- 12 Temmuz 2006
- 55.560
- 213.202
- 52
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.921
Şu an üzerine yoğurdumu fırlatasım varSabah elmalı talaş böreği yidim
Yani burda diyor ki ölmeyecek kadar yiyinAclik sagliktir, unutmayin.
İnşallah yemez :|Fransa’da olduğu için milföylü deniz tarağı bile yiyebilir
E tabi, karnımız doyduktan sonra yediğimiz her lokma pis boğazlılığa giriyor.Dİyetisyenimiz şöyle demiş
Yani burda diyor ki ölmeyecek kadar yiyin
Yediğim de biraz tutsun ama, sürekli bir şeyler hazırlayamam kiE tabi, karnımız doyduktan sonra yediğimiz her lokma pis boğazlılığa giriyor.
Aşkım peynirden hiç kaçmamışsınYediğim de biraz tutsun ama, sürekli bir şeyler hazırlayamam kiŞuncacık şey yedim onu da mı keseyim
Eki Görüntüle 3438322
Yok kız peynir 1 kibrit kutusu, onu enine kesip koydum. Makro çektiğim için büyük duruyorAşkım peynirden hiç kaçmamışsın
Ya o değil de, beni diyete kim soktu acabaAşkım peynirden hiç kaçmamışsın
Benden başka herkes uyuyo uygulamaya da bdbdbdbMaşallah hepimiz beslenme konusunda bilinçliyiz (access hariç) , uygulamada sıkıntı var (access dahil)
Yee aşkım ye kibrit kutusu sonuçta hangi kibritin kutusu sonuçta ekte de kibrit kutusu varYok kız peynir 1 kibrit kutusu, onu enine kesip koydum. Makro çektiğim için büyük duruyor
Ayağına sağlık Muneciim öğle sıcağında yormasaydın kendiniaccessdenied tembeline duyurulur, yoğurdumu yedim “yürüyerek” alışverişe gidiyorum.
Nasipse akşama görüşürüz
Olmaz tabi ya, sanki elmalı börek mi yedimYee aşkım ye kibrit kutusu sonuçta hangi kibritin kutusu sonuçta ekte de kibrit kutusu varşaka bi yana o kadarcık peynirden bir şey olmaz zaten nolcak
Olsun motivasyon önemli bizi motive eden şeylere para verirken cüzi miktarda kazıklanmakta sıkıntı yok jcjxhcİş yerindeki sürahim kırılmıştı. Bardak bardak içince de yeterince su içemiyorum diye sürahi alayım dedim. E H den mesaj geldi süper indirim diye, gittim aldım hemen; azcık kazıklanmışım ama olsun
Bizi zayıflatıcam derken sen zayıflayacaksınKızlar laf yetiştircem diye hiçbir şey yemedim toprak beni kendine çekiyorbir şeyler yiyip geleyim ben
Züber züber. Aa aa sağlıklı atıştırmalık ama o senin talaş böreğinle karıştırma litfenBenden başka herkes uyuyo uygulamaya da bdbdbdbay sen de dün zortiş yedin unuttum sanma
Şimdilik bir şeyler atıştırdım birazdan da yemeğimi yicem ama size söylemicemBizi zayıflatıcam derken sen zayıflayacaksınGördüğün üzere, biz hem yiyip hem yazıyoz Afiyet olsun