• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zebra perde

Zebralar olsun storlar olsun hepsinden nefret ettim. Yatakodam disinda da hepsi stor. Oyle pismanim ki aldigima. Klasik gunesliklerin tullerin suyu mu cikti ne guzel cikarip makinede yikayip asip mis gibi kokarlardi. Kullanimi da rahatsiz. Az perdeyi kenara cekeyim veya cami acip onune perde cekeyim olayi yok zaten.

Ahh nereden bulastim ya.

Zebralar olsun storlar olsun hepsinden nefret ettim. Yatakodam disinda da hepsi stor. Oyle pismanim ki aldigima. Klasik gunesliklerin tullerin suyu mu cikti ne guzel cikarip makinede yikayip asip mis gibi kokarlardi. Kullanimi da rahatsiz. Az perdeyi kenara cekeyim veya cami acip onune perde cekeyim olayi yok zaten.

Ahh nereden bulastim ya.

ayni durumdayim gucum olsa hepsini söküp aticam valla bi heves yaptirdim ama cok eksileri var cileside cabası
mis gibi tullerin yerini tutmuyor

benim ufacıkta olsa aklımda idi
geçen sene mutfağıma yaptırırken ikisi arasında çok kaldım iykide mis gibi fonlu ciciş bir tül yaptırmışım

ayy ALLAH hem yardımcınız olsun hemde sizden razı olsun
ben kesinlikle vazgeçtim stor ve zebradan :KK17:

Bende stor istiyorum ama simdi ne bilim zorlugunu biliyorumda aslinda zebra stor olaydi iyi olcak ti gibim:KK14:
Neyse gene kaldik eski tullerimi acep. .gerci taç kendini temizleyen stor icat etti ama kaç para Allah biliro_O

Ara o perdeciyi gel taktiğin perdeyi al başına çal de ne o öyle cikmicaksa ne diye taktirdimki o perdeyi kirden curusunmu hep temizleyici mi cagircam ben de hiç memnun değilim herkese soylucem sizden perde almasinlar de

benim ufacıkta olsa aklımda idi
geçen sene mutfağıma yaptırırken ikisi arasında çok kaldım iykide mis gibi fonlu ciciş bir tül yaptırmışım

ayy ALLAH hem yardımcınız olsun hemde sizden razı olsun
ben kesinlikle vazgeçtim stor ve zebradan :KK17:

ay yok gercekten hiç elle tutulur yani yok
hangi akla hizmet yaptirdim bilmiyorum
o tulleri yikayinca kokan vernelin zevki baska valla

Eğer korniş yoksa direk duvara monte ediyorlar. Galiba onlardan. Ama sökülebilir, biraz zahmetli sayılır.

Ay şimdi gördüm, gerçekten yapışıkmış?????

Ya zaten sadece o borusu çıkıyor, yanında bir mandal gibi şeyi var. Ordan çıkarıp takılıyor duvara ya da kornişe montesi bir şey değiştirmez. İkisini de söküyorum. Değişik midir sizinki anlayamadım. Dur gelip göstereyim size:KK55:

Ya zaten sadece o borusu çıkıyor, yanında bir mandal gibi şeyi var. Ordan çıkarıp takılıyor duvara ya da kornişe montesi bir şey değiştirmez. İkisini de söküyorum. Değişik midir sizinki anlayamadı:KK55:m. Dur gelip göstereyim size

evet canim boru cikiyor ancak borunun uc kismindan perdeyi ustteki aparata yapistirmis

Ya zaten sadece o borusu çıkıyor, yanında bir mandal gibi şeyi var. Ordan çıkarıp takılıyor duvara ya da kornişe montesi bir şey değiştirmez. İkisini de söküyorum. Değişik midir sizinki anlayamadı:KK55:m. Dur gelip göstereyim size
Tamam aynı şey. Tamamen çıkarmak beni korkutuyor, aynısını yapamam diye, tümünü söküp çıkarıyorum.

Back