Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben o tavrı göz ardı etmedim farkındayım ama Çikolata'nın kendisinin farkedip özür dilemesi için biraz zaman vermek istedim.
Çünkü gereğinden fazla hassaslaştığını fark ettim.
Tahmin ettiğim gibi de oldu.

Size hak vermiyorum.
Ama havale etmem fazlaydı. Onun için özür diliyorum. Sadece onun için diliyorum.

Evet bir üye benden bir şey rica etse alintisini sorgusuz silerdim. Belki heyecanla bir şey yazdı sonra pişman oldu. Olabilir derdim. Onun panik yapacağı bir yorumu tutmazdım.

Neyse olan oldu.
Kendimi eleştiriyorum. Ve bir daha asla bunu yapmayacağım. Asla bir uyeye guvenip ozel mesaj atmayacağım. Bu hataydi.

Ceza alacağım. Ceza almam hayırlı olacak. Bir süre girmemek daha iyi.

Evet görmezden gelmek iyidir.
Iyi akşamlar.

Güzel değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim
Esasen, hiç bir hakaretvari yazımın olmadığı yorumuma "haddini bil" diye bir cevap alınca sinirlenerek bu tepkiyi verdim. Üslubumu savunmuyorum zaten sadece linci haketmediğimi düşünüyorum..
Konu üzerine ban yiyeceksem de yapacak birşey yok.
Bu süreçte bol bol özlemiş olurum ben de sizi

keşke kendisi de sildiği yorumunda tahrik edici davrandığı için benim de sinirle böyle davranmış olabileceğimi düşünseydi.
astrolojiden dolayı mesaj kutumda 100lerce yazışma mevcut, hiçbirini reelde dahi paylaşmış değilim.
burada bana karşı takınılan tavra çok sinirlendim sadece.

Yeterince yorgunum.
Isterseniz tüm mesajlarıma bırakın.
Türk insanı duygusaldır çok çabuk galeyana gelir.
Ben oynamıyorum. O kadar çok alıntı var ki kimseyi takip etmedim.

Istediginizi yapın.

Konu ordan cooook uzaklastirildi bende iki msj okuyup eglenmeye geldim zengin kocadan, insanlara ithamlara hakaret vari usluplara donduruldu.Hassas olanlarda herseyi kendi ustune almis.Maj silme silmeme mevzusunu bilmiyorum mune izinliymis galiba zaten uye istemezse konu kapatilmiyor bildigim

Teşekkür ederim..
Çok iyi birisiniz.
Kendimi notrlemem lazım.
Ondan sonra geri gelebilirim.
Duygu kontrolüm zayıf şu an.
Yoruldum..
Kafa dağıtmaya geldim sinirlerim yıpranmış çıkıyorum.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Çok kaliteli birisiniz..

Ben de anlayamadim, konuyla alakasiz mesajlar dolusmus son sayfalara anlamadim neden

Çok tatlısın..
Bugün mune izinde. Gelince beni bir "Ban adlı otelde tatil" bekliyor zaten..

Orada serin sulara girerim. Rahatlarım..

Çok tatlısın..
Bugün mune izinde. Gelince beni bir "Ban adlı otelde tatil" bekliyor zaten..

Orada serin sulara girerim. Rahatlarım..

Orasi zaten hepimiz icin ebedi istirahatgah gun gecmiyor ki banlanmayayim, benim icin vakti gelmistiz aten kan cekiyor bir yerden sonra

Konu sahibi lanet gitsin iki tüyo alalım dedik sabah beri dükkanın önünü kapadınız diyecek bize, kusura bakmasın gari bizden ekmek çıkmadı

değerli arkadaşlarım,
normalde böyle birşeyi dile getirmem. burada yazmışlığım da azdır. muhtemelen benim ne kadar terbiyesiz, etik dışı olduğumu düşünüyorsunuz mesaj içeriğini buraya taşıdığım için.
nasıl ki üye arkadaşım yorumlarımdan dolayı kendini çok yorgun ve kötü hissediyorsa, ben de ailemiz açısında önemli bir tarih olan bugünde, vefat etmiş annemi düşünerek kolay agresifleşmeye çok müsaittim. demek ki insanlar büyük sıkıntıları karşısında olmadıkları biri gibi tepkiler verebiliyorlar. sizleri de gerdiysem özür dilerim.
umarım gözünüzde burada yansıtıldığım gibi kalmam.
başlıktan ayrılıyorum.
hepinize sevgilerimle..

