- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.738
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.421
Aşkım bence o zaten sıcaktan kurumuş bir timsah
Tamam kuzum bakayım buna. Aşırı sıkı ise beni bayar, ama cildim için yaparımHