatıp wc ye koşarak gidiyordum üzerimi giyinmeden koşuyordum lavaboya:) o konuda güvenmiyorum o yüzden kendime. ördek ya da hastabezi sanırım benim için daha iyi olur.

benim 2 aşılamamda da idrara sıkışık değildim. infertilitede olmuştum hiç su için diyen olmamıştı. iyikide dememişler. idrarım olmasında çekeceğim acıya razıyım valla:)

evet bende eczaneden sürgü ya da ördek almayı düşündüm dediğin gibi olmadı hasta bezi. ama onu hemşireye sormak gerekir mi? ben aşılamalara da çok sıkışık giriyordum valla yarım saat zor yatıp wc ye koşarak gidiyordum üzerimi giyinmeden koşuyordum lavaboya:) o konuda güvenmiyorum o yüzden kendime. ördek ya da hastabezi sanırım benim için daha iyi olur.

sen hemşireye idrar tutamama gibi bir sorunum var hasta bezi kullansam olurmu diye sorsan... yada dediğin gibi bir sürgü alıp götürün.. wc ye kalkmaktan iyidir.

duygucum çok rahatsın valla, ben olsam saat hesabı bile yapmıştım inan :)) ilk birkaç aylık çalışmalarda ilşkinin kaçıncı günü diye hesaplardım, daha adetime 2/3 gün varken dayanamayıp akşam acile gittik, doktor bekleyin idrarda çıkar dedi, lütfen kanda bakalım, cok çalışıyoruz da dedim :))) neyse 1 saat sonucu bekledikki negatif... kös kös eve döndük.. ordan biliyorum kendimi.

baharım bencede kaç kişi olursan ol yat, kalkma. nolcakki, hepimiz aynı yolda uğraş veriyoruz, gerekirse birliktede yatarız napalım. yeterki bir aksilik olmasın. bence sen hiç korkma, seninkiler cok kontrollü büyüyorlar.. doktorlarda hergün takip ediyorlar.. bence hiç bir sorun cıkmayacak.

valla öyle ya gamsızmıyım neyim bu konuda 2 aşılamamda da test günü geldi test yaptırmadım nasıl olsa 2-3 güne regl olcam ha olmadımmı bi kaç gün daha geçer sonra test yaparım demiştim ve nitekim hep adet olmuştum. ilk tüpümde de kan testi yapmıycaktım tüp diye hadi yapayım ama ama yine bi heyecan falan yoktu. ha test yapmasaymışımda yine 2 gün sonra regl olcakmışım:)) n ebilim sonuç + yada - neyse ha 2 gün önce öğrenmişim ha 2 gün sonra sonu (9.ay sonrası yani) iyi olsun yeter.

kızlar biz çarşamba dosya açtırdıkya, gelecek hafta cuma arayın dediler. nerdeyse 10 gün.. o zaman mı çıkacak konseyden.

sen hemşireye idrar tutamama gibi bir sorunum var hasta bezi kullansam olurmu diye sorsan... yada dediğin gibi bir sürgü alıp götürün.. wc ye kalkmaktan iyidir.

ya ne sorcak boşversin hemşireye ne baharın altındna ister işer ister sıçar:) kullansın hasta bezi olur biter onlarla muhatap olmaya değmez biraz tut sonra kalk wc git diycekler. annesi yanında olcak zaten o 2 dak. bezler zaten 1 defa boşalttımı 2. ye evine varır:) rahatca oturur.

valla öyle ya gamsızmıyım neyim bu konuda 2 aşılamamda da test günü geldi test yaptırmadım nasıl olsa 2-3 güne regl olcam ha olmadımmı bi kaç gün daha geçer sonra test yaparım demiştim ve nitekim hep adet olmuştum. ilk tüpümde de kan testi yapmıycaktım tüp diye hadi yapayım ama ama yine bi heyecan falan yoktu. ha test yapmasaymışımda yine 2 gün sonra regl olcakmışım:)) n ebilim sonuç + yada - neyse ha 2 gün önce öğrenmişim ha 2 gün sonra sonu (9.ay sonrası yani) iyi olsun yeter.

bu sefer sabırsızlan, pozitif olacak. ne o öyle adet olcam falan... bak biz bu ay doğru dürüst birlikte olmadık ama bir hevesle yine gün hesaplamaya bile başladım :))) benle seni karıştırsınlar ortaya normal biri çıksın :) ben cok sabırsız sen rahat :)

ya ne sorcak boşversin hemşireye ne baharın altındna ister işer ister sıçar:) kullansın hasta bezi olur biter onlarla muhatap olmaya değmez biraz tut sonra kalk wc git diycekler. annesi yanında olcak zaten o 2 dak. bezler zaten 1 defa boşalttımı 2. ye evine varır:) rahatca oturur.

