Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet saçmalamışsın bence zirvede bırakmalısın

Saçmaladığınızın farkına varmanız bence iyi olmuş.. ilan verin zengin koca aranıyor diye

Çok iyi

Milletin malına parasına göz diken hırsızlardan, dolandırıcılardan ne farkı var bu tiplerin biri bana söylesin? Ben aynı görüyorum da.

Aynen katılıyorum. Ama bunlar daha mide bulandırıcı ve aşağılık tipler bence Yukarıda bi arkadaş bi olay paylaşmış onu oku konu sahibi. Adam hakikaten değer kaybeden biseye niye para bağlayıp satın alsın ki kiralar yani süperdi yaa

Sahibinden de ilanlara bakıp numaraları aramak mi?

Cocugum bu akli fikri baska seylerde degerlendir.

Zengin bir adamla evlendim.
Çevremiz hep zengin. Tek bir sey soyleyeyim ki bu tip adamlarin cok cok azi saf olur. Bir para avcisiyla evlenecek zengin adam bulma olasiligin kendin zengin olma olasiligindan daha dusuk. Çoğu zengin, kulturlu, kendi sınıfına uygun, cocuklarina bu kulture ait bir anne olacak kadinlarla evlenmeyi seciyor.

Evet baya zırvalıyorsunuz

Bunu buraya cuk diye oturtan arkadaşı tebrik ediyorum

Benim çok ama çok zengin birisi vardı yıllar önce bir iki kere görüştük evlenmek istiyordu bircokkezde telde konustuk bu kişi lüks aracı pert edip yenisini alan birisi makina parkı fabrikaları yurtdışında subeleri olan birisi amaaa buluştuğumuzda evleninceailen gelmesin diye işte bana iş sarti gibi evlilik şartı sundu yok ben bakımlı isterim yok kizkardesim ve annemle iyi anlaşmak zorundasın dedi tekmeyi bastım attan düşmüş gibi oldu herşey para değil sen hasta olsan boşar seni daha önemli şeyler var bu hayatta

Kendi kazandigin para tatlidir. Sonra baba parasi geliyor..

Kocan seni bosar bir bagliligin kalmaz. Hatta yeri gelir o senin parani yer.
Baba öylemi? Hem onun hem kendi parani yersin

Aklini basina al kuzum. Yakarlar seni

Kendin calis kazan babanin malina mal kat ve huzur icinde yasa :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…