Yeterince yorgunum.
Isterseniz tüm mesajlarıma bırakın.
Türk insanı duygusaldır çok çabuk galeyana gelir.
Ben oynamıyorum. O kadar çok alıntı var ki kimseyi takip etmedim.

Istediginizi yapın.
İste sorun orada senin astrojurnal ile olan konunu bilmiyorum bir msj silme muhabbeti ki onla senin aranda

Burada hicbir saygisiz hadsiz yorumu vs olmadigi absurt bir iddiali gorusu olmadigi halde bir uye ciddi ciddi hakarete ugradi yandaslikla itham edildi konu kendisine cevrilmeye calisildi.Kendisine bilgi verenlerede ayni uslup devam etti.

Konu bu nokta uzerinden devam ederken senin yapilan yorumlari ustune alman diger insanlara ithamvari yazman yanlis oldu alinacagin aglayacagin birsey yok ki.

Yarin sabah sunu okusan ne gereksiz bir muhabbete dahil olmusum diyeceksin.
Neyse gecmis bir konuda yazdigim gibi begenler ay sonu banka hesabima yatmiyorsa diledigin kadar begenme birakabilirsin.Sikinti yok
Ben yine haksizliga hadsizlige susmamaya devam edecegim.

Sevgili üyeler;
Sizden özür diliyorum.
Konuyu sabote ettim. Daha doğrusu çok değer verdiğim birinin sildigim bir bilgisi başka üye tarafından ifsa edilince duygu kontrolümü kaybettim.
Ve konu sabote edildi maalesef.

Burada bana yapılana empati yapıp değerlendirenlere teşekkür ederim. Sag olun.
Siz çok değerli kişilersiniz..

Beni burada laf sokmalarla vuranlara bir lafim var.
Biraz kişisel gelişim çalışın. Bu kadar içselleştirme yapmayın. Tarafsız bakın. Empati yapın. Benim durumumda olsanız ne hissederdiniz? Bunu kendinize 1 dakika sorun.
Çoğunuz çok daha fevri tepkiler vermişti.
Adim gibi eminim.

Neyse ben "Ban adlı otelde tatile" gidiyorum.
Bir negatif enerjimi atıp geleyim.

Sevgiler..

Konu sahibi lanet gitsin iki tüyo alalım dedik sabah beri dükkanın önünü kapadınız diyecek bize, kusura bakmasın gari bizden ekmek çıkmadı
Hayir ben iki eglenem diye geldim bildigin strese girdim.Sahibinden com a takilacakti en son o takilmisti aklima calismalari ne yonde ilerliyor diye yazik orda bile
Kismetim kapali konum ne hale gelmis diye stres olacak hatta disardan takip ediyorsa su an sayip sovuyodur

Orasi zaten hepimiz icin ebedi istirahatgah gun gecmiyor ki banlanmayayim, benim icin vakti gelmistiz aten kan cekiyor bir yerden sonra
Benim icin de vakit geldi..
Zaten mune bugün izinli.

O olmasa çoktan banlanmıştım.

Allah'a havale konusunda evet ona gerek yoktu. Zaten özür diledim. Hatamın farkındayım.
Onun dışında haklıyım bence.
Özel mesajla yazdığım bir bilgiyi ifşa etti. Bana sormadı. Bu etik değil.

Keşke beni itham ederken diğer üyeye de en azından evet etik olarak yanlış yapmış deseydiniz. Benim gözümde objektif olurdunuz.

Neyse o da benden özür diledi. Konu kapandı.

Ben şu an bu konuya neden girdim diyorum.
Hep böyle konularda ban alıyorum.

Halbuki gir kayınvalide görümce konusuna bir yorum bırak çık. Artık ban otelinden dönüşte öyle yapayım..

Ben anlamadım. İfşa olacak bir durum yok bence yazdıklarınızda. Çok bilinen bir kurum yazmışsınız ama isim vermemişsiniz üzülmeye gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…