vay anasını be! altı üstü bir çocuk doğurcaz 40 bin tane şey düşünüyoruz.(( hangi birini yapsak ki ! şu ara saçlarımda feci dökülüyor evde yerler kıl içinde özellik yatak odasi ki yerlere dökülmesin diye sürekli toplu onun içinde dr. gitmetyi düşünüyordum acep gitmişken cildiyeyedemi uğrasam :))) eskiden beri dr. gitmeye meyilliyim neredeyse gözümün üstünde kaş var diye gidcem o derece hastalık hastasıyım :) şuan diş problemi yok arada gidip baktırıyorum (hatta hiç bi hastalık yokmu giderim neyiniz var derler hiç öylesine geldim genel bi bakıma derim:)))
valla yaa bir çocuk doğurcağız neleri hesap ediyoruz eski kadınlar böylemiydi benim ananem 6 tane doğurmuş hemde köyde evde..ne kadın doğumcuya gitmiş bu zamana kadar nede öteki doktorlara öyle sağlıklı beslendikleride sölenemz..ama herşey doğal tai havası suyu yarıordur..biz böle gdo lu şeyleri yedik yedik kısır olduk...kısırlık gün gelicek daha da artacak bence...bende hastalık hastası gibi bir şeyim herşey için randevü alıp gider olmuştum eşimden de utanıyorum artık migrenim var zaten yıllardır devamlı ağrır başım ee ayda birde adet sancısı kıvrandırır arada bağırsak sorunları yaşarım gaz falan ...adam bıkcak artık benden...çok utanıyorum bazen ama napım ağrıyıo yani üşüme konusunda kendimi bildim bileli titrreerim illa sıcak soba başı olması lazım..saç mevsimden dolayıda dökülüor olabilir malum sonbahara girdik yaprak misali onlarda dökülüor işte..ama bazı ilaçların yan etkisi de olabilir..