Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben o yaştayken ya barda çıkan soliste gitariste yeşillenirdim, ya yerel radyocuya, ya saçı uzun küpelilere... Evlenmekte değildi gözüm hele hele zengin arabalı falan aklıma gelmezdi. Ne saçma genelleme olmuş.

Sen once çalış bir yerlere gel.o seni zaten buluyor

Zengin olsun,70 yaşında da olmasın,seni sevsin,yakışıklı olsun vs. Neden öyle bir bey senin olsun?
Ekleme: hem sana hem de ailene baksın istiyorsun

Ah bu diziler yüzünden ...
Neyse sen sadece bekle canım bi icraatta bulunma sakın yoksa ava giderken avlanırsın.

Eh yani, sahibinden lux araba satanları aramayı düşünüyorum diye yazan biriyle dalga geçilmeyip ne yapılacaktı? Konunun ciddiye alınır bir tarafı yok zaten.
Konuyu açanın kendisi de gülmüş zaten... Saçmalıyorum yazmış... Ben şuraya içinden geçenleri yazıyor diye eğlence konusu yapanlara, hemen bir laf söyleyeyim de beğeni alayım kaygısından atıp tutanlara tepki duyuyorum. Sizlik değil yani...

Benim aklıma da bu geldi ama bizde örnek çok o nedenle tam geçerli değil bizim ülkemiz için
Bknz Acın Ilıcalı Ali Ağaoğlu Vb

Ya hu "herkes" demedim, "sanki hiçkimse" dedim, genelleme yapılan cümlelerin bazı kriterleri vardır. Bu genelleme değil... Siz üstünüze alınmayın lütfen.

Valla bence gayette uzerinde dusunmus geldi bana,olabilitesi olan bisey o tarz platformda zengin dusurmek.

Bu kadar kadın hepsi gerizekalı çalışıp kazandığını yiyor bir sen akıllısın

Ben soruma cevap alamadım, sen ne sunacaksın zengin kocaya?
Bu kadar kadın geçimini sağlamak için "tacize uğramaktan" korkmayıp çalışıyor. Seninki can da çalışan kadınların canı kabak mı?
Ayrıca kadını erkeği yok. Erkekler de evin yükünü alıyor. Madenlerde çalışan, inşaatlarda çalışan,petrol kuyularında çalışan kişiler var. İş kazalarında ölenler var. O zaman sen gold digger ol,erkek gitsin yaşlı zengin bir dulla olsun. Ne güzel kafalar
Bunu sana demedim KudrAlobar

Ben bu genellemenizi çürüteyim hemen; başka konularda denk gelmiş yazmışım:

Özetle, eşimin maddi durumu zerre umurumda olmadı, baba evine nazaran da standartlarım düştü.
Her insan paraya, maddi duruma bakmayabiliyor ilk etapta, böylesi genellemeler de hoşuma gitmiyor; "Sevsin, çalışkan olsun, yerini yatağını bilen biri olsun, hastalıkta sağlıkta dost olsun, biz iki kafa yükselir gideriz olursa" dedim önceliğim bunlardı, öyle de oldu. Para kazanılır, elin kiridir. Kimine göre "Enayice" olabilir ama standartlarımı düşürmek umurumda olmadı, doğru bir insanı hayatıma katabildim.

O "Aşk mı para mı?" sorularına "Aga aşk be aaaşkk" diyen iflah olmaz benim. :))
Çiftler uyumlu olduktan sonra bu konuda, birbirlerine desteklerse zaten, para da bir şekilde kazanılıyor.
"Çoğunluk bunu arar" diyebilirsiniz, ama "Her insan illaki" filan diye bir genelleme yok.

Son düzenleme:
O alınmasın bu alınmasın kim alınsın? Ben alınayım mı?
Üstüne alınan yazmış bana, o nedenle siz alınmayın diyorum... Ben genelleme yapmadan böyle de düşünen insanların da olduğunu yazdım sadece... Sanki hiç kimsede böyle bir istek oluşmamış bi bu kız da mı oluşmuş anlamında.. Neyse anlatamadım demek ki ifade etmek istediğim şeyi...

Hep diyorum... Yeni nesil gümbür gümbür geliyo..
Hayır herkes öyle değil. Ben 23 yaşındayım. Mühendislik okuyorum. Aynı zamanda sporla da uğraşıyorum. Annem evlenme baskısı yaptığı için 1 haftadır konuşmuyorum. Önce iş ve para gerek. Ben şahsen erkek arkadaşımla eşya,nikah,balayı vs. Kendimiz yapmak istiyoruz.

Konuyu yarıya kadar okudum. Hayat öyle goller atıyor ki insana birebirden tepetaklak oluyor insan. Evlendiğimde maddi sıkıntımız yoktu 8 ay sonra gebe kaldım yine sıkıntımız yoktu. Gebeliği in 2. Ayında ilk beni işten çıkardılar sonra eşimi ve tepetaklak olduk. Öyle ki kızıma kendi paramla 1 zıbın 2 takım alabildim...
Öyle zengin koca olsun sıkıntı çekmeyeyim diye evlenilmez hiçbir şey kalıcı değil bilginize.

valla şu yaşıma kadar yüzlerce kadın tanımışımdır hiç 21 yaşında lüks araba satan adamlardan medet umacak kadar zenginimsi koca arayanına denk gelmedim.Bence sadece bu kızda oluşmuş...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…