- 30 Aralık 2009
- 22.937
- 89.525
- 1.123
- Konu Sahibi hayalperestt60
Ceylan adlı konu sahibine daha ılımlı mesajlar gelmişti oysa.
O da maddiyati için evleniyordu.
Bu kızın suçu ne :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla şu yaşıma kadar yüzlerce kadın tanımışımdır hiç 21 yaşında lüks araba satan adamlardan medet umacak kadar zenginimsi koca arayanına denk gelmedim.Bence sadece bu kızda oluşmuş...
Tabiki, herkesi genelleyemeyiz, bende 23 yasında calısma ya basladım 3 yıl calıstım biraz birikim yaptım arabamı aldım,aıleme yardımımı yaptım, sonra esımle tanıstık nişan yaptık, babalarımız yok, annelere kalan Bı emeklı maası, dugunden once kredı cektık mis gibi 2 şehirde dugunumuzu de yaptık.. Kimseden bısey ıstemedık.. Borc odenıyor.. Sizin de boyle dusunmenız hosuma gıttı.Hayır herkes öyle değil. Ben 23 yaşındayım. Mühendislik okuyorum. Aynı zamanda sporla da uğraşıyorum. Annem evlenme baskısı yaptığı için 1 haftadır konuşmuyorum. Önce iş ve para gerek. Ben şahsen erkek arkadaşımla eşya,nikah,balayı vs. Kendimiz yapmak istiyoruz.
Ben bu genellemenizi çürüteyim hemen; başka konularda denk gelmiş yazmışım:
Özetle, eşimin maddi durumu zerre umurumda olmadı, baba evine nazaran da standartlarım düştü.
Her insan paraya, maddi duruma bakmayabiliyor ilk etapta, böylesi genellemeler de hoşuma gitmiyor; "Sevsin, çalışkan olsun, yerini yatağını bilen biri olsun, hastalıkta sağlıkta dost olsun, biz iki kafa yükselir gideriz olursa" dedim önceliğim bunlardı, öyle de oldu. Para kazanılır, elin kiridir. Kimine göre "Enayice" olabilir ama standartlarımı düşürmek umurumda olmadı, doğru bir insanı hayatıma katabildim.
O "Aşk mı para mı?" sorularına "Aga aşk be aaaşkk" diyen iflah olmaz benim. :))
Çiftler uyumlu olduktan sonra bu konuda, birbirlerine desteklerse zaten, para da bir şekilde kazanılıyor.
"Çoğunluk bunu arar" diyebilirsiniz, ama "Her insan illaki" filan diye bir genelleme yok.
Oda cok oynadi kameralara bakmayin.Ben kucucuktum aklimda ne olaylar ne olaylar Emrahin annesinin ayilip bayilmasi cocugun paket gibi adli tiplara tasinmasi falan Herkes ettigini buluyor bi sekilde.Mesela Emrah'ın da oğlu var. oğlunun annesini dinlemiştim bir kere kadının hayatı mahvolmuş diyebilirim o kadar zorluk çekmiş ki. Hastaneye bile götüremiyormuş sigortası olmadığı için. Ne maddi ne manevi hiç yardımcı olmamış. Bence Şeyma çok istisna bir durum ama yeni nesil Şeyma'ya bakıp zengin birini bulunca kolayca rahata kavuşacağını sanıyor heralde
E buradakilerde olusmamis demekki ben dahil.insanlar belirli bir zamandan sonra mutlulugun cok paraya bagli olmadigini bazi degerlerin ondan daha mutlu edici oldugunu anladigi icin,Üstüne alınan yazmış bana, o nedenle siz alınmayın diyorum... Ben genelleme yapmadan böyle de düşünen insanların da olduğunu yazdım sadece... Sanki hiç kimsede böyle bir istek oluşmamış bi bu kız da mı oluşmuş anlamında.. Neyse anlatamadım demek ki ifade etmek istediğim şeyi...
Ben zaten bunun o konuyu okuyup ay bunlar cok saftirik ,birde ben ayni konuda nabiz olceyim diye uyelik aldigini dusunuyorum.Ceylan adlı konu sahibine daha ılımlı mesajlar gelmişti oysa.
Şey ben biraz zalim istanbul dizisini seyredeyimmerhaba kadınlar kulubu üyeleri forumun estetik ve makyaj bölümünü uzun süredir takip ediyodum bu açtığım ilk konu derdimi arkadaşlarımla paylaşmaya utandım anonim olarak yazmak istedim. 3 ay sonra 21 olucam öğrenciyim normalde yurtta kalıyorum ama coronadan yurtlar kapandı martın ortasından beri ailemleyim. evde kaldığım süre boyunca çok daraldım ailemi seviyorum ama her gün para konusundan kavga tartışma çıkıyo küçük kardeşim bişey beğenip istiyo annem alsa ayrı tantana almasa ayrı yediğimiz yemeğin kullandığımız suyun hesabını yapıyoruz. ben gerçekten sıkıldım ailem çok çalışkandır babam yıllardır çalıştı hala her gün tarlayla tavuklarla uğşaır annem zaten hem evle ilgilenip hem 5 çocuk büyüttü onlar da ben de daha güzel hayata kavuşalım istiyorum
bu yüzden üniversite okumaya karar verdim ama tıp mühendislik hukuk gibi bi bölümde okumuyorum çok mu karamsarım bilmiyorum ama iş bulabileceğimden bile emin değilim. son zamanlarda aileme yük oluyomuşum gibi hissediyorum ablam 22 yaşında evlendi şuan arabası var ve kiradalar krediyle ev almayı düşünüyolar. ben de yavaş yavş hayatımı kurmak istiyorum ama istediğim gibi birini nasıl bulucam bilmiyorum çok konuşkan sosyal biri değilim okulum da küçük şehirde devlet üniversitesi istediğim gibi birine rastlamadım. köyden etraftan beğenenler oluyo ama onları zaten eledim. ben artık maddi sıkıntı çekmek istemiyorum bu yüzden varlıklı biriyle evlenmek istiyorum yaşı tipi pek farketmez ( 70 yaşında dede de olmasın tabi) böyle biriyle nasıl tanışabilirim? instada bazen görüyorum ama pek güvenemiyorum sırf kızlara hava atmak için başkasının arabasında foto atanlar lüks mekanlarda 1 çay söyleyip mekanda story atanlar var. gerçekten varlıklı olan kişilerin de kızlar kapısında sıra olmuş bekliyo kendime sana mı bakar o diyorum. gerçek hayatta zaten köydeyim tanışabiliceğim bi ortam yok. artık sahibinden lüks arabasını satan numaraları fln aricam yani tanısmak icin bazen çok yanlış ve sçma geliyo ama şuan tek çözüm yolu buymuş gibi duruyo sizce çok mu saçmalıyorum?
İstiyorsan önüne milyonlar son model arabalar dizilsin hiç biri kendi emeğinle kazandığın 1 liradan bile daha kıymetli olamaz.merhaba kadınlar kulubu üyeleri forumun estetik ve makyaj bölümünü uzun süredir takip ediyodum bu açtığım ilk konu derdimi arkadaşlarımla paylaşmaya utandım anonim olarak yazmak istedim. 3 ay sonra 21 olucam öğrenciyim normalde yurtta kalıyorum ama coronadan yurtlar kapandı martın ortasından beri ailemleyim. evde kaldığım süre boyunca çok daraldım ailemi seviyorum ama her gün para konusundan kavga tartışma çıkıyo küçük kardeşim bişey beğenip istiyo annem alsa ayrı tantana almasa ayrı yediğimiz yemeğin kullandığımız suyun hesabını yapıyoruz. ben gerçekten sıkıldım ailem çok çalışkandır babam yıllardır çalıştı hala her gün tarlayla tavuklarla uğşaır annem zaten hem evle ilgilenip hem 5 çocuk büyüttü onlar da ben de daha güzel hayata kavuşalım istiyorum
bu yüzden üniversite okumaya karar verdim ama tıp mühendislik hukuk gibi bi bölümde okumuyorum çok mu karamsarım bilmiyorum ama iş bulabileceğimden bile emin değilim. son zamanlarda aileme yük oluyomuşum gibi hissediyorum ablam 22 yaşında evlendi şuan arabası var ve kiradalar krediyle ev almayı düşünüyolar. ben de yavaş yavş hayatımı kurmak istiyorum ama istediğim gibi birini nasıl bulucam bilmiyorum çok konuşkan sosyal biri değilim okulum da küçük şehirde devlet üniversitesi istediğim gibi birine rastlamadım. köyden etraftan beğenenler oluyo ama onları zaten eledim. ben artık maddi sıkıntı çekmek istemiyorum bu yüzden varlıklı biriyle evlenmek istiyorum yaşı tipi pek farketmez ( 70 yaşında dede de olmasın tabi) böyle biriyle nasıl tanışabilirim? instada bazen görüyorum ama pek güvenemiyorum sırf kızlara hava atmak için başkasının arabasında foto atanlar lüks mekanlarda 1 çay söyleyip mekanda story atanlar var. gerçekten varlıklı olan kişilerin de kızlar kapısında sıra olmuş bekliyo kendime sana mı bakar o diyorum. gerçek hayatta zaten köydeyim tanışabiliceğim bi ortam yok. artık sahibinden lüks arabasını satan numaraları fln aricam yani tanısmak icin bazen çok yanlış ve sçma geliyo ama şuan tek çözüm yolu buymuş gibi duruyo sizce çok mu saçmalıyorum?
Evet çok fazla -benim deyimimle- para yiyici kezban var. Onlara sadece acıyorum. Hatta bunların nefretle beslenen versiyonları daha kötü. "Erkekler bizden fazla maaş alıyorlar,bizden daha yüksekler” diyip ağlıyorlar. Ama alakası yok. Mesela Ülker'in kurucusu Sabri Ülker 14 yaşında bisküvi satarak başlamış,Cem Uzan'ın babası tren garlarında sakız satıyormuş önceden. Başkasının başarısına asalak gibi yapışmaktansa sen de git çalış. Neden sadece karşındaki adayın malı mülkü olsun? Çalış senin de olsun.Tabiki, herkesi genelleyemeyiz, bende 23 yasında calısma ya basladım 3 yıl calıstım biraz birikim yaptım arabamı aldım,aıleme yardımımı yaptım, sonra esımle tanıstık nişan yaptık, babalarımız yok, annelere kalan Bı emeklı maası, dugunden once kredı cektık mis gibi 2 şehirde dugunumuzu de yaptık.. Kimseden bısey ıstemedık.. Borc odenıyor.. Sizin de boyle dusunmenız hosuma gıttı.
Ama sen de hak ver, konu sahıbı gıbı dusunen Bı suru kız var etrafta, sosyal medyada kendını olfugundan farklı gostermeye calısan, birilerinin gozunu boyamak ıcın orasını burasını acıp vıdeolar ceken, ozentilik hat safhada...
Kucuk Bı ılcede dogdum babamın bıemeklı maası vardı, okumaktan Baska care olmadıgını bıldım, boyle ogrettıler bize.. Afedersin eşşek gibi çalıstım.. Şimdi kendı param var kımseye muhtac deılım.. Hiç bi zaman kriterlerimde de zengın koca bulmak olmadı..