• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zebra perde

Bende stor istiyorum ama simdi ne bilim zorlugunu biliyorumda aslinda zebra stor olaydi iyi olcak ti gibim:KK14:
Neyse gene kaldik eski tullerimi acep. .gerci taç kendini temizleyen stor icat etti ama kaç para Allah biliro_O

hic sanmiyorum temizleyecegini
öyle bile olsa ucuktur fiyatlari

evet canim boru cikiyor ancak borunun uc kismindan perdeyi ustteki aparata yapistirmis
Boruyu perde tülünden mi ayırmaya çalışıyorsun anlamadım? O boruyla birlikte yıkanıyor zaten. Daha da anlamadıysam susarım:KK45:

aynen oradan yapisigi soksem tekrar nasil yapistirayim
yapıştırmayın, ya perdeciye istediğiniz gibi yaptırın, mine100 ün dediği gibi tamamen makaradan çıkarın. Ben makaradan çıkaramıyorum, temelli söküyorum. Makara size de tuhaf gelirse perdeciden yardım alın. Olmayacak şey değil, bir şekilde hallolur.

ayni durumdayim gucum olsa hepsini söküp aticam valla bi heves yaptirdim ama cok eksileri var cileside cabası
mis gibi tullerin yerini tutmuyor

Zaten normalleri piyasada o kadar az ki. Salonumun perdeleri stor ama tullerini normal istedim. Perdeci kucumseyen gozlerle bakti vitrindeki zebralari gosterdi "artik sirf bunlardan satiyoruz digerlerinin modasi eskide kaldi. kimse de sormuyordu yani" sonra ben normalde israr edince depo gibi bi yerden getirdi bi kac cesit birini begendim iste. Onlari bari normal almisim.

Merhaba arkadaşlar
siteye baktim ama uygun bir yer bulamadım yanlis yerde konuyu actiysam Özür dilerim
zebra perdelerinizi nasıl temizliyorsunuz
sökülmüyor yerinden yapıştırmis perdeci sileyim dedim iyice berbat oldu fikri olan varmi
Bulaşık makinesi talebini kaynar suda eritiyorum en kolay fairy eriyor. Sonra perdeyi sonuna kadar açıp yere seriyorum. Bezi kovaya batırıp sıkmadan perdenin heryerinde gezdiriyorum bastirmaya hiç gerek yok. Banyoya goturup dusa kabin üzerine atıp tepesinden şu tutuyorum. Arada gidip uçlarındaki suyu kuru bezle alıyorum. Tertemiz oluyor.
Bu arada sòkmuyorum. Çift kat olarak kalıyor.

Ben stordan memnunum.Mutfakta ve oğlumun odasında var.Bende çıkaramıyorum.Sağolsun eşim perdecide alırken öğrenmiş.10 dakika sürmüyor çıkarması.Balkona alıyorum,sıcak köpüklü suyla yıkayıp,duruluyorum.Az süzülünce tekrar eşime taktırıyorum.Perde derdi yok,tülü yamuk örtme derdi yok,peteklerin üstünü kapatma derdi yok,karanlık olma derdi yok.

Bu arada eğer evinizde korniş yoksa o duvara vidalıdır. Bencede gece gece düşmeyin ama sabah bir tornavidayla çıkarabilirsiniz.

Ben stordan memnunum.Mutfakta ve oğlumun odasında var.Bende çıkaramıyorum.Sağolsun eşim perdecide alırken öğrenmiş.10 dakika sürmüyor çıkarması.Balkona alıyorum,sıcak köpüklü suyla yıkayıp,duruluyorum.Az süzülünce tekrar eşime taktırıyorum.Perde derdi yok,tülü yamuk örtme derdi yok,peteklerin üstünü kapatma derdi yok,karanlık olma derdi yok.
10 saniye diyecektim 10 dakika demişim 10 saniyede çıkıyor

Zaten normalleri piyasada o kadar az ki. Salonumun perdeleri stor ama tullerini normal istedim. Perdeci kucumseyen gozlerle bakti vitrindeki zebralari gosterdi "artik sirf bunlardan satiyoruz digerlerinin modasi eskide kaldi. kimse de sormuyordu yani" sonra ben normalde israr edince depo gibi bi yerden getirdi bi kac cesit birini begendim iste. Onlari bari normal almisim.

moda canım moda
sen istemesende diretiyorlar böyle
tüketim cilginligi baska bisey degil
ne kadar kullanabilecemki bu durumda

Merhaba arkadaşlar
siteye baktim ama uygun bir yer bulamadım yanlis yerde konuyu actiysam Özür dilerim
zebra perdelerinizi nasıl temizliyorsunuz
sökülmüyor yerinden yapıştırmis perdeci sileyim dedim iyice berbat oldu fikri olan varmi
Benim perdeyi diktirdiğim yer temizliyor Can'ım. Arıyorum geliyorlar alıp gidiyorlar temizleyip getirip takıyorlar.

Ben kendim monte etmiştim istediğimde çıkarıp banyoda araba fırçasıyla yıkıyorum köpürte köpürte, mis gibi akıyor kiri. Tül takmak daha zor bence tek tek uğraştırıyor. Tabi salonum tül ve ayrı bir zarafeti var onun da. Yapışık olanını ilk kez duydum niye öyle yapmışlar ki ömür boyu yıkanmayacak mı diye düşünmemişler hayret.

Buhar temizleyicim var. Süper temizliyor.
hangi buharlı temizleyiciyle ve nasıl temziliyorsunuz biraz bilgi verebilir misiniz? buharlı temizleyiciye deterjan koyuyormusunuz. bi de buharlı temizleyiciyi başka nerelerde kullanıyorsunuz.benim fakir marka buharlı temizleyicim var ama sadece yerleri silerken kullnıyorum. diğer aparatlarını da kullanmak istiyorum ama perdelere veya koltuklara zarar vermekten korkuyorum, çok yüksek ısı veriyor

benim mutfağımdaki zebra perdemde de ocağımdan sıçrayan yağ lekeleri var onlar çıkar mı kızlar :(

Back