ya idrar bezden içeri falan sızarmı korkusu benimki.. biraz fazla pimpiriğim galiba :) bizde fol yok yumurta yok, eşime diyorumki bak opu yapılacağı zaman sperm verirken kap boşken o kabın içine sakın elin değmesin. tutarken aşağılardan tut. mikrop kapıp spermler zarar görmesin :))

kızlar biz çarşamba dosya açtırdıkya, gelecek hafta cuma arayın dediler. nerdeyse 10 gün.. o zaman mı çıkacak konseyden.

dosya önce heyete girecek sstemik hastalık raporun .ıkacak. sonra konseye gircek orda ne halt ediyolar bilmiyorum. sonra tekrar heyet ve ilaç raporun çıkıyor. sana cuma ara dedilerse sen salıdan itbaren aramaya başla onlara bakma erken çıkıyorda onlar ileri tarih veriyolar.

evet annem yanımda olucak. hasta bezi sanırım daha mantıklı. ben kendim de halledebilirim. zaten doğumdan sonra da hastabezi kullanıyorlar sanırım. pratik yapmış olurum belki:))

duygucum bu sürgü işi rahat oluyor mu? yani popoyu falan kaldırmak gerekiyor mu? o şekilde daha zor olmasın?

kızlar merhaba, italyadan döndüm. romada yürü yürü gezerken pestilimiz çıktı. o yorgunlukla hemen hastaneye gittim, raporu teslim aldım. istanbul tüpe gidip ilaçlarımız yazdırdım, dönüp hastanede onaylatıp, eczaneden aldım. 7x gonal f 450iu, 3xmenogon 75iu, 7xcetrodite, 1xovitrelle 1040 lira tuttu. bugün sabah da adet öncesi emre beye son kontrole gittim. ultrasonda 9 tane yumurtam vardı. rahim kalınlığım da olması gerektiği gibiymiş. emre bey yine çok pozitifdi, yumurta sayımın ve diğer her şeyin çok iyi olduğunu söyledi moralimi düzeltti. ptesi adet göreceğim salı tekrar doktora gidiyorum iğnelere başlıyoruz. bu arada genetik testlerimde kromozom testlerimiz temiz çıktı ama bende pıhtılaşma sorunu çıktı. 4 faktörden 3ünde heterozigot mutantmışım. ama emre bey bu riskin hafif derecede olduğunu(heterozigot olunca daha hafifmiş, homozigot olunca kötüymüş) söyledi. sanırım aspirinle falan halledecekler. düzenli olarak omega ve l-arginine kullandığımı söyledim. aynen devam etmemi söyledi. benden bu kadar.

duygucum bu sürgü işi rahat oluyor mu? yani popoyu falan kaldırmak gerekiyor mu? o şekilde daha zor olmasın?

sırtüstü yatarken popoyu kaldırıp koyuyorlar işin bittiikten sonra alıyorlar. zaten yaparkendeondan destek alıyosun yani popon ve gücün sürgü üstünde oluyor.

kızlar bu arada 3 gündür feci mide ağrım var derinden yumruk gibi bir ağrı yukarı gırtlağıma doğru çıkıyor önebilceğin bişeyler varmı? soğuklardanmı neden bilemdim böyle midem ağrım olmazdı en fazla 1 gün olurdu ertesi gün geçerdi. ne yapabilirim?

sırtüstü yatarken popoyu kaldırıp koyuyorlar işin bittiikten sonra alıyorlar. zaten yaparkendeondan destek alıyosun yani popon ve gücün sürgü üstünde oluyor.

kızlar bu arada 3 gündür feci mide ağrım var derinden yumruk gibi bir ağrı yukarı gırtlağıma doğru çıkıyor önebilceğin bişeyler varmı? soğuklardanmı neden bilemdim böyle midem ağrım olmazdı en fazla 1 gün olurdu ertesi gün geçerdi. ne yapabilirim?

canım gaviscon şurup denesen? semptomatik olarak mide ağrılarını, gazı ve reflüyü kesiyor. tableti de var ama şurubu daha rahat kullanımlı.

