- 28 Ağustos 2020
- 8.259
- 36.201
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.981
Ne iş yapıyon orda ona göreGel yer değişelim
Hiç jfjdj bakıyorum öyle bfjdjNe iş yapıyon orda ona göre
Televizyon telefon kitap çocuk jfjdjdjNeye bakıyorsun
Aslında bu sayılmıyor ama sen iyi kilo veriyorsun bu seferlik geçtik hadi
Şu an tam yürümelik hava ama bebelerin elinden yürüyemiyorum sabah biraz yürüyüş yapmaya çalışıcam bendeAhh ah Avrupalarda değiliz ki şööyle serin serin yürüyelim 39 derece burası
Sus çaktırmaAslında bu sayılmıyor ama sen iyi kilo veriyorsun bu seferlik geçtik hadi
Sabahın erken saatleri hava güzel oluyor ama o zamanda yataktan çıkası gelmiyor insaninSus çaktırmahayır cidden çıkmak istiyorum yürümek için ama feci sıcak hala
Neden Fransa o zaman anlatsanaTelevizyon telefon kitap çocuk jfjdjdj
Kocem FransızNeden Fransa o zaman anlatsana
Oha nerden buldun?Kocem Fransız
Yaz mevsimi en sevdiğim mevsim, hava 50 derece de olsa çıkarımAyağına sağlık Muneciim öğle sıcağında yormasaydın kendini
Maşallah çok enerjiksin abla hep haraket halindesinYaz mevsimi en sevdiğim mevsim, hava 50 derece de olsa çıkarım
Akşam yemeğinde 2 tane ızgara köfte, airfryerda yarım tatlı kaşığı yağla kızartılmış patates ve çoban salata yedim.
Alışverişe gidip gelirken 6746 adım attım, hmmmmm sonra sana inat
Afiyet olsun canımmYazamadım buraya bugün hep bezelye ayıklamakla uğraştım
Sabah
Haşlanmış yumurta 2 ince dilim tam buğday ekmeği bir kare peynir birer tane domates ve salatalık yedim yanında yeşil çay
Öğle arası yapamadım evde değldim aç kalmıs bulundum..
Aksam yemeğinde bir porsiyon ızgara tavuk bol salata 1 adet lavaş yedimşimdi bir bardak yeşil çay içip günü bitireceğim
Teşekkür ederimmmAfiyet olsun canımm
Abla vallahi maşallah sanaYaz mevsimi en sevdiğim mevsim, hava 50 derece de olsa çıkarım
Akşam yemeğinde 2 tane ızgara köfte, airfryerda yarım tatlı kaşığı yağla kızartılmış patates ve çoban salata yedim.
Alışverişe gidip gelirken 6746 adım attım, hmmmmm sonra sana inat