• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel yaşamak istiyosan kendin inşaa edersin yapan nasıl yapıyo zenginler elinde parayla doğmuyo, ama yok kıçını kaldırıp bi iş yapmaya, okumaya erinen insanlar kalkmış kolay yoldan para peşinde, kendini satmaktan başka bişey değil bu haberiniz olsun da. Biraz edep, gurur lütfen.

aslında zenginlerin çoğu aileden zengin olarak doğuyo . 0dan başlayıp zengin olanların sayısı aileden zengin olanlara göre çok düşüktür hem 0dan başlamak çok daha zor ama olası tabi. onlar kolejlerde iyi eğitim alırken 40 kişilik sınıfta okicaksın büyüdükçe aklının bi köşesinde hep geleceği tasarlayıp dertleniceksin. hem çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz demişler işini layıkıyla yapanlar da vardır ama insanlar o kadar büyük paralar için ne dolaplar çeviriyo. sanki hepsi çok didinmiş dürüstçe çalışmış gibi yazmışsınız ama gerçek öyle değil. başka biri de böyle kadınlar dolandırıcı yazmış iki taraf da halinden memnun bu durumlarda ne dolandırıcılığı

benim için çok şart da değil. olsa iyi olur olmasa da olur yani :-)

çalış kendin kazan diyenler olmuş ben zaten şuan okuyorum elimden geleni de yapıyorum öyle çok güzel okullarda okumadım ama iyi kötü 4 yıllık üniversiteyi kazandım ilk kazandığımda da çok umutluydum önceki mesajımda da yazdım işe girebileceğimden emin olsam alacağım para hayatımı kurmama yetecek olsa zaten daha farklı olur. biriyle evlenicek olsam da ne olursa olsun tabiki tanımam gerekir görünüş benim için genel olarak çok önemli değil yaş farkı da anormal fazla olmadıkça sorun etmem. hiç sevmediğim karakterinden hiç hazetmediğim biriyle zaman geçirmek ben de istemem. insan yokluk görünce diğer şeyleri 2. plana atıyor bazen. kendi çalışmış bazı kadınlar da belki bu başarıyı elde etmek için cinsiyetini kullanmıştır, patron beğenip işe almıştır gibi çoğaltılabilir modeller sırf güzel doğdukları için zengin mesela. ben hiçbi özelliğini beğenmediğim adama sırf zengin diye yaranmam ama böyle yapan kızlar da vardır ben hepsine saygı duyarım. zengin erkekler de güzel genç kadın istiyor onlara da tepki göstermeli o zaman
5 kardeşsiniz.
Tahminen anneniz çalışmıyor. Tek babanız çalışıyor o da asgari ücretten hallice alıyordur.
Durumunuzun ekonomik olarak çok iyi olmaması cok normal.. Evde 7 nüfus var.

Okulu bitirin ise girin kendiniz gibi biriyle evlenin.
Tek çocuk sahibi olun..
Küçük bir yerde yaşarsanız iki maaş tek çocuk ile hem ev hem araba olur.
Burada kilit nokta az çocuk, iki maaş ve birikim.
Tek çocuk yapın.

Aileniz gibi 5 çocuk sahibi olmazsanız normal iki maaşla da her şeyiniz olur.
Iyi ve rahat yaşamak için illa zengin eşe gerek yok.

Son düzenleme:
çalış kendin kazan diyenler olmuş ben zaten şuan okuyorum elimden geleni de yapıyorum öyle çok güzel okullarda okumadım ama iyi kötü 4 yıllık üniversiteyi kazandım ilk kazandığımda da çok umutluydum önceki mesajımda da yazdım işe girebileceğimden emin olsam alacağım para hayatımı kurmama yetecek olsa zaten daha farklı olur. biriyle evlenicek olsam da ne olursa olsun tabiki tanımam gerekir görünüş benim için genel olarak çok önemli değil yaş farkı da anormal fazla olmadıkça sorun etmem. hiç sevmediğim karakterinden hiç hazetmediğim biriyle zaman geçirmek ben de istemem. insan yokluk görünce diğer şeyleri 2. plana atıyor bazen. kendi çalışmış bazı kadınlar da belki bu başarıyı elde etmek için cinsiyetini kullanmıştır, patron beğenip işe almıştır gibi çoğaltılabilir modeller sırf güzel doğdukları için zengin mesela. ben hiçbi özelliğini beğenmediğim adama sırf zengin diye yaranmam ama böyle yapan kızlar da vardır ben hepsine saygı duyarım. zengin erkekler de güzel genç kadın istiyor onlara da tepki göstermeli o zaman
Arkadaşım 21 yaşında bu kadar saf olunmaz ki. Zeginden kastın ne mesela? Ayda 20 bin üzeri bir gelir mi? Onun için ya çok iyi bir eğitimin olmali ya da vizyon sahibi olmalısın. Hem zeki, hem çalışkan bir adam diyorsun yani.
Eee böyle insanlar da sadece güzel diye, kocaya demir atayım hayatımı kurtarayım zihniyetinde sığ kadınlarla evlenmezler ki. Kendinizi kullandırmayin kimseye.

22 yasında evlenen ablan sence o yasta evlenerek dogru mu yaptı?
Ev alıp kredi odeyecegını yazman bir saniye surdu ama, krediyi en az on sene odeyecekler.
Yemelerinden ıcmelerınden kisacaklar.
Yasıtları yarın ne giysem diye dusunurken, ablan ınsallah bu ay faturalar cok gelmez diye dua edecek.
Bır de cocuk oldu mu tadından yenmeyecek.
Araba almak marifet degıl, benzin lazım ona.
Fiyatından haberin var mı?

Bosver sen boyle hayalleri, okuluna bak. Mezun olmaya bak. Gır bir iste calıs.
Azimli kararlı ol, kurtuluş olarak bir adamı gorme.kendı aklınla kurtul begenmedıgın hayattan.

aslında zenginlerin çoğu aileden zengin olarak doğuyo . 0dan başlayıp zengin olanların sayısı aileden zengin olanlara göre çok düşüktür hem 0dan başlamak çok daha zor ama olası tabi. onlar kolejlerde iyi eğitim alırken 40 kişilik sınıfta okicaksın büyüdükçe aklının bi köşesinde hep geleceği tasarlayıp dertleniceksin. hem çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz demişler işini layıkıyla yapanlar da vardır ama insanlar o kadar büyük paralar için ne dolaplar çeviriyo. sanki hepsi çok didinmiş dürüstçe çalışmış gibi yazmışsınız ama gerçek öyle değil. başka biri de böyle kadınlar dolandırıcı yazmış iki taraf da halinden memnun bu durumlarda ne dolandırıcılığı

Senin icin cok sart olmayan ne olsada olir olmasada olur dedigin

Dolandırıcı yazan da bendim. Çünkü başkasının parasına göz dikiyosun başka bişey değil yaptığın evlilik bu ticaret değil. Zengin ailede doğuyolar diyosun ee köke indiğin zaman mutlaka bir sıfırdan başlangıç var, ama yok böylelerinde ne gurur görürüm ne azim ne bişey, dediğim gibi ticaret dersen o ayrı, bunun da adı çook kötü yerlere gider zaten, tercih meselesi.

Bana bi arkadaşım demişti okul kredimi öderken nişanlıydım salakmısın az bekle eşin ödesin diye, o kadar tiksiniyorum ki bu kafalardan, ben yemişim parayı adama ne, o niye ödüyo, erkek olsam varya böyle tiplere haddini pis bildirirdim

Bizde 40 kişilik sınıflarda okuduk burdakilere sorsan hepsi öyledir zaten ama okudum öğretmen oldum atanmadım ama atanıcam bı ıkı seneye çünkü geleceğimin peşindeyim zengin koca avcısı beleşçi biri çok şükür olmadım. Her şeyde bir bahane okumak isteyen her yerde okur. Sende o hayal ettiğin kişilerin yerinde olmak için kıçını kırıp ders çalışcaktın

Başlığı görünce içeriği okumadım,çünkü böyle fikre sahip biri için zaman harcayamam.Bence sen sosyal deney tarzı bir şey yapıyorsun,bu aciz fikrin açıklaması olamaz.Kendine hiç güveni olmadan,bir erkeğin ağzına eline bakmak,üretmemek,geçici dünyada maddi hırslara kapılmak ama gerçekten hiç mutlu olamamak.Al sana konunun özeti ve sana getirecekleri.Böyle düşüncede hem cinslerim var ve iğreniyorum hepinizden.

Bana bi arkadaşım demişti okul kredimi öderken nişanlıydım salakmısın az bekle eşin ödesin diye, o kadar tiksiniyorum ki bu kafalardan, ben yemişim parayı adama ne, o niye ödüyo, erkek olsam varya böyle tiplere haddini pis bildirirdim
Biz bunlara arkadaş arasında boş beleş olup zengin koca peşinde koşan kez.an dıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back