Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu diziler kızları ne hale getirdi. Daha 20 yaşında zengin adam bulma hayali kuruyor. Ulkede maddiyat bozuldukça günümüzdeki kızların çoğu zengin koca bulma derdine düştü. Adamlara talep arttığı için adamlar yeterince şımardı zaten. O kadar kız peşinde onu avlamaya çalışırken neden seni seçsin bunu bir düşün. Sen de bir avcı olacaksın onun gözünde bunu unutma. O sahibindende araba satanların çoğu da 2. El araba al sat işinden para kazanmaya çalışan adamlar ya da galericiler. Bilgin olsun. Ordan iş çıkmaz. Sen en iyisi daha genç yaştayken kariyerine odaklan kendin orta seviye ve üstü para kazanan birisi olmaya bak. Öyle bir ortamda da senin standartlarında birisi çıkar karşına. Tabiki kimse fakir olmak istemez. İşsiz birisiyle gidip evlen sürün demiyorum. Ama en azından orta kesim birisine bak derim. Zengin aramaya kalkarsan evlenemezsin.

Tabiki, herkesi genelleyemeyiz, bende 23 yasında calısma ya basladım 3 yıl calıstım biraz birikim yaptım arabamı aldım,aıleme yardımımı yaptım, sonra esımle tanıstık nişan yaptık, babalarımız yok, annelere kalan Bı emeklı maası, dugunden once kredı cektık mis gibi 2 şehirde dugunumuzu de yaptık.. Kimseden bısey ıstemedık.. Borc odenıyor.. Sizin de boyle dusunmenız hosuma gıttı.

Ama sen de hak ver, konu sahıbı gıbı dusunen Bı suru kız var etrafta, sosyal medyada kendını olfugundan farklı gostermeye calısan, birilerinin gozunu boyamak ıcın orasını burasını acıp vıdeolar ceken, ozentilik hat safhada...

Kucuk Bı ılcede dogdum babamın bıemeklı maası vardı, okumaktan Baska care olmadıgını bıldım, boyle ogrettıler bize.. Afedersin eşşek gibi çalıstım.. Şimdi kendı param var kımseye muhtac deılım.. Hiç bi zaman kriterlerimde de zengın koca bulmak olmadı..

Her insanin kistasi budur, buna gore evlenir demek istemedim.
Ayni es kisisi, tum ozellikleri ayni olacak. Birinci senaryoda durumu iyi, ikinci senaryoda durumu yok. Yani ayni asik oldugunuz adama arti para katicaz. Bunu herkes illaki tercih eder demek istedim :)

Herkes illaki durumu iyi birini arar, durumu iyi birini ister gibi bi anlam cikmasin.

Konu sahibi, çok ufaksın daha. Hatalar yaparsın. Bu garip düşünceni de ortalıkta çok söyleme, gerçekten üzerler..

Oda cok oynadi kameralara bakmayin.Ben kucucuktum aklimda ne olaylar ne olaylar Emrahin annesinin ayilip bayilmasi cocugun paket gibi adli tiplara tasinmasi falan Herkes ettigini buluyor bi sekilde.

Diyelim ki zengin koca buldun
Emin misin mutlu olacağına hergün şiddet gören ama lüks hayattan vazgeçmek istemeyen o kadar çok kişi var ki
Yapma daha çok küçüksün eninde sonunda evlenirsin içip içip seni döven zengin koca ister misin kim ister di mi işte o yüzden oku sonra kariyer yap zaten bulacaksındır zengin olması önemli değil beraber yaparsınız (ev araba)seni çok seven biri önemli olan bu

E buradakilerde olusmamis demekki ben dahil.insanlar belirli bir zamandan sonra mutlulugun cok paraya bagli olmadigini bazi degerlerin ondan daha mutlu edici oldugunu anladigi icin,
Platformlarda zengin olsun 70 olmasin ama yasi olabilir nasil tanisirim sahibinden com a bakiyimmi diye acilan konulari ciddiye alasi gelmiyordur.
Ceylan adlı konu sahibine daha ılımlı mesajlar gelmişti oysa.
O da maddiyati için evleniyordu.
Bu kızın suçu ne :)
Ben zaten bunun o konuyu okuyup ay bunlar cok saftirik ,birde ben ayni konuda nabiz olceyim diye uyelik aldigini dusunuyorum.
Kabak buna patladi

Duanizi eksik yapmyin bence..zengin ve cimri birine denk gelirsenz szn elnzdekini bile size vermz..yasadklarnzdan ve yasinizdan kaynkli bu dusinceler norml ama her zengin sze istedgnz hayati vermeyeblr..mutszluktan para harcmya istegnz bile olmayablr..niyet bu olmamali..tek basiniza guclu olmaya calsin bnce de maddi ve manevi olarak..

Şey ben biraz zalim istanbul dizisini seyredeyim

İstiyorsan önüne milyonlar son model arabalar dizilsin hiç biri kendi emeğinle kazandığın 1 liradan bile daha kıymetli olamaz.

Çok para eşine gülen gözlerle bakmanı sağlayabilecek mi? Özlemeni, kıskanmanı, sarılıp öpmek istemeni, oturup saatlerce sohbet edip gülmeni? Bunların olmadığı bi evlilikte mutlu olunabilir mi?

Evet çok fazla -benim deyimimle- para yiyici kezban var. Onlara sadece acıyorum. Hatta bunların nefretle beslenen versiyonları daha kötü. "Erkekler bizden fazla maaş alıyorlar,bizden daha yüksekler” diyip ağlıyorlar. Ama alakası yok. Mesela Ülker'in kurucusu Sabri Ülker 14 yaşında bisküvi satarak başlamış,Cem Uzan'ın babası tren garlarında sakız satıyormuş önceden. Başkasının başarısına asalak gibi yapışmaktansa sen de git çalış. Neden sadece karşındaki adayın malı mülkü olsun? Çalış senin de olsun.

dizilerde filmlerde hizmetcisine asik olan zengin/fakir tutkulu ask fhikayelerini izledikce kendinizi kaptiriyorsunuz, ama izlediginiz seyin hayal urunu oldugunu unutuyorsunuz...

para cok gerekli cok onemli evet, ama mutlu evliligin sirri sansiginiz gibi para degil. parasi olan herkes te mutlu degil...

cok uzuldum o yasta hedefinin bu olmasina...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…