Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eşimle evlenirken eşimin işi yoktu taşı sıksa suyunu çıkaracak bir adam olduğunu biliyordum plotonik seviyordum oda bana ilgi duydu evlendik kendine bir iş yeride kurdu iki ev arabamız oldu hiç zengin koca peşine düşmedim herseyimde oldu zengin koca değil aileye bakacak adam bul bence zengin olup yani varyemez çok kendin önce birşeyler kazanmalisin hayatta herşey var düşünce Allah korusun ilerde kalkabilesin koluna altın bir bilezik lazımzengin koca değil bence

Ya gerçekten öyle. Üniversitede her gün aynı derslere giren her gün aynı ortamda bulunan insanlar arasinda bile genelde zenginler zenginlerle fakirler fakirlerle sevgili oluyor. Bir de konu sahibi farklı ortamlardan bulmaya çalışıyor. Bir tek dizilerde olur bu.

Birileri fazla dizi film izlemiş galiba... canım çalışıp didinmekten başka çaren yok. Ne okuduğunu bilmiyorum ama illa okuduğun mesleği yapmak zorunda da değilsin. He bu arada şu an yüksek meblağları kaldıracak durumda değilsin. Hazır olmadan zengin olanların sonu hiç iç açıcı olmuyor. Hedefinizi kendinize yöneltin. Bir gün hazır olduğunuzda zenginlik size gelsin. Gelmeye de bilir. Ama o olgunluğa ulaştıktan sonra bunun çok da bir önemi olmayacak zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…