- 15 Şubat 2013
- 24.402
- 91.894
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.001
Ay gadın daş çıktıYaz mevsimi en sevdiğim mevsim, hava 50 derece de olsa çıkarım
Akşam yemeğinde 2 tane ızgara köfte, airfryerda yarım tatlı kaşığı yağla kızartılmış patates ve çoban salata yedim.
Alışverişe gidip gelirken 6746 adım attım, hmmmmm sonra sana inat
Ay İngilizce Türkçe Fransızca konuşuyoruz birleşmiş milletler Fransa temsilcisi gibiyizOha nerden buldun?Fransızca mı konuşuyorsunuz
Aşkım akışta hiç görmedin mi Mune ablayıAy Mune ben seni hep boy bir 50 kilo 150 bi insan sanıyordum itiraf ediyorumaşırı şaşırdım bu konuda resmen afeti devran çıktın Mune
YohAşkım akışta hiç görmedin mi Mune ablayı
Maşallah çok enerjiksin abla hep haraket halindesin
Abla vallahi maşallah sanaşimdi gece de yürüyüşe çıkarsın miniğinle
Abla ben şimdi çıksam gerçekten yoldaki sel beni götürür
Evde olabildiğince tembel ama yürümek için bahane olabilecek her şeyde önde koşanlardanım :))
Hava koşulları bana engel olmuyor, bugün dönüşte bir komşum pişmişsindir deyip hortumla baştan aşağı yıkadı beni
Evet Depresif her gece olduğu prensesimle gece yürüyeceğiz.
Yediğini gramajla mı yazıyorsun?
Aşkım gülüm kaliteli kaloriyle kötü kalori bir mi
Evet gramaj, litre ya da adet girebiliyorsun.Yediğini gramajla mı yazıyorsun?
Arada foto koydum duvarıma, oradan biliyor bazılarıYohbiraz şaşırdım o yüzden
En kaliteli dondurmadan yedim amaaaAşkım gülüm kaliteli kaloriyle kötü kalori bir mihatay dürümün de yarısını ye max 400-500 kaloridir gurban olduğum
Mune maşallahın var bacım
Yüklüyorum onu şuvan beceremezsem sorarım aradaEvet gramaj, litre ya da adet girebiliyorsun.
Boy Adile Naşit, vücutta şimdiden öyle olmasın diye yürüyüş yapıyorum, yediklerime dikkat edemesem de içtiklerime özen gösteriyorum yoksa kaçarı yok en fazla 10 sene sonraMune maşallahın var bacımay Adile Naşit sandım Adriana Lima çıktı
Ben de yürüyecem yarın tekrar ama vücut ham dün ki yürüyüş bile öldürdü beni. Alışman lazım yavaş yavaşBoy Adile Naşit, vücutta şimdiden öyle olmasın diye yürüyüş yapıyorum, yediklerime dikkat edemesem de içtiklerime özen gösteriyorum yoksa kaçarı yok en fazla 10 sene sonra
Eki Görüntüle 3438529
Birden yüklenme zaten, önceleri yorulduğun yerde bırak, mesela 1500 adımda yoruluyorsan 1501. adımı atma, 2 gün sonra bunu 1750 adıma çıkar, her gün düzenli yürümeye alışırsan zamanla kmlerce yürüdüğünü görürsün.Ben de yürüyecem yarın tekrar ama vücut ham dün ki yürüyüş bile öldürdü beni. Alışman lazım yavaş yavaş
Beni bu sigarayı bırakmak şişrirdi bi anda zatenBirden yüklenme zaten, önceleri yorulduğun yerde bırak, mesela 1500 adımda yoruluyorsan 1501. adımı atma, 2 gün sonra bunu 1750 adıma çıkar, her gün düzenli yürümeye alışırsan zamanla kmlerce yürüdüğünü görürsün.
Burada güle oynaya yazışıyoruz ama sigara içmem, düzensiz uykularım gibi kötü alışkanlıklarım bir yana hayatımda edindiğim en iyi alışkanlığım yürüyüş.