• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçmaliyorsun evet.Yaşın küçük ama kafaniz niye böyle boş şeylere calisiyor uzuluyorum sizin icin.Sen saniyormusun bir zengini agina dusurmen kafi kosa kosa seninle evlenmesi icin.Zenginler ailesi kendilerine uygun olsun ister tahsili çok iyi olsun ister bunlari nasil karsilayacaksin.Keske bunlar yerine karekterini gelistirmeye vakit ayirsan kendine saygi duymayi ogrensen belki o zaman mumkun olur o hayalin.Ama su an bu sığ dusuncelerinle imkansiz

şimdi şöyle söyleyeyim benim mesleğim iyi bir meslek üniversiteye yüksek puanla girdim çok çalıştım neden buradaki hanımlarımızın tavsiyesi gibi çok çalışarak zengin olabileceğimi sanmıştım 18 lerimde. ama anladım ki kazın ayağı öyle değil. nazik cevap veriyorum çünkü yaşın küçük herşey mümkünmüş gibi geliyor hepimiz böyleydik küçükken. çalışarak bahsettiğin çok zenginliğe zaten ulaşamayacaksın hatta yüksek ihtimal asla ulaşamayacaksın. magazinden peri masallarını kıstas alma onlar istisnadır buyüzden bu kadar masalsılardır zaten dikkatimizi çeker. gerçekte ise işler farklı yürür bir altyapınızın olması gerekir. giyiminiz için, görgünüz,kültürünüz için eğitimler kurslar için, hatta onlarla aynı ortamda tanışabilmeniz için bile belli bir bütçe gerekir. tavsiyem bu kafayı değiştirin yoksa çok büyük hayal kırıklıkları sizi bekliyor

Okulunu bitir bi öncede ondan sonra iş bulamıyorum de. Kendini geliştir biraz devlet üniversitesi diye küçümseme.

Biraz bisileri basarmayi denesen mesela once? Okulunu oku, bitir. Bolumunu sevmiyorsan sinava gir bi daha universite kazan. 2020 yilinda hala kendi ekonomik ozgurlugu olmadan adamin birinin eline bakma istegini asla anlamiyorum. Mutluluk=zengin koca degil. erken erken yaslarda da evlilik meraklisi olmayin artik rica ediyorum.

asdfgh :-) sabah sabah ne konu ama :KK70:

ehm ne verelim ablama? Canım sen nasıl olsun istersin? Boyu posu kilosu?
Nerede villası olsun? Yalı mı tercih edersin? Yatı da olsun mu? Apartman dairesi mi rezidans mı tercih edersin?

Bunları belirtmelisin ki ona göre sana zengin koca bulalım. :KK70:

Yavrum davul bile dengi dengine derler.
21 yaşında zengin koca derdine düşmek yerine, adam akıllı okulunu bitir meslek edin, kimseye muhtaç olmadan yaşamaya bak.

Ama sende haklısın. Bu sosyal medya yeni nesillerimizin geleceğinin içine etti.
Herkes Şeyma olmak istiyor, herkes candan kardeşlere özeniyor.

Yazık, nereye gidiyor bu gençlik..

Ya gerçekten öyle. Üniversitede her gün aynı derslere giren her gün aynı ortamda bulunan insanlar arasinda bile genelde zenginler zenginlerle fakirler fakirlerle sevgili oluyor. Bir de konu sahibi farklı ortamlardan bulmaya çalışıyor. Bir tek dizilerde olur bu.

valla diyelim buldu, 3-5 gün sonra o adam da daha gencine gidecek.
bi de zenginlik hep boş beleşlik sanılıyor. tamam görgüsüz zengin de var çok ama o dizilerde özenilen zenginlerin gerçek hayatta çoook farklı bir yaşam kültürleri de var.
o adamın sana yemeğe götürdüğü yerde hangi yemeği hangi çatalla yiyeceğini bilmedikten sonra onun ailesine gelin olabilir misin :)
basit ama önemli detaylar..

Dünyanın en büyük finans şirketlerinden J.P. Morgan’ın CEO’su James Dimon’un, zengin koca avcısı bir kızın kendisine attığı bir elektronik postaya verdiği ilginç cevap.

Zengin birisi ile evlenmek isteyen bir kızın J.P. Morgan’a yolladığı elektronik posta :
Sayın Morgan, Sizinle dürüst olacağım. Bu yıl 25 yaşına giriyorum. Çok güzelim, iyi bir stilim var ve kaliteli şeyleri severim. Yıllık geliri en az 500 bin dolar veya daha fazla olan bir adamla evlenmek istiyorum. Aç gözlü olduğumu düşünebilirsiniz fakat New York’ta yıllık geliri 1 milyon dolar olan insanlar maalesef orta sınıf sayılıyor.
Çok şey istemiyorum. Sizin sitenizde yıllık geliri 500 bin dolar veya daha fazla olan biri var mı? Hepiniz evli misiniz? Bu konuları merak ediyor ve sormak istiyorum, sizin gibi zengin insanlarla evlenmek için ne yapmam gerek?
Bugüne kadar birlikte olduğum erkekler arasında en zengini yılda 250 bin dolar kazanıyordu. Central Park’ın batı yakasında, yüksek bütçeli rezidanslarda yaşamak isteyen biri için yıllık 250 bin dolar yeterli değil. Size alçak gönüllülükle soruyorum:
1) Zengin bekârlar nerede takılır? (Lütfen bar, restoran, spor salonu, kulüp, vs. gibi mekanların isimlerini ve adreslerini yazar mısınız?)
2) Hangi yaş kategorisine odaklanmalıyım?
3) Çoğu zenginin eşleri neden ortalama güzellikte? Bir kaç kızla tanıştım; güzel veya ilgi çekici değiller ama zengin erkeklerle evlenebiliyorlar.
4) Kimin karınız, kimin yalnızca sevgiliniz olabileceğine nasıl karar veriyorsunuz? Benim hedefim evlenmek. Zengin bir adamla evlenebilmek için ne yapmalıyım ?
Saygılarımla
Bayan Güzel
James Dimon’un kıza yanıt olarak yolladığı elektronik posta :
Sevgili Bayan Güzel,
Yazınızı büyük bir ilgiyle okudum. Tahmin ediyorum ki sizin gibi aynı soruları soran pek çok genç kız var. Lütfen profesyonel bir yatırımcı olarak durumunuzu analiz etmeme izin verin. Benim yıllık gelirim 500 bin doların üzerinde, sizin kriterlerinize uyuyor, bu sebeple zamanınızı boş yere çalmadığımı umut ediyorum.
Bir iş adamı gözünden bakarsak, sizinle evlenmek kötü bir fikir. Nedeni ise çok basit, lütfen açıklamama izin verin. Detayları bir kenara bırakırsak, yapmaya çalıştığınız şey “güzellik” ile “para” ikilisini takas etmek: A kişisi güzelliği sağlar, B kişisi de bunun için ödeme yapar, gayet adil. Fakat burada ölümcül bir problem var; sizin güzelliğiniz kaybolacak ama benim param iyi bir sebep olmadıkça tükenmeyecek. Aslına bakarsanız, benim gelirim yıldan yıla artabilir, ancak siz yıldan yıla güzelleşemezsiniz. Bu sebeple, ekonomik açıdan bakarsak, ben değer kazanan bir varlıkken siz değer kaybeden bir varlıksınız. Hem de sıradan bir değer kaybı değil, katlanarak artan bir değer kaybı. Eğer güzellik sizin tek varlığınızsa, değeriniz 10 yıl sonra çok daha düşük olacak.
Wall Street’te kullandığımız bir terimden yola çıkarsak, sizin için “takas pozisyonu” diyebiliriz, “satın al ve bekle” değil. Sizi satın almak iyi bir fikir değil, bu sebeple kiralamayı tercih ederim. Çünkü alışveriş değeri düşen bir şeyi uzun süre elde tutmak hiç de akıllıca değildir. Şüphesiz; aynı şey sizin istediğiniz evlilik için de geçerli.
Bu yazdıklarım size zalimce geliyorsa bir de şöyle düşünün; tüm paramı kaybetseydim, beni terk etmez miydiniz? Aynı şekilde güzelliğinizi kaybettiğinizde, benim de çıkış yolunu bulmam gerekmez mi?
Yıllık geliri 500 bin doların üstünde olan insanlar aptal değil; sizinle yalnızca çıkarız ama evlenmeyiz. Size, zengin bir adamla evlenme fikrini unutmanızı öneririm. Bu arada, yılda 500 bin dolar kazanan o zengin siz olabilirsiniz. Zira o kadar parayı kazanmak, zengin bir aptal bulabilme ihtimalinizden daha yüksek…
CEO J.P. Morgan

- Alıntıdır.
Alıntı yapmak için bu yazıyı arıyordum ben de ☺️ Çok güzel anlatmış...

Ciddi misin yav ? 😆 tövbe estağfirullah...peki şunu düşündün mü o zenginliğin de gidici olduğunu hadi buldun bi adam orta yaşlı evlendin ertesi gün borç içinde olacağın ihtimali de var . Allah'tan hayırlı eş için dua et , para zenginlik biryere kadar ne kadar saçma ya zengin koca zengin koca ?? Verende Allah Onu alanda Allah para herşey değil bu hayatta ! Paran olurda ağız tadın olmaz :işsiz: En Büyük KK:KK14:

Kendin çalışıp emek verip bir yere gelmeye çalışsan önce? Çok mu zor görünüyor? Şunu da eklemek isterim: Malı için evlendiğini adam sana malı gibi davranır. Ünlü örnekler çok.
Evet, adamlar salak değil. Kadının onun parası için evlendiğini hemen anlarlar. Neden evlenirler o zaman? Onların da işine gelir. Böyle kadınları rahat ezerler. Bir de evimde soyumu yürütmelik, koluma takıp ele güne karşı çıkarmalık bir hatun olsun kafası.

Bu diziler cok etkiliyor insanlari. Zengin ve yakisikli varis, sakar şapşal ama gururlu sekreter ve mutlu son. Iste hayat oyle degil. Zengin insanlar kendi cevresinden denginden bakiyor hakli olarak. Onlarda biliyor etrafindaki para avcisi kizlari ve biseyler kaptirma niyetinde degiller. Istisnalar vardir tabii ki arada zenginlik mevki vs bakmadan gercekten birbirini sevdigi icin evlenen ama iste o da denk gelir mi bilinmez.

Dünyanın en büyük finans şirketlerinden J.P. Morgan’ın CEO’su James Dimon’un, zengin koca avcısı bir kızın kendisine attığı bir elektronik postaya verdiği ilginç cevap.

Zengin birisi ile evlenmek isteyen bir kızın J.P. Morgan’a yolladığı elektronik posta :
Sayın Morgan, Sizinle dürüst olacağım. Bu yıl 25 yaşına giriyorum. Çok güzelim, iyi bir stilim var ve kaliteli şeyleri severim. Yıllık geliri en az 500 bin dolar veya daha fazla olan bir adamla evlenmek istiyorum. Aç gözlü olduğumu düşünebilirsiniz fakat New York’ta yıllık geliri 1 milyon dolar olan insanlar maalesef orta sınıf sayılıyor.
Çok şey istemiyorum. Sizin sitenizde yıllık geliri 500 bin dolar veya daha fazla olan biri var mı? Hepiniz evli misiniz? Bu konuları merak ediyor ve sormak istiyorum, sizin gibi zengin insanlarla evlenmek için ne yapmam gerek?
Bugüne kadar birlikte olduğum erkekler arasında en zengini yılda 250 bin dolar kazanıyordu. Central Park’ın batı yakasında, yüksek bütçeli rezidanslarda yaşamak isteyen biri için yıllık 250 bin dolar yeterli değil. Size alçak gönüllülükle soruyorum:
1) Zengin bekârlar nerede takılır? (Lütfen bar, restoran, spor salonu, kulüp, vs. gibi mekanların isimlerini ve adreslerini yazar mısınız?)
2) Hangi yaş kategorisine odaklanmalıyım?
3) Çoğu zenginin eşleri neden ortalama güzellikte? Bir kaç kızla tanıştım; güzel veya ilgi çekici değiller ama zengin erkeklerle evlenebiliyorlar.
4) Kimin karınız, kimin yalnızca sevgiliniz olabileceğine nasıl karar veriyorsunuz? Benim hedefim evlenmek. Zengin bir adamla evlenebilmek için ne yapmalıyım ?
Saygılarımla
Bayan Güzel
James Dimon’un kıza yanıt olarak yolladığı elektronik posta :
Sevgili Bayan Güzel,
Yazınızı büyük bir ilgiyle okudum. Tahmin ediyorum ki sizin gibi aynı soruları soran pek çok genç kız var. Lütfen profesyonel bir yatırımcı olarak durumunuzu analiz etmeme izin verin. Benim yıllık gelirim 500 bin doların üzerinde, sizin kriterlerinize uyuyor, bu sebeple zamanınızı boş yere çalmadığımı umut ediyorum.
Bir iş adamı gözünden bakarsak, sizinle evlenmek kötü bir fikir. Nedeni ise çok basit, lütfen açıklamama izin verin. Detayları bir kenara bırakırsak, yapmaya çalıştığınız şey “güzellik” ile “para” ikilisini takas etmek: A kişisi güzelliği sağlar, B kişisi de bunun için ödeme yapar, gayet adil. Fakat burada ölümcül bir problem var; sizin güzelliğiniz kaybolacak ama benim param iyi bir sebep olmadıkça tükenmeyecek. Aslına bakarsanız, benim gelirim yıldan yıla artabilir, ancak siz yıldan yıla güzelleşemezsiniz. Bu sebeple, ekonomik açıdan bakarsak, ben değer kazanan bir varlıkken siz değer kaybeden bir varlıksınız. Hem de sıradan bir değer kaybı değil, katlanarak artan bir değer kaybı. Eğer güzellik sizin tek varlığınızsa, değeriniz 10 yıl sonra çok daha düşük olacak.
Wall Street’te kullandığımız bir terimden yola çıkarsak, sizin için “takas pozisyonu” diyebiliriz, “satın al ve bekle” değil. Sizi satın almak iyi bir fikir değil, bu sebeple kiralamayı tercih ederim. Çünkü alışveriş değeri düşen bir şeyi uzun süre elde tutmak hiç de akıllıca değildir. Şüphesiz; aynı şey sizin istediğiniz evlilik için de geçerli.
Bu yazdıklarım size zalimce geliyorsa bir de şöyle düşünün; tüm paramı kaybetseydim, beni terk etmez miydiniz? Aynı şekilde güzelliğinizi kaybettiğinizde, benim de çıkış yolunu bulmam gerekmez mi?
Yıllık geliri 500 bin doların üstünde olan insanlar aptal değil; sizinle yalnızca çıkarız ama evlenmeyiz. Size, zengin bir adamla evlenme fikrini unutmanızı öneririm. Bu arada, yılda 500 bin dolar kazanan o zengin siz olabilirsiniz. Zira o kadar parayı kazanmak, zengin bir aptal bulabilme ihtimalinizden daha yüksek…
CEO J.P. Morgan

- Alıntıdır.
Benim de aklima dün bsska konuda değindiğim arz talep olayi gelmisti bu örnek de öyle bir sey (zamaninda okumuştum)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back