- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.414
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.941
Ne atıştırdın, 1 tane zeytin mi yedinŞimdilik bir şeyler atıştırdım birazdan da yemeğimi yicem ama size söylemicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne atıştırdın, 1 tane zeytin mi yedinŞimdilik bir şeyler atıştırdım birazdan da yemeğimi yicem ama size söylemicem
Onigiri yedim aşkım 1 tane zeytin benim için yenmiş bile sayılmaz onu tenezzül edip yazmamNe atıştırdın, 1 tane zeytin mi yedin
Ben de kendimi burda buldum birden bu benYa o değil de, beni diyete kim soktu acaba Birden kendimi burda buldum, töbe est.
Ben düzenli kullanmıyorum bu ara ama kışın d3 k2, magnezyum kompleksi ve multi vitamin içiyordumKızlar bu arada kullandığınız vitamin ve mineral takviyeler var mi?
Heeemm güzel hem dikkatli bakım konusunda pamuk prenses ben de bakıyorum tavsiyelere önerilere :)Ben düzenli kullanmıyorum bu ara ama kışın d3 k2, magnezyum kompleksi ve multi vitamin içiyordum
Şimdi de balık yağı, d3 k2 ve kadınlar için olan bir vitamin kompleksini içiyorum arada
Temizlik yapmaya gidiyorumm şimdi Adana sıcaklarında o da kalori yakma yöntemi olabilir mi,biliyorum ev temizliği sayılmaz ama, Adana’dakiler için olmalı :)Heeemm güzel hem dikkatli bakım konusunda pamuk prenses ben de bakıyorum tavsiyelere önerilere :)
Kuzum vitamin takviyesi alacaksan mutlaka doktorun versin çünkü her şeyin fazlası zarar biliyorsun bana d vitamini ve magnezyumu içmemi doktor söylemişti d vitaminim çok düşüktü ama en son kan testimde normal sınıra girmişHeeemm güzel hem dikkatli bakım konusunda pamuk prenses ben de bakıyorum tavsiyelere önerilere :)
Kolay gelsin kuzucumTemizlik yapmaya gidiyorumm şimdi Adana sıcaklarında o da kalori yakma yöntemi olabilir mi,biliyorum ev temizliği sayılmaz ama, Adana’dakiler için olmalı :)
Yok kuzum vitamin konusunda biraz hassasım doktor tavsiyesi olmadan kullanamıyorum ilaçlarda da öyleyimKuzum vitamin takviyesi alacaksan mutlaka doktorun versin çünkü her şeyin fazlası zarar biliyorsun bana d vitamini ve magnezyumu içmemi doktor söylemişti d vitaminim çok düşüktü ama en son kan testimde normal sınıra girmiş
Kolay gelsin kuzucum
Kesinlikle ben onay verdimkocam ve kızım eve gelince dondurma istediler. Servisi de bana yaptırdılar onlar ikişer top külah yaptım ben de bunu hak ettim bence
Benden yana sorun yokkocam ve kızım eve gelince dondurma istediler. Servisi de bana yaptırdılar onlar ikişer top külah yaptım ben de bunu hak ettim bence
Yimeyiiin yimeyiiin yiteeerkocam ve kızım eve gelince dondurma istediler. Servisi de bana yaptırdılar onlar ikişer top külah yaptım ben de bunu hak ettim bence
Keşke öyle bi ilaç olsa da sıkılaşsak incelsekMetabolizma hızlandırıcı bir şeyler mi araştırsak senin
Çare metabolizmayı sporla hızlandırmak o zamanKeşke öyle bi ilaç olsa da sıkılaşsak incelsek
Çılgınlarca spor yapınca kilo verme yoluna girebiliyorum diyet yapınca kilo alıyorum
Arkadaşlarım burada olduğu için sohbet için gelmiştim, ama diyete bu kadar hızlı geçeceğimi ummuyordum Sonuçta profil mesajlarında zibilyon tane şöyle eridim, böyle az yedim mesajları oluyor ama beni hiç motive etmiyor bunlar. Kendi adıma bu durumu şuna bağlıyorum; sevdiklerimin görüşlerine değer verdiğim için kendiliğinden oldu. Okullarda ders olarak okutulsun buBen de kendimi burda buldum birden bu ben