- Konu Sahibi honeysuckle
valla bende pisman oldum normal tul olsa oh yika mis gibi tak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bende pisman oldum normal tul olsa oh yika mis gibi tak..
Ben yıkatiyorum. Bur kere sileyim dedim, mahvoldu
Eğer korniş yoksa direk duvara monte ediyorlar. Galiba onlardan. Ama sökülebilir, biraz zahmetli sayılır.Çıkıyor yerinden ya, çıkarıp balkonda yıkıyorum. Sökülmediğine emin misin?
Ay şimdi gördüm, gerçekten yapışıkmış?????Çıkıyor yerinden ya, çıkarıp balkonda yıkıyorum. Sökülmediğine emin misin?
Zebralar olsun storlar olsun hepsinden nefret ettim. Yatakodam disinda da hepsi stor. Oyle pismanim ki aldigima. Klasik gunesliklerin tullerin suyu mu cikti ne guzel cikarip makinede yikayip asip mis gibi kokarlardi. Kullanimi da rahatsiz. Az perdeyi kenara cekeyim veya cami acip onune perde cekeyim olayi yok zaten.
Ahh nereden bulastim ya.
Ay şimdi gördüm, gerçekten yapışıkmış?????
Yapan perdeciyi çağırın. Olur mu öyle şey, düzeltsin.malesef yapisik cikarma sansim yok
Yapan perdeciyi çağırın. Olur mu öyle şey, düzeltsin.
benim ufacıkta olsa aklımda idi
geçen sene mutfağıma yaptırırken ikisi arasında çok kaldım iykide mis gibi fonlu ciciş bir tül yaptırmışım
ayy ALLAH hem yardımcınız olsun hemde sizden razı olsun
ben kesinlikle vazgeçtim stor ve zebradan![]()
Eğer korniş yoksa direk duvara monte ediyorlar. Galiba onlardan. Ama sökülebilir, biraz zahmetli sayılır.
Ay şimdi gördüm, gerçekten yapışıkmış?????
Ya zaten sadece o borusu çıkıyor, yanında bir mandal gibi şeyi var. Ordan çıkarıp takılıyor duvara ya da kornişe montesi bir şey değiştirmez. İkisini de söküyorum. Değişik midir sizinki anlayamadım. Dur gelip göstereyim size
Tamam aynı şey. Tamamen çıkarmak beni korkutuyor, aynısını yapamam diye, tümünü söküp çıkarıyorum.Ya zaten sadece o borusu çıkıyor, yanında bir mandal gibi şeyi var. Ordan çıkarıp takılıyor duvara ya da kornişe montesi bir şey değiştirmez. İkisini de söküyorum. Değişik midir sizinki anlayamadım. Dur gelip göstereyim size