- 23 Mayıs 2020
- 351
- 662
- 23
- Konu Sahibi hayalperestt60
-
allasen bi cevap ver zengin adam seninle neden evlensin?
Eğitim vasat, kültür yok, vizyon sıfırın altında seyrediyor, güzellik bilmiyoruz ama ortalıkta bir ton eğitimli, kültürlü, aileden varlıklı, vizyon sahibi, gezmiş görmüş geçirmiş bebek gibi kız var. Senin artın ne?
zengin diye çok büyütmemek lazım onlar da insan ben milyarder olsun aşırı zengin olsun demedim zaten sırf buna bel bağlamıyorum okuyorum mezun olunca işe girmeye çalışıcam. bunun için belli bi neden gerekmiyo herkes farklı belki karakterlerimiz uyuşur iyi anlaşırız belki dış görünüş olarak beğenir ben de karakterini severim şans işi. illa şu şu özellikler gerekli diye bişey yok sonuçta.
özellikle zengin biri bulmak için de çabalamıyorum şuan. konuyu açarkenki ilanlardan ararım yazmam şakaydı o kadar ararsam biri bulunur da öylesine her hangi biriyle olmaz ciddi bi iş bu iyice tanışmak gerekir. belki denk gelir okuldan veya çevremden biriyle tanışırım severim zengin olması şart değil ama evliliğe hazır olmak için insanın belli bi geliri ve düzeni olmalı.
Yoo hiç öyle varlıklı biriyle evleneyim gibi bir isteğim olmadı. Bugün de genellemeler üzerinden gidiyoruzKız gönlünden geçeni anlatmış, sanki buraya yazanların hiçbirinin içinde vakti zamanında varlıklı biriyle evlenme isteği yoktu. O da isteğini yazmış olmayınca mecbur önüne bakacak... bu kadar tatava….
Konu sahibi arkadaşım; evet herkes maddi anlamda daha rahat olacağı bir hayatı ister ama o fakir kız zengin oğlan olayları dizilerde, filmlerde… Ancak elinde geleciğini yönlendirme imkanın var. Okulunu bitirince iyi bir iş bulabilirsen nispeten daha rahat edebileceğin bir hayatın olabilir. Anne baba seçilemiyor ama iş ve eş seçilebiliyor. Değişmeyen bir gerçek var ki iş çevrenden tanışma şansın çok yüksek olacak... O nedenle işe odaklan..
Yaaa ben de cok korkuyorum..tabiki başarılı, terbiyeli, güzel ahlaklı yetıstırmek ıcın elımden gelenı yapıcam ama çok korkuyorum yine de..Kızım var susayim ben
Memurlar da ne maaş kartları var tabi, bari hedefi yüksek tutaymıs kayinvalidenizAslında bunda yetiştirilme tarzı etken. Örneğin benim k.v ; 3 kızına, memur koca bulun maaş kartı cebinizde olsun,evlenir evlenmez çocuk doğurun size çalış diyemesinler ,koca parası yiyin diye diye evlendirmiş. Bazen soruyorum madem anne böyle düşünüyordun niye 3 de üniversite okudu diye bana diyorki memur patron olacak koca bulsunlar diye diyor. Şaka gibi ama kadın kızlarını memur koca bulsun diye üniversite okutmuşBenim annemde beni; oku ,meslek sahibi ol, kolunda altin bileziğin olsun, kocana bile muhtaç olma diye yetiştirdi.
Memurlar da ne maaş kartları var tabi, bari hedefi yüksek tutaymıs kayinvalideniz
Kız gönlünden geçeni anlatmış, sanki buraya yazanların hiçbirinin içinde vakti zamanında varlıklı biriyle evlenme isteği yoktu. O da isteğini yazmış olmayınca mecbur önüne bakacak... bu kadar tatava….
Konu sahibi arkadaşım; evet herkes maddi anlamda daha rahat olacağı bir hayatı ister ama o fakir kız zengin oğlan olayları dizilerde, filmlerde… Ancak elinde geleciğini yönlendirme imkanın var. Okulunu bitirince iyi bir iş bulabilirsen nispeten daha rahat edebileceğin bir hayatın olabilir. Anne baba seçilemiyor ama iş ve eş seçilebiliyor. Değişmeyen bir gerçek var ki iş çevrenden tanışma şansın çok yüksek olacak... O nedenle işe odaklan..
Dalga geçenler için biraz tepkilendim aslında. Herkes düşünmüştür demedim dikkatli okursanız, üstünüze alınmayın lütfen.Yoo hiç öyle varlıklı biriyle evleneyim gibi bir isteğim olmadı. Bugün de genellemeler üzerinden gidiyoruz
21 yaşında genç bir kızın, yasi tipi farketmez zengin olsun yeter diye düşünmesini normallestirmedigimiz için suçlu da olduk ne güzel.
Emlakçı açıyordur o telefonları olmadı yineSahibindeni arama kısmında koptum, sen çok yaşa emi çok güldümarabayla kısıtlama kendini villa, yazlık, deniz gören daire satanları da ara
Mesela Emrah'ın da oğlu var. oğlunun annesini dinlemiştim bir kere kadının hayatı mahvolmuş diyebilirim o kadar zorluk çekmiş ki. Hastaneye bile götüremiyormuş sigortası olmadığı için. Ne maddi ne manevi hiç yardımcı olmamış. Bence Şeyma çok istisna bir durum ama yeni nesil Şeyma'ya bakıp zengin birini bulunca kolayca rahata kavuşacağını sanıyor heraldeBu colugun cocugun aklini hep o seyma bozdu huloğğğ
evet ben de o doğrultuda yazdım zaten...Her insan illaki karsisindaki kisinin maddi olarak iyi seviyede olmasini ister.
Kendi varlikliysa bile ister standartlari düsmesin diye.
Ama 21 yasindaki ogrencinin "yasi ve tipi farketmez" "sahibinden de lux arac satanlarin numarasini aramayi dusunuyorum" demesi cok baska bir sey. Arasa ne diyecek adama onu cok merak ettim
Eh yani, sahibinden lux araba satanları aramayı düşünüyorum diye yazan biriyle dalga geçilmeyip ne yapılacaktı? Konunun ciddiye alınır bir tarafı yok zaten.Dalga geçenler için biraz tepkilendim aslında. Herkes düşünmüştür demedim dikkatli okursanız, üstünüze alınmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?