Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

biz ailecene sağlık manyağıyız canım ya. annem, babam, kadeşim, kocam, sağlıklı yaşlanmak için beslenme ve anti aging gibi konularda oku oku alim olduk. hamile kalmaya karar verince iyice kafayı bozdum,hamilelik öncesi beslenmeyle ilgili iyice çok okumaya başladım. ben de epeydir her gün 1 avuç takviye yutuyorum ama sonuna kadar faydasını da görüyorum. fsh'm bile daha iyiye gitti baksana... 3 gün önce nezle olmak üzereydim, artık bağışıklık o kadar güçlenmiş ki olamadım. bir gece hafif bir üşüme ve hapşurukla atlattım. ertesi sabah zımba gibi kalktım. sen de o yüzden içtiklerine güven, zararı değil daima faydası oluyor.
gnc'deki demir takviyeleri sentetik, benimki üzümden elde ediliyor yani bitkisel kaynaklı ve doğal. satın aldığım marka türkiyede yok ama sana seve seve veririm. parasını falan da sakın duymamış olayım. zaten öyle pahalı bir fiyata almamıştım. amerikada vitaminler hep 3 para 5 para buradaki gibi uçuk paralar değil. kutuyu geçen ay açıp bir kısmını başka bir arkadaşıma vermiştim. (onda da aşırı demir eksikliği var, yüzü hep bembeyazdır, adetleri de düzensiz, doktor her günlük dozu ayrı ayrı flakonda olan ilaçlardan vermiş ama mide bulantısı yapmış içememiş) kalanını da sana veriririm. o arkadaşımın daha 1. haftasında yüzüne renk geldi inan. senin arginmaxın içinde de demir vardır. bir kontrol et yeterince yoksa benimkini sana vereyim. 3-8 kasım arası da italyaya gidiyorum, oradan da istediğiniz bir şey olursa getireyim. avrupada da fiyatlar buraya göre nispeten epey düşük.

Son düzenleme:

valla bende bu GNC leri aldım ama içime sinmiyor mecburen içiyorum ne yapayım içinde demir varmış. demir(ferrus fumarat olarak) 9 mg, çinko(çinko glukonat olarak) 7,5 mg yazıyor. umarım zarar vermez bu GNC ler bana( italya gitmişken venediğede uğra ve benim için gondol gezisi yap:)) tatil amaçlımı gidiyorsun. ilk görmek istediğim yerlerde biridir venedik. zaten venediği görmeden çocuk yapmam diyordum sonuç öyle olacak gibi:)) ama kasıma kadar dşünme süremiz var aklımıza gelirse isteriz birşeyler :)) vitamin işinide parasını vermeden almam. yada bir yemek / kahve ısmarlarım kabul edersen:))

bu ara z.k hastaları ortak kaderi paylaşan arkadaşlarım bi ara görüşelim dedik ama kimseden ses çıkmadı:) valla ben gelirim belki sonrada bebelerimizle görüşmeye devam ederiz. bu sayfa burda kapanmaz haberiniz ola:)) bebek oluncada bu kadar sık giremesekte bilgi ve deneyimlerden paylaşmaya devam etmek isterim ben.

ya hiç üzme tatlı canını, cocuksuzluk dünyanın sonu değil. olmazsa da tek cocuksuz biz olmiycaz. eşimle konuştuk eğer olmazsa hayatımızı ona göre yaşarız. belki ben 1/2 seans psikologa falan giderim. içimde birikip ilerde sorun cıkmasın diye :)) sevmek için onun bunun cocugu var :) hem bence seninki bu sefer tutar... sen gönül rahatlığı ile cocuk görmelerine gidebilirsin...

bende hiç bilmem mevlüt vs. ama zamanım olsa gidip görmek isterim :)
benim 15 yıldır saclarım kısacık. beyazlarım cok olduğu için önce siyah sonra şarap kızılı, sonra kor ateş kızılı,siyah ve şu anda koyu kahve, ne yazık ki beyazlardan dolayı her ay boyanmak zorunda köpük boyada denedim, şampuan gibi sürüyorsun, benimki kısa olunca kolay oluyor.

valla ne bilim hiç ümidim yok hatta 2.dede tutmazsa 3. nerede yaptırırım diye düşünüyorum. :44: aradım arkadaşımı 39. haftası bitiyormuş iki gün sonra ama hala bişey yokmuş ve çok rahatmış iş falan yapabiliyormuş geziyormuş hala. millet şanslı ya

bende bakır kızılı istiyordum. sonra hürrem çıkınca ve moda olunca vazgeçtim. birde bakımı çok zor boyalı saçın dibinde minnacık bir uzama olunca hemen dip boya yada komple boya yaptırma ihtiyacı hissediyorum. ve de kuaförde 1 fön çektirmeye bile sıkılıyorum beklemeyi. evin hemen yanında kuaför var aramız 3 metre sorun bi ne sıklıkta gidiyorum 1 yılda 5 i geçmez :) (adamda ne pinti diyordur) zaten herkesle senli benli. benle konuşunca siz diyor tırsıyo benden (Mendeburum:) zaten fönde çekilirken uyuyorum resmen kendimden geçiyorum sıcak oluyor ohh mis gibi :)

Son düzenleme:

canım ben venediğe gittim hiç de methedildiği gibi değil inan. o kanallarda akan su falan leş gibi. şehir de epey küçük en fazla 2 günde geziyorsun bitiyor:))) ama bu kadar çok istiyormuşun belki çocuktan sonra nasip olur:)
biz romaya tatil için gidiyoruz canım. eğer 1 gün vaktimiz olursa hızlı trenle floransaya da gideceğiz. geçenlerde kredi kartı ekstresinde fark ettik, puanlarımız bu yılbaşında kullanmazsak silinecekmiş. dünya kadar puanımız birikmiş, thy'de gidiş dönüş roma kişi başı 99 euro kampanya yapmıştı, 2 tane bileti puanlarla alıverdik, adeta bedavaya gelmiş oldu. ucuz ama temiz ve merkezi bir otel de buldum. turkcellin bavul.com sitesi var, oteli oradan aldım hem 5'e böldüler, hem de kampanyaları varmış 1er tane de atlasjet yurt içi uçak bileti hediye ettiler.(yarın izmire anneme giderken kullanacağım) tabi 2 tane yurt içi hediye uçak biletiyle otelin masrafının da yarısını çıkardık neredeyse:) geriye bir tek orada harcayacağımız para kaldı. otel zate kahvaltı veriyor, öğlen akşam da biz kalenderizdir, ayak üstü bir şeyler atıştırırız fazla harcamayız.
sen bir şey istersen söyle bakarız çaresine. ben zaten hep boşum ne zaman isterseniz buluşurum:)))

ya biliyorum kanalın suyunun kötü olduğunu hatta şehir nemli olduğundna dolayı ağırda bir kokusu olduğu duydum ama yinede gidicem. aslında paket turlar var italya-roma-floransa- venedik. öyle bir pakette alabilirdin ama daha öncede ngördüğün şehirlerede gitmek böyle bir paket saçma olur sana. ama benim için ideal olacaka eminim. birde pasaportlar değişti haberiniz vardır sanırım eskiden süre uzatmak istediğimizde üzerine kaşe vuruyordu arka sayfasına. şimdi 1 yıllık aldıysan süre dolduğunda o iptal oluyor ve yeniden çıkartmak durumda kalıyorsun en avantajlısı 10 yıllık almak 400 küsür lira.
valla bende artık ev hanımı olmak istiyorum hayatımda hiç olmadım tarzım olmasada günlere katılıp kekler börekler yapıp yemek istiyorum. ya bende sıradan bi ev kadını olmak istiyorum şu ara:) evimin kadını çocuklarımın anası olasım var ama bu gidişler modern köle olarak çalışmaya devam edicem sanırım. kızlara uysa ben böyle bir organizasyon yapıp tanışmak isterim hepinizle. çoğumuz anadolu yakasında oturuyoruz. bir bahar şişlide birde elif darıcada. ben her daim kadıköye gelirim ama çok kalabalık ya afakanlar basıyor oraya gelince:) eve gidince hemen banyo yapıyorum elim yüzüm kir içinde kalmış gibi hissyata kapılıyorum ama aksine esimde aksine yok sever alkım kitapta saatlerce gezmeyi ve sonunda kafve dünyasında oturmayı.

aa hiç bilmiyordum!! canım benim babam tarafından köküm aydınlı olmakla birlikte doğma büyüme izmirliyim. deniz börülcesi ben de pazardan 1-2 defa aldım ama pazar pazar gezmekten odun gibiydi. neeerde bizim oranın tazecik deniz börülceleri. ben izmire anneme gidince ve mevsimiyse bir bavul ot alıyorum gliyorum. arap saçıydı, turp otuydu, radikaydı, ısırgan otuydu ne bulursam toplayıp getiriyorum. kocam yıllardır dalga geçer, ıssız adaya düşsek millet acından ölür sen iki ot bulur ya haşlar ya kavurur yersin diye:)))))
sana da aynı yanıtı vermişler hakikaten yoğun demek. ben yarın sabah da soracağım olmadı artık çarşambaya kalacak.

canım benim eşim devlet memuru olduğu için yeşil pasaportumuz var. geçen sene eski pasaportlarımızı değiştirdik çipli yeni pasaport aldık. pasaport harcı da ödemiyoruz. vize derdimiz de olmadığından da böyle her aklımıza estiğinde vırt zırt oraya buraya gidebiliyoruz. ucuz bilet buldummu da hiç kaçırmam, o yüzden:))))
ev hanımlığı pek güzelmiş valla. kadıköye gelirsen haber ver, ben de gelirim bir kahveye.

