Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bulamazsın cnm zor o ıs oyle aramayla degıl nasıp ısı bınlar ayrıca para hersey degıl mutluluk falanda var farkındamısın. Senı parasıyla kullanan degılde sevgıyle bakanı ıste. Ayrıca tıpı fılan onemlı degıl demıssın ama begenmedıgın ıcıne sınmeyen bırıne hıc bısey veremezsın karsı taraf anlar. Gozun yuksekte olursa herzaman mutsuz olursun. Benım karsıma cıkmıstı 2 kısı asırı degıl ana zengın sayılacak tıpı asla benım begendıgım bırılerı degıldı o adamı ben opemezdım bıle. Ne bılım bunu sen yapabılırmısın. Aılenden kaynaklı olabılır bu ıstegın ama omur boyu mutlu olmak ıcın calıs cabala kendın kazan cok olmasada rahat edecek kadar olur

Canim oncelikle normal hayatta soramayacagin biseyi burda aktarmak istemissin..ne kadar dusunceni taktir etmesemde..sadece zenginlik olmadigini dusunuyorum..aradiginin..ayni zmanda akli basindada bir tip olmasini istedigini umut ediyorum..cunki sadece para tek basina bisey degill..simdi gelelim soruna..bu tarz olaylar biraz nasip isleri..oncelikle kendini egitimine adamani isterim..eger bulundugun bolumden memnun degilsen. Aslinda bu korona donemlerini firsata cevirebilirsin..tekrar hazirlanabilirsin aslinda..koyde ders calismak icin muazzam bir yer..oldugunu duaunuyorum..artik zamn annelerimizin zamani degil..her yonden kendini gelistirmis..oldukca yuklu para kazanan bayanida erkegide en az kendi kadar kazanan bi birey ariyorlar...lutfen yasin kucuk daha..istedigin bir bolumu kazan.ve oku..

herkesin yazdığını okudum arada kötü yorumlar da olmuş numara bulup arayayım kısmı şakaydı. bence çoğu kız ister maddi yönden güçlü eşinin olmasını benim gibi çok kız vardır. norveç gibi yerde yaşasak işsizlik derdi olmasa işe girebilirsem tacize uğrar mıyım diye düşünmek zorunda olmasak keşke o zaman ben de kendim kazanırım çalışırım derdim ama bazen bu olasılık bile uzak geliyo. okulumda mezun olup iş bulamayanlar ya da asgari ücretle kasiyerlik gibi işlere başlayanlar oldu durum öyle olunca bazen umutsuzluğa kapılıyorum ayrıca televizyonda internette artık hep güzel hayatlar görüyoruz insan ister istemez özeniyo 1 kere gelmişiz bu hayata insan güzel yaşamak istiyo. okuyup yorum yapanlara tşkler

Konu sahibi Norveçte bende yaşamak isterdim emin ol. Keşke alsa da gitsem ama göçmen almıyorlar. Çünkü şartları üst bir ülke ve bunu sağlamak için çabalıyorlar. Kadın ve erkeğin eşit çabaladığı bir ülke.

Bizim gibi bir ülkede sadece ama sadece kendine güvenebilirsin.. çünkü herşey gelip geçebilir. Evlilik de öyle. Kimsenin evliligi senetle garanti altında değil. Hersey olabilir diyelim o adamlardan biri seninle evlenebilir ama ailesiyle yasamanı isteyebilir, hiç para vermez. Cebinde 20 tl bile olmaz. Varlık icin de yokluk yaşarsın. Seni aldatır evde ezdirir sesin çıkamaz.

Size tavsiyem bir erkeğe bağımlı olmayın.
Sevin değer verin ama bağımlı olmayın..
Ve parayı amaç yapmayın çok üzülürsünüz.
Zengin koca hiçbir şeyin çözümü değil.
Bu takıntıyı yenin. Bir adam ahlaklı çalışkan etik değerleri olan sizi seven biri olsun. Beraber çalışıp herşeyi yaparsınız.

Son düzenleme:
Bakma buradakilere. Erkekler bile kendilerini bu kadar savunmuyorlar.
Erkeklerin illa güzel kız isterim demesiyle bir farkı yok isteğinin. Bence kriter diye nitelendirilebilir bir istek.
Yaşıtlarından bulman zor, özel üniversitede okusan bir nebze şansın olabilirdi.
Öyle çok güzelim demiyorsan, şimdi ise 35 yaş üstünde şansını deneyebilirsin.

Bu kadar kadın hepsi gerizekalı çalışıp kazandığını yiyor bir sen akıllısın

Ben soruma cevap alamadım, sen ne sunacaksın zengin kocaya?

Ciddi soruyorum zengin erkek seni neden istesin. buna cevabın ne?

Yazık üzülüyorum daha çok gençsin düşünce yapın nasıl bu hale geldi hazıra konmak zengin kocanın yanında süs köpeği olmak ne bileyim hiç mi zoruna gitmeyecek .
Burası zengin koca bulma yeri değil bacım başka kapıya hadee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…