yaw sen ne çok şey biliyosun valla avukatım demiştin ama şüphelenmiyor değilim doktor olduğun konusunda. :)) ben arginmaxa devam ediyorum omega 3. arginmaxta folik asit var ama evde folic plus var diye onuda içiyorum. birde arı sütüm bitmişti bu defa arı sütü bal polenin ginseng lisini aldım ama tadı çok kötü acımtırak yenmesi biraz zor ağızda geveliyorum( eşimede acı geldi. bahsettiğin demir takviyesinden burda yokmudur. mesela GNC de olabilirmi? şimdi o kadar almışsın kendine hakkı yemiyim senin. fiyatı ne kadardı uygunsa olmadı sana parasını veririm getirirsin / getirtirsin. faydası olduğunu düşünüyormusun peki? bu ara hapçı oldum bulduğum hep hapı yutuyorum allah sonu hayır ede. ama benim tez elden bir kan testi yaptırmam gerek..
biz ailecene sağlık manyağıyız canım ya. annem, babam, kadeşim, kocam, sağlıklı yaşlanmak için beslenme ve anti aging gibi konularda oku oku alim olduk. hamile kalmaya karar verince iyice kafayı bozdum,hamilelik öncesi beslenmeyle ilgili iyice çok okumaya başladım. ben de epeydir her gün 1 avuç takviye yutuyorum ama sonuna kadar faydasını da görüyorum. fsh'm bile daha iyiye gitti baksana... 3 gün önce nezle olmak üzereydim, artık bağışıklık o kadar güçlenmiş ki olamadım. bir gece hafif bir üşüme ve hapşurukla atlattım. ertesi sabah zımba gibi kalktım. sen de o yüzden içtiklerine güven, zararı değil daima faydası oluyor.
gnc'deki demir takviyeleri sentetik, benimki üzümden elde ediliyor yani bitkisel kaynaklı ve doğal. satın aldığım marka türkiyede yok ama sana seve seve veririm. parasını falan da sakın duymamış olayım. zaten öyle pahalı bir fiyata almamıştım. amerikada vitaminler hep 3 para 5 para buradaki gibi uçuk paralar değil. kutuyu geçen ay açıp bir kısmını başka bir arkadaşıma vermiştim. (onda da aşırı demir eksikliği var, yüzü hep bembeyazdır, adetleri de düzensiz, doktor her günlük dozu ayrı ayrı flakonda olan ilaçlardan vermiş ama mide bulantısı yapmış içememiş) kalanını da sana veriririm. o arkadaşımın daha 1. haftasında yüzüne renk geldi inan. senin arginmaxın içinde de demir vardır. bir kontrol et yeterince yoksa benimkini sana vereyim. 3-8 kasım arası da italyaya gidiyorum, oradan da istediğiniz bir şey olursa getireyim. avrupada da fiyatlar buraya göre nispeten epey düşük.
Son düzenleme: