Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçmaliyorsun evet.Yaşın küçük ama kafaniz niye böyle boş şeylere calisiyor uzuluyorum sizin icin.Sen saniyormusun bir zengini agina dusurmen kafi kosa kosa seninle evlenmesi icin.Zenginler ailesi kendilerine uygun olsun ister tahsili çok iyi olsun ister bunlari nasil karsilayacaksin.Keske bunlar yerine karekterini gelistirmeye vakit ayirsan kendine saygi duymayi ogrensen belki o zaman mumkun olur o hayalin.Ama su an bu sığ dusuncelerinle imkansiz

şimdi şöyle söyleyeyim benim mesleğim iyi bir meslek üniversiteye yüksek puanla girdim çok çalıştım neden buradaki hanımlarımızın tavsiyesi gibi çok çalışarak zengin olabileceğimi sanmıştım 18 lerimde. ama anladım ki kazın ayağı öyle değil. nazik cevap veriyorum çünkü yaşın küçük herşey mümkünmüş gibi geliyor hepimiz böyleydik küçükken. çalışarak bahsettiğin çok zenginliğe zaten ulaşamayacaksın hatta yüksek ihtimal asla ulaşamayacaksın. magazinden peri masallarını kıstas alma onlar istisnadır buyüzden bu kadar masalsılardır zaten dikkatimizi çeker. gerçekte ise işler farklı yürür bir altyapınızın olması gerekir. giyiminiz için, görgünüz,kültürünüz için eğitimler kurslar için, hatta onlarla aynı ortamda tanışabilmeniz için bile belli bir bütçe gerekir. tavsiyem bu kafayı değiştirin yoksa çok büyük hayal kırıklıkları sizi bekliyor

Okulunu bitir bi öncede ondan sonra iş bulamıyorum de. Kendini geliştir biraz devlet üniversitesi diye küçümseme.

Biraz bisileri basarmayi denesen mesela once? Okulunu oku, bitir. Bolumunu sevmiyorsan sinava gir bi daha universite kazan. 2020 yilinda hala kendi ekonomik ozgurlugu olmadan adamin birinin eline bakma istegini asla anlamiyorum. Mutluluk=zengin koca degil. erken erken yaslarda da evlilik meraklisi olmayin artik rica ediyorum.

asdfgh sabah sabah ne konu ama

ehm ne verelim ablama? Canım sen nasıl olsun istersin? Boyu posu kilosu?
Nerede villası olsun? Yalı mı tercih edersin? Yatı da olsun mu? Apartman dairesi mi rezidans mı tercih edersin?

Bunları belirtmelisin ki ona göre sana zengin koca bulalım.

Yavrum davul bile dengi dengine derler.
21 yaşında zengin koca derdine düşmek yerine, adam akıllı okulunu bitir meslek edin, kimseye muhtaç olmadan yaşamaya bak.

Ama sende haklısın. Bu sosyal medya yeni nesillerimizin geleceğinin içine etti.
Herkes Şeyma olmak istiyor, herkes candan kardeşlere özeniyor.

Yazık, nereye gidiyor bu gençlik..

valla diyelim buldu, 3-5 gün sonra o adam da daha gencine gidecek.
bi de zenginlik hep boş beleşlik sanılıyor. tamam görgüsüz zengin de var çok ama o dizilerde özenilen zenginlerin gerçek hayatta çoook farklı bir yaşam kültürleri de var.
o adamın sana yemeğe götürdüğü yerde hangi yemeği hangi çatalla yiyeceğini bilmedikten sonra onun ailesine gelin olabilir misin :)
basit ama önemli detaylar..

Alıntı yapmak için bu yazıyı arıyordum ben de Çok güzel anlatmış...

Ciddi misin yav ? tövbe estağfirullah...peki şunu düşündün mü o zenginliğin de gidici olduğunu hadi buldun bi adam orta yaşlı evlendin ertesi gün borç içinde olacağın ihtimali de var . Allah'tan hayırlı eş için dua et , para zenginlik biryere kadar ne kadar saçma ya zengin koca zengin koca ?? Verende Allah Onu alanda Allah para herşey değil bu hayatta ! Paran olurda ağız tadın olmaz

Kendin çalışıp emek verip bir yere gelmeye çalışsan önce? Çok mu zor görünüyor? Şunu da eklemek isterim: Malı için evlendiğini adam sana malı gibi davranır. Ünlü örnekler çok.
Evet, adamlar salak değil. Kadının onun parası için evlendiğini hemen anlarlar. Neden evlenirler o zaman? Onların da işine gelir. Böyle kadınları rahat ezerler. Bir de evimde soyumu yürütmelik, koluma takıp ele güne karşı çıkarmalık bir hatun olsun kafası.

Bu diziler cok etkiliyor insanlari. Zengin ve yakisikli varis, sakar şapşal ama gururlu sekreter ve mutlu son. Iste hayat oyle degil. Zengin insanlar kendi cevresinden denginden bakiyor hakli olarak. Onlarda biliyor etrafindaki para avcisi kizlari ve biseyler kaptirma niyetinde degiller. Istisnalar vardir tabii ki arada zenginlik mevki vs bakmadan gercekten birbirini sevdigi icin evlenen ama iste o da denk gelir mi bilinmez.

Benim de aklima dün bsska konuda değindiğim arz talep olayi gelmisti bu örnek de öyle bir sey (zamaninda okumuştum)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…