- 19 Ağustos 2019
- 121
- 195
- 18
- Konu Sahibi hayalperestt60
akşam akşam güldürdün beni nasıl hayaller bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibi Norveçte bende yaşamak isterdim emin ol. Keşke alsa da gitsem ama göçmen almıyorlar. Çünkü şartları üst bir ülke ve bunu sağlamak için çabalıyorlar. Kadın ve erkeğin eşit çabaladığı bir ülke.herkesin yazdığını okudum arada kötü yorumlar da olmuş numara bulup arayayım kısmı şakaydı. bence çoğu kız ister maddi yönden güçlü eşinin olmasını benim gibi çok kız vardır. norveç gibi yerde yaşasak işsizlik derdi olmasa işe girebilirsem tacize uğrar mıyım diye düşünmek zorunda olmasak keşke o zaman ben de kendim kazanırım çalışırım derdim ama bazen bu olasılık bile uzak geliyo. okulumda mezun olup iş bulamayanlar ya da asgari ücretle kasiyerlik gibi işlere başlayanlar oldu durum öyle olunca bazen umutsuzluğa kapılıyorum ayrıca televizyonda internette artık hep güzel hayatlar görüyoruz insan ister istemez özeniyo 1 kere gelmişiz bu hayata insan güzel yaşamak istiyo. okuyup yorum yapanlara tşkler
herkesin yazdığını okudum arada kötü yorumlar da olmuş numara bulup arayayım kısmı şakaydı. bence çoğu kız ister maddi yönden güçlü eşinin olmasını benim gibi çok kız vardır. norveç gibi yerde yaşasak işsizlik derdi olmasa işe girebilirsem tacize uğrar mıyım diye düşünmek zorunda olmasak keşke o zaman ben de kendim kazanırım çalışırım derdim ama bazen bu olasılık bile uzak geliyo. okulumda mezun olup iş bulamayanlar ya da asgari ücretle kasiyerlik gibi işlere başlayanlar oldu durum öyle olunca bazen umutsuzluğa kapılıyorum ayrıca televizyonda internette artık hep güzel hayatlar görüyoruz insan ister istemez özeniyo 1 kere gelmişiz bu hayata insan güzel yaşamak istiyo. okuyup yorum yapanlara tşkler
Ciddi soruyorum zengin erkek seni neden istesin. buna cevabın ne?herkesin yazdığını okudum arada kötü yorumlar da olmuş numara bulup arayayım kısmı şakaydı. bence çoğu kız ister maddi yönden güçlü eşinin olmasını benim gibi çok kız vardır. norveç gibi yerde yaşasak işsizlik derdi olmasa işe girebilirsem tacize uğrar mıyım diye düşünmek zorunda olmasak keşke o zaman ben de kendim kazanırım çalışırım derdim ama bazen bu olasılık bile uzak geliyo. okulumda mezun olup iş bulamayanlar ya da asgari ücretle kasiyerlik gibi işlere başlayanlar oldu durum öyle olunca bazen umutsuzluğa kapılıyorum ayrıca televizyonda internette artık hep güzel hayatlar görüyoruz insan ister istemez özeniyo 1 kere gelmişiz bu hayata insan güzel yaşamak istiyo. okuyup yorum yapanlara tşkler