Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim klomen kullanma sebebim bana iğnelerin fazla gelmesiydi. yani 50 doz puregon ya da gonal f le bile 5-10 arası yumurtam gelişiyordu. aşılamada biliyorsun 2 den fazla yumurta gelişti mi devlet iptal ediyor çoğul gebelik riskini engellemek için. ki bu yasa çıkmadan önce yani 2010 öncesinde izmirde bir kadın 7 iz bebeklere hamile kalmıştı aşılamayla ve bütün tr çalkalanmıştı belki hatırlarsın. sonra kaybetti bebeklerin hepsini. o yüzden 2010 yılında çıkan yasayla aşılamada 2 den fazla 17-20 mm arası yumurta oldu mu devlet iptal ediyor. ya ücretli tüp yapacaktım. ilaçları vs cebimden ödeeycektim ya da 3 kez klomenle aşılama deneyip, rapor çıkartacaktım. daha önce 1 kez de doğal yolla oluşan gebeliğim olduğu için hiç düşünmeden 3 kez daha klomen kullanmayı tercih ettim. bir umut belki klomenle yapılan aşılamalarla hamile kalırım diye ama olmadı işte. yani bana klomenle aşılama yaptılar mecburen 3 kere.
 
Son düzenleme:

canım çok tşk ederim paylaştığın için. emre beye karşı daha görüşmeden netleşmeye başladım. ama korkuyorum da bi yandan. sonuçta aret bey in merkezi. tamam emre bey iyi bir doktor ondan şüphem kalmadı ama sonuçta laboratuar aret bey in. hakkında öyle olumsuz şeyler okudum ve bizzat duydum ki güvenemiyorum ona ve merkezine. sonuçta embriyoloji laboratuarı da çok önemli.
 

maddi imkanları elbetteki bize göre çok iyi. ama şu da bi gerçek ki çok çok ucuza tatil yapıyorlar burada. yani bir uçak bileti parasına 1 ay tatil yapıyor adamlar. bizden bile ucuza geliyor onların tatili. o yüzden turist kazıklayan esnafa kızamıyorum artık:)))
 

eurofertile karar vermemiş olsaydım emre beyi düşünebilirdim madem hakkında çok iyi şeyler söyleniyor. umarım emre beye gitmeme gereke kalmandan gelir bebik bu defa ama eğer gene gelmezse hadi diyelimki iyi bir dr. kontroller için nasıl gidip gelirimki gümüşsuyuna
 

ya bende erkeklerin şu düşüncelerini anlamıyorum illa kadınları çalıştırcaklar iyi alıştı he bunlar bu işe. bende bazen off sıkıldım yeter artık çalışmak istemiyorum. millet çocuk doğurum 3-4 ayda olsa dinleniyorlar allah bana bunu bile nasip etmedi. iş hayatından resmen soğudum diyorum. eşimde çıksan napıcanki evde sıkılırsın. ya sen benim adıma ne karar veriyon dimi belki sıkılmışcam belki çok daha iyi gelcek. ama gerekçeler hazır. şu kadar maaş alıyorsun yazık değilmi emeklerine evde otursan hem sıkılırsın hemde kim o parayı verir sana, işin rahat ortamın temiz evine yakın arabaylada gidiyon daha ne istiyorn diyor. şeytan diyor inadına çık evde otur. ha patorn çocuk olursa zaten direkt çıkartıyor geçici idare etmiycek. (sözde çok iyi bir patron ve sözde beni çok sever işimi hızımı çok beğenir) demekki beni beğenmese şimdiye aldığım izinleride vermez çoktan çıkarmıştı seven böyle yapıp çocuk olcak diye çıkartıyorsa sevmeyen patron napardı acaba... ha diyorum ya çocuk olunca çıkıcam eşimde eşek gibi ses çıkarmayacak ama ben bebek olunca kendime vakit ayıramıycamki bi işten çıkıp diğer işin içine giricem yine sakin ve dinlek bir dönem geçirmiycem( laf gelincede ee ben sana diyorum çık dinlen ama sen çıkmıyorsun diyor ( ama yalandan dediği belli kesin karar versem o zaman görürüm g...ü :)))
 

evet aynı şeyi bende düşündüm dr. çok iyi olabilir ama nitekim dr. da, olsa ist.tüpün elemanı olarak görülüyor ve aret bey patron. eme bey ne kadar söz sahibi orası tartışılır. merkez bana uzak olduğu orayı hiç araştırmadım.sen araştırdın ve kötü şeyler duyduysan içinde rahat etmeyebilir çok haklısın.
 

günaydın bahar cım. bu aret bey ermeniymiş sanırım ben de hakkında hiç iyi şeyler duymadım ve evet merkez onun laboratuvar da onun. ama ne gibi bir sıkıntı olabilir ki laboratuvar konusunda toplama sonrası omu bakıyor ki transfer edileceklere? yada 5. güne ulaşıcakken 3. gün transfer edip tutmasında bidaha gelsin zihniyetinde olan birisi mi ?
en azından eurofertil ile ilgili hiçbir kötü hikaye yok. istersen orda dene.
 
kızlar günaydın herkese bir yandan hakvaltımı edip ç.ayımı yudumladım biryandan da yazdıklarınızı okudum dün öğlenden sonra pazara gittim akşamda balık vardı o kadar uğraştım ama çöpe attık adı da mezgit o zaati şahısların eşim hiç beğenmedi bende.. bidaha almam emeciklerime yazık oldu. bugün de biraz sonra mutfağa gidip yemek pişirmem lazım ıspanak aldım dün onu pişiriyim bir de bulgur pilavı yapiyım öğlenden sonra da gün var gidicem bu kadar evde oturma muhabbbetinizden sonra nispet yapar gibi oldu bu söylediklerim ama çalışmayan da çalışana hasret bunu bilesiniz :)
hala adetim gelmedi bugün 31. günüm adetin 13. günü ultrasona girmiştim temizdi rahim folikül kisti falan yoktu. neden gecikir ki bu ay. 2 gecedir göğüslerimin hassasiyetinden nerdeyse sağa sola bile dönemiyorum.
 

günaydın canım. ben güvenemiyorum o adama nedense daha önce de anlatmıştım karşılaştığım bi kadının rahminde perde olmasına rağmen ameliyatla perdeyi kaldırmadan 5 kez tüp denemiş. buna benzer bi kaç hikaye de bu topiklerde okumuştum. güleryüzlü tatlı dilli bi adam ve bu özellikleriyle tavlıyor hastaları gibi geliyor bana. yukarıda söylediklerini de yapar mı yapmaz mı bilemem ama sonuçta maddi çıkar sözkonusu. tanımıyoruz ve neyle karşılaşacağımızı bilemeyiz.
 

elifcim valla hayat sana güzel. bende evde olmaya özenirim hep. sen bizim yerimize de gez dolaş. günün güzel geçsin inş.

bence 1-2 gün daha bekle. pazartesi de bi test yaptır ne olur ne olmaz. varsa bişeyler boşuna adeti bekleyip strese girmemiş olursun yoksa da zaten 1-2 güne gelir adetin.
 

yap tabi nispetini çayını yudumlarken bizi okumuş (( senin nispetin bana ben biliyorum birtek bahar ve ben çalışıyorum birde aramıza yeni katılan arkadaş. ama onlar şikayetçi değil bir tek ben yakınıyorum ah ahh çalış çalış nereye kadar. bende çıkıcam işte günlere gezmelere gitcem sizede yazmıycam hııııhhh

valal benim adette gelmedi 13 en geç 15 gibi olmam gerek geçen ay 16 sı olmuşum ama şuana kdar hiç bir belirti yok şimdiye kadar çoktaan kahverengi lekelenmelerin gelmesi gerekiyordu o lekelenme bende yaklaşık 4-5 gün sürüyor. ama nedense hala gelmedi. ağrı sancıda yok. :44:
 



yok cnm ben öle duymak istediğim şekilde davranmadaım bu konuda çünkü amilyat kararı verilince doktor doktor gezdim on günlük zaman içerisinde gerek devletten randevü aldım gerekse özele de gittim..onlar bana olma gerek yok demedilerki zaten hatta annemin doktoru var yavuz selim hastanesinde devlet onudahi aradık sorduk uzun uzun raporu okudum telefonda hulusi bey..oda ol bir şey olmaz dedi yani kötü bir şey değil ama olursan iyi olur dedi..ben ayrıca kenan beye de açıkca sormuştum çucuk içinse olmayayım dedim zaten o taraftaki tüp kapalı ordan çocuk olmayacak dedim..oda evet dedi..çocuğu düşünme önce sağlık dedi hatta o anda onda bir şey sezdim tek tüpümün kapalı olduğunu o an söleyince aslında oda bunun gerekli olmadığını çocuk için anladı ama sözünden de geri dönmedi ..yani ben bunu çocuk için olmuyordum zaten tek tüp kapalı yani..hani aldırsam da olmayacak doğal yolla da aşılamayla da..haa tüp için önemlimi orasını bilemiorum tam..çünkü kisti olup tutan da var tutmayan da...doğal yolla kalanda var kistle..şans işte..hem zaten ameliyat olacağım gün beni ameliyat edecek olan selçuk beylede görüştüm dedim olmam şartmı zaten asistan doktor söledi hemen hastamızın çocuğu yok endemetrıum hastası diye..ben korktuğum söledim ameliyat olmasam ne olur dedim oda bu zaten senin şu anki durumunu çözer dedi yani tekrar eder dedi..vucut yapıor bunu dedi..oda baya ciddi tecrübeli bir doktora benziordu kenan bey gibi de sinirli..asistanlar nefes alamıolarmış onun önünde titrolar o derece yani..yanımdaki bir kaç hastayı azarladı o konuşurken konuştular diye..yani benim amliyat olmam daki gaye sağlığım açısındandı kenan bey çocuğa engel falan da demedi..ama prosüdürler de bu varsa bilemiorum tabi..çünkü aşılamam iptal edilsi asistan doktor ya bu kötü huylu bir şeyse demişti..demkki aşılama yapılmadığına göre tüpte yapılmıor orda amliyat olmadan..

ben yıullardır zaten devlete de özelde gidiorum hiç biri demedi bana amliyat ol çocuk bundan sebep olmuyor diye ..hatta devlet hastanesindeki doktorum tüpümün kapalı olduğunu öğrenince direk tüp yap dedi zk yada başka bir yere yönlendirdi..ama acıbademki doktor hatta bana senin tek tüpün açıktır spazm olmuştur o dedi çocuğun bu kistten dolayı olmuyor dedi..yani para için olsa öle de demezdi amliyat kararı biliordu ya amliyat ol 6 ay bekle doğal yolla olabilir dedi yada hemen tüp yap dedi..eğer amliyat olursan ama tüp yapma bekle dedi doğal yolla olur dedi..tabi bu onun fikri tek tüpün kapalı olmaması sonuçta hsg de kapalı görünüor..internetteki araştırmalarımda tüp bebek kimlere uygulanır diye araştırdım endometrium hastalarına da uygulanırmış zaten....tabi şans hani tutmazsa kistten tutmadı diye aklımıza gelir ama kisti olmayıp tüpleri açık olanlarında tutmuyor ...bizim burda bir komuşumuz var kadın 20 yılllık evli ne tedaviler görmüş neler tam 2000 tane iğne yedim dior mide kanseri olmuş artık çocuk tedavisinden..ne kisti var ne bişeyi tüpte denemiş olmamış sadece eşinde biraz haraket sorunu varmış oda tüpte öenmli değil ama olmamış işte..olmayınca ne yapsan olmuyor..kadın daha 20 li yaşlarda başlamış artık tedavilere..şimdi 40 ı geçmiş.evlatlık almak istiolar.
 
Son düzenleme:

bende bekarken çalışıyordum ama fazla çalışmazdım öle migrenim yüznden işyerlerinde rezil olurdum bazen..hatta adet sancısında da..evlendikten sonra çalışmadım ama istedim eşim biraz oralı olmadı..ama kaynanamlar habere çalışmamı eve katkıda bulunmamı istediler kendi çalışmış emeklide...hatta ilk evlendiğim zamanlar çalışsın kira sorununuz olmaz demişti..zaten sorunumuz yoktuda oğlu iyi para alıor geçim sıkıntısı yok ama benimde katkıda bulunmamı istiolardı yani bedavadan yaşamamı hazmedmiolardı gibi..onların fikiri bu çünkü..bende istedim canım sıkılmasın diye ama kaynannamın o baskıcı iş konusundaki tavrından dolayı gıcık oldum iyice çalışmadım..ama şuda var çalışmak bir bakıma iyi evde daha söz sahibi oluyorsun sözün geçior hem erkekte saygı duyuyor..bu şekilde ne kadar bilgili ne kadar eğitimli de olsan seni işe yaramaz gibi görebiliolar..söz hakkın pek olmuyor gibi..bir de yaşımdan dolayı çocuğum olur diyede işe girmemiştim ama nerdee öle böle 4 sene geçti bu ay evlilik yıldönümü bizimde ekim 26..
erkekler de kadınların çalışmasına bir alıştılarmı tamam rahata eriyolar biraz da...yok elktirği o ödese suyu ödese falan böle bekliolar
 
Son düzenleme:

ENDOMETRİOZİS

endometriozis - Google'da Ara

2. linkteki görüntüler iğren. dr.ların bakacı cinsten.
 

cnm pendik bölgede değildir o doktor iki tane kadın doğumcu var orada bayan maltepeki bölgede olabilir belki..ama yine araştrırım..iki bayan var seda hanım ve yeliz hanım ikisde zeynep kamilden gelmişler
 
birazdan eurofertile gideceğiz eşimle bakalım görüşme nasıl geçecek alev hanımla randevü var oradan da yuşa tepesine geçeceğiz ne zamandır gitmek istiordum
 

evet para kazanınca gıkı çıkmıyor bende çalışıyorum deyip susturuyorum ama bir çıksam bir süre sonra ezmeye başlar heralde yada söyleyeceği en ufak şey zoruma gider. zaten iş konusunda bir laf etsem benim annem 30 yıl çalıştı bazım hala çalışıyor diyor. (anasıda emekli öğretmen) bende onlar çalıştı diye bende çalışmak zorunda değilim diyorum. dır dır yapıp susturuyorum. ancak çocuk olursa çalışmyorsun diye laf edemez. zaten çocuk olsa en az 5 yıl çalışamazsın diyor ( bakacak adam sorunu varda bizde) bende yaşım 30 5 yılda öyle çalışmasam 35 olur o yaştan sonra kim beni alırki iş hayatım böylece kapanmış olur diyorum:)) (oooh canıma minnet öyle işlerine gelince erkeğiz diye böbürlenmesini biliyorlar madem erkeksin çalış bak karına çocuğuna o halde:) keşke ikiz olsada bi kerede kurtulsam. benim rezerv sorunu var malum 2.ciyi yapmak için zamanım olmayacak. bu sebpten ikiz olması çoook istiyorum kardeş yapma derdim olmaz. zaten yapmak istememde yapamam artık. vede tek çocuk asla istemediğim birşey( bizde öyle parada ayrı gayrı yok maaşımı çekip bankaya yatırırım onun hesabına ordan ödemeler yapılır. ben bankalarla çalışmayı sevmem o yüzden banka hesabım yok:) hatta kredi kartım bile eşimden ek kart çıkarttım muhatap olmuyorum bankalarla. haa eşimede ben harçlık veriyorum oda ayrı :)
 
birazdan eurofertile gideceğiz eşimle bakalım görüşme nasıl geçecek alev hanımla randevü var oradan da yuşa tepesine geçeceğiz ne zamandır gitmek istiordum

belki oaraya gitmek kafanda bişeyleri netleştirir bol şanslar. yuşa tepesine çıkmadım bende hiç. o tarafları çok severim ama denk gelmedi bir türlü. eşimde bu.h.sonu seni yeşillikli ağaçlı bir yerlere götüreyim dedi belki o taraf gideri. geçen hafta hastaydı diye çıkamadık dışarı. bende bu akşamdan kabaca temizlik yaparım yarını evde dinlenerek kendime ayırırım. pazarda bakalım nereye gideriz artık..
 


Aslında bende ara ara evde olmak istiyorum ama kendimi frenliyorum, ev aldık ve eşimin tüm maaşı krediye gidince benimki ilede geçiniyoruz :) yani bir 5 yıl daha çalışmak zorunda kalabilirim. ondan sonrası allah kerim. gerçi bir defasında 23 gün evde kaldım, cok sıkılmıştım. tüm gün evin içinde pijamalarla dolaşan bir tip :) o yüzden bilemiyorum :)

bakalım hangimiz daha önce hastalanacak. ben 13 ünde olmuştum. yarın bekliyorum. yarın olursa pazartesi sabahtan z.kamile giderim. ama korkularımda var tabii. ultrason vs... kan verirken bile ağlıyorum ben.
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…