Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde direk bu hikaye geldi aklima

Aileden trilyonluk tarih ögretmeni var şehrin yarısının dükkanları adama ait soyadlarıyla ünlü soyadını yazsam aa siz o aileyi tanıyor musunuz dersiniz ve evli ama karısına Bir ayakkabıyı zor alır nerde en ucuz elektrikli, var onu çağırır her işi beleşe yaptırma derdinde kışın bir bot yazın bir spor ayakkabı şu elbisenin altına bu renk ayakkabı giyeyim diyemez çünkü adam almıyor vermiyor nerde kaldı adamın zenginliği

Bayıldım, harika cevap

Hedefi maddi olduğu için, ruhu çöp olan kişilerin düşünce tarzıdır bence bu. Yazıktır.
Hz. Mevlana’nın çok güzel bir sözü vardır
"kişinin değeri nedir, aradığı şeydir."

Sustum ben ban yememek adına.

Güzel yaşamak istiyosan kendin inşaa edersin yapan nasıl yapıyo zenginler elinde parayla doğmuyo, ama yok kıçını kaldırıp bi iş yapmaya, okumaya erinen insanlar kalkmış kolay yoldan para peşinde, kendini satmaktan başka bişey değil bu haberiniz olsun da. Biraz edep, gurur lütfen.

Elin adamının parasına göz dikeceğinize çalışmayı öğrenin de kendinize bakın. Zengin erkekler salak mi da parayı sizin gibilerine yedirsin? Kendiniz zengin olsanız aynı paralelde birini isteseniz anlarım ama bu baya baya şey yani... Bugün de kisiligini paraya değiştirmek isteyen birine acıdım

Konu doğruysa ..
Ablan kredi ile ev alacaksa muhtemelen kendisi de çalışıyor Çünkü tek maasla ev kredisi ödemek zor Belli bir standartta yaşamak zaten zor
Ama sen evi arabası ve birikimi hazır birinle borçsuz evlenip rahat edeyim diyorsun belli ki
Birkaç seneye burda konularını okuruz senin

Zaten kabahat sende değil, okumadan etmeden zengin koca ile mutlu garanti bir hayat yaşanacağını vaat eden saçma sapan TV programları, gelin evi vs gibi şeylerde

çalış kendin kazan diyenler olmuş ben zaten şuan okuyorum elimden geleni de yapıyorum öyle çok güzel okullarda okumadım ama iyi kötü 4 yıllık üniversiteyi kazandım ilk kazandığımda da çok umutluydum önceki mesajımda da yazdım işe girebileceğimden emin olsam alacağım para hayatımı kurmama yetecek olsa zaten daha farklı olur. biriyle evlenicek olsam da ne olursa olsun tabiki tanımam gerekir görünüş benim için genel olarak çok önemli değil yaş farkı da anormal fazla olmadıkça sorun etmem. hiç sevmediğim karakterinden hiç hazetmediğim biriyle zaman geçirmek ben de istemem. insan yokluk görünce diğer şeyleri 2. plana atıyor bazen. kendi çalışmış bazı kadınlar da belki bu başarıyı elde etmek için cinsiyetini kullanmıştır, patron beğenip işe almıştır gibi çoğaltılabilir modeller sırf güzel doğdukları için zengin mesela. ben hiçbi özelliğini beğenmediğim adama sırf zengin diye yaranmam ama böyle yapan kızlar da vardır ben hepsine saygı duyarım. zengin erkekler de güzel genç kadın istiyor onlara da tepki göstermeli o zaman

Herkes iyi şartlarda yaşamak, iyi bir hayata sahip olmak ister tabiki. Ama buna ulaşma yolları önemlidir. Torpille de ulaşırsın, zengin kocayla da, bileğinin hakkıyla da. Hangisini tercih edeceğin senin insanlığına kalmıştır.

Zengin bir koca mutluluk getirmez. Kendi kazanacağın para, kendi çabala geldiğin kariyeri hiç bir şey karşılamaz.
Hepimiz hemen atanamıyoruz hemen yüksek maaşlı şirketlerde çalışmıyoruz.
Bazen zengin koca bulursun arabanın anahtarını bile vermez sana değil sana araba almak.

Valla en garanti yolu söyleyeyim. İyi bir kariyer yapmak, bakımlı olmak ve alçakgönüllü olmak öncelik. Sonra geleceğini düşünen, akıllı tuttuğunu koparan düzgün bir adam bulmak. Ve en önemlisi arsız olmamak ve üzerine çok düşmemek. Gerisi gelir. Yoksa “Bir İstanbul masalı” dizisi gibi ihtimal zor

Sorduğumuz sorulara niye cevap vermiyorsun?

Kendini böyle kandırmaya devam et. Yok iyi bir bölümde değilim şu bu bunlar bahane istesen sende kazabilirdin başkaları gibi ama demek ki başından beri kafa yapın bu olduğu için değişmezdi

Evlilik terörü diye bir şey de var
Evlenip mutlu olacağını nereden çıkardın
Ablam çok zengin bir adamla yaptı ilk evliliğini, çocukları doğunca adam evladına mal kalmasın diye neyi var neyi yok anasının üstüne yaptı, zenginleri ne sanıyorsun sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…