- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.406
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.961
Ben kullanıyorum.Kızlar bu arada kullandığınız vitamin ve mineral takviyeler var mi?
şarki fikrini sen diretdigin için sen vermezsen söyleyeceksin diye konuştuk yaHani ceza şarkı dikildi bdhdh baktınız bana kalıcak hemen ittirin şarkıyı hdjdh
Ben sadece kan ilacı içiyorumKızlar bu arada kullandığınız vitamin ve mineral takviyeler var mi?
Bize böyle küçük sürprizler yap işteAkşam ızgara tavuk göğsü yedim başka hiç bişey yemedim şu an tükanı kapatıyorum daha bişey yemem
Olm onu ben yesem beni ortaya alıp tokat manyaaa yapmıştı bunlar ndnxnx hep vurun abalıya delirtiyora hep onaykocam ve kızım eve gelince dondurma istediler. Servisi de bana yaptırdılaronlar ikişer top külah yaptım ben de bunu hak ettim bence
Kilo veremezsem rezillikBize böyle küçük sürprizler yap işte
Çünkü sen onu böreğe sarıp yiyosunOlm onu ben yesem beni ortaya alıp tokat manyaaa yapmıştı bunlar ndnxnx hep vurun abalıya delirtiyora hep onay
7bin adım sen atmışdın dondurma yiyince kim yediyse atsın o zaman sana haksızlık olmasın mademOlm onu ben yesem beni ortaya alıp tokat manyaaa yapmıştı bunlar ndnxnx hep vurun abalıya delirtiyora hep onay
Afiyet olsun elmalı böreğimAkşam ızgara tavuk göğsü yedim başka hiç bişey yemedim şu an tükanı kapatıyorum daha bişey yemem
Delirtiyor hdhdhdhsh al anam7bin adım sen atmışdın dondurma yiyince kim yediyse atsın o zaman sana haksızlık olmasın madem
Delirtiyor artık beni sevmiyor ola bilirDelirtiyor hdhdhdhsh al anam
Haydaaa7bin adım sen atmışdın dondurma yiyince kim yediyse atsın o zaman sana haksızlık olmasın madem
Aradığımız kişiye birazdan ulaşılamayacak ncnchch ınfinitin eline düştün yandın broHaydaaa
Ay ama haksızlıkm bu
Gel yer değişelimAhh ah Avrupalarda değiliz ki şööyle serin serin yürüyelim 39 derece burası