kızlar merhaba, italyadan döndüm. romada yürü yürü gezerken pestilimiz çıktı. o yorgunlukla hemen hastaneye gittim, raporu teslim aldım. istanbul tüpe gidip ilaçlarımız yazdırdım, dönüp hastanede onaylatıp, eczaneden aldım. 7x gonal f 450iu, 3xmenogon 75iu, 7xcetrodite, 1xovitrelle 1040 lira tuttu. bugün sabah da adet öncesi emre beye son kontrole gittim. ultrasonda 9 tane yumurtam vardı. rahim kalınlığım da olması gerektiği gibiymiş. emre bey yine çok pozitifdi, yumurta sayımın ve diğer her şeyin çok iyi olduğunu söyledi moralimi düzeltti. ptesi adet göreceğim salı tekrar doktora gidiyorum iğnelere başlıyoruz. bu arada genetik testlerimde kromozom testlerimiz temiz çıktı ama bende pıhtılaşma sorunu çıktı. 4 faktörden 3ünde heterozigot mutantmışım. ama emre bey bu riskin hafif derecede olduğunu(heterozigot olunca daha hafifmiş, homozigot olunca kötüymüş) söyledi. sanırım aspirinle falan halledecekler. düzenli olarak omega ve l-arginine kullandığımı söyledim. aynen devam etmemi söyledi. benden bu kadar.

hoşgeldin nevincim demek istanbul tüpe karar verdinhakkında hayırlsı olsun. inş. sağ sağlim tedavin başlar ve sonuna kadar gider. benimde genetik testlerim çıkmış randevu alıp gitmemi söylediler bende 15 kasıma yer buldum o gün alıcam. bakalım ne çıkacak.

hoşgeldin nevincim. hayırlı olsun tedavin. umarım herşey yolunda gider.

canım gaviscon şurup denesen? semptomatik olarak mide ağrılarını, gazı ve reflüyü kesiyor. tableti de var ama şurubu daha rahat kullanımlı.

doğal ne yapabilirim? transfer oldu ya ilaç almak doğru olurmuki?? normalde bile ilaç kullanmaya korkarım çünkü.

dosya önce heyete girecek sstemik hastalık raporun .ıkacak. sonra konseye gircek orda ne halt ediyolar bilmiyorum. sonra tekrar heyet ve ilaç raporun çıkıyor. sana cuma ara dedilerse sen salıdan itbaren aramaya başla onlara bakma erken çıkıyorda onlar ileri tarih veriyolar.

biz dosya açtırmadan sistemik raporu aldık zaten. o 1 haftada çıktı. onunla dosya açtırdık. konseye girecek dedi. haftaya cumada arayın dedi. yani bizimki konseyde şu an.

canım bilgim yok ama netten baktım. papatya çayı iyi geliyormuş. dene istersen. hem zararı da olmaz.

hoşgeldinnn, hadi hayırlı uğurlu olsun, darısı başıma :)) mesaim bitti. iyi akşamlar iyi hafta sonları, hepinizi öptümmm.

Kızlar iyi akşamlar cepten giriyorum uzun yazamicam depresyon geçti gitti :) toparlandım çok şükür arkadaşım geldi kahvaltıya sabah dertleştik biraz özel olarak çocuk işini anlatmadım da tedavi gördüğümüzü biliyor zaten konuştuk işte ailelerden falan çok yapıyorsun diyor bana biraz çek kendini diyor :) haklı sanırım artık kendimi düşünücem önce yapabildiğim kadar yapıcam olmuyorsa kendimi paralamicam görümcemi de tanıyor arkadaşım sen gebe kalınca o da yapar diyor anlattıklarımdan yola çıkarak kim neyi ne kadar yapıyor umrumda değil hele ben bir gebe kalayım da annem bakar zaten bana.
Bahar cım herşey yolunda geç büyüyolar deme onlar 14 e falan gelince sonra birden büyüyolar ohss den korkarken şimdi de yavaş tepki vermesinden mi şikayet ediyorsun :)) pazar günü bile temkinliler bak berşey yolunda gitmeye devam edicek canım
Nevin hoşgeldin iyi haberler getirdin karar verdin ya gerisi çorap söküğü gibi gelsin inşallah tedavin hayırlı olsun
Duygu cum erken gitmiş annenler kaynana görümce de ayıp etmiş ya bastık mı ne demek ;) neyse nevaleleri al ses etme :P kışın yirsin ;) sen tüp bebek günlüğümüz topiğine yazsana şu mîğde olayını muhakkak cevap gelir ben yanlış bilgi vermiyim kendini dinleme berşey iyi olacak yorulma ara sıra uzan dinlen hayırlı haberlerini alıcaz yakında kociş geldi acil çıkış öptm.

Back
X