ümitsiz olma, bu sefer kesin tutacak gibi düşün... farklı olacak bu sefer

doğal güzel olunca insan, boş yere gidip kuaföre para dökmeye gerek yok :) ,

oo sizin süpermiş valla. bizde yok cipliler cüzdan bedeli 62 lira falan harç 300 küsür e sizde vize derdide bende de olmasa her h.sonunu y.dışında geçirirdim valla :)) şanslısın bence o anlamda. bu fırsatı hep ama hep değerlendir :) gelirim bir cmtesi k.köye benim eşim cmtesi ful çalışıyor sende eşini yada eşin seni azad ederse tabiki içeriz kahve. bizimkinin hiç arkadaşı yokta hep k.ımın dibinde yalnız bi yere gitmez etmez e bende bir pazarı var yalnız bırakmak istemiyorum. ama cmtesileri özgürüm:)

doğal güzel olunca insan, boş yere gidip kuaföre para dökmeye gerek yok :) ,

yok canım ondan değilde kuaförde harcanan zaman kozkoca boşa giden bir zmanmış gibi geliyor 3-5 saatime acırım. oturup salakça ve saatlerce sıranın kendime gelmesini beklemek sıkıcı. o kadar saatte evde bi dünya iş yaparım :) malum çalışan olunca valla bırak saati dakkaların hesabını yapıyorum.

bende anne tarafından izmirli baba tarafından muğlalıyım:) bahsettiğin otların hepsi çok lezzetli ama istanbulda bulmak imkansız gibi.

şimdi tekrar konuştum heyet odası ile. salı sabahı bile teslim etseniz dosyanızı biz salı günkü heyete sokmaya çalışırız. telefonda görüştüğünüzü söylerseniz hatırlarım dedi zeynel bey:) valla bu bendeki acele nedir anlamadım. sanki adet oldum herşey tamam da bi rapora kalmışım gibi acele edip, duruyorum. içim içime sığmıyo bi türlü.

Son düzenleme:

artık sona doğru yaklaştın belkide bebik bu defa gelecek onun heyecanıdır canım. bayram öncesi olduğu için bi yerde yavaşmala oalacaktı o da sizlere denk geldi. ameliyat olacakları bekletmedikleri için sizin dosyalar aksadı. artık olan oldu geç olsunda güç olmasın. sonuçlar iyi olsun varsın 1 ay sonra olsun. sıkmayın canınızı

inşallah canım yaa. artık gelsin bebişler hepimiz çok bekledik. bende acayip stres yaptı bu iş. evraklarımı heyete teslim ettiğim ilk gün elim ayağım titriyordu resmen. normalde çok sakin bir yapım var ama bu noktaya gelince sabırsızlanmaya başladım.

heyecan bi yandan birde insanın takadı kalmıyor öyleki birgün gittiğimze tüp binasına gircem kapıyı açamıyorum ha demekki döner kapıyı yaptılar ordan geçip dedim ittim ittim yok. tekrar diğer kapıya yöneldim meğerse ters tarafa açmaya çalışıyormuşum düşün yani 1 yıldır gittim yer ama kapısını açmayı beceremedim. :) bu olay yakın geçmişte geldi başıma. kendime kızdım ne hallere düştün dedim. birde kapıyı parmak ucuyla itiyorum öyle elimlede sarılamıyorum pistir diye.

yahu senle bildiğin hemşehri sayılırmışız biz:)) ben hep derim neerde güzel egemizin bolluğu, tazeliği, çeşidi... pazara çıktınmı her şey çıtır çıtır, ucuz ucuzdur. istanbulda desen sebzenin azıcık güzeli tazesini, ara ara ancak buluyorsun, üstelik de 2 kat fiyat oluyor. hele hele pazara gitmezsen, süper marketlerde sattıkları sebzeler, bizim orada olsa olsa çöpe attıkları cinsten. çürük çarık, dura dura üzerine yüzlerce sinek üşüşmüş, sebzeyi meyveyi hiç o değilden satıyorlar da inanamıyorum...
hadi hayırlısı bakalım senin rapor salı çarşamba çıkacak sanırım. benimki perşembe girer ancak.
duygunun dediği gibi geç olsun güç olmasın. bunca beklemişiz, artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bir kaç gün nedir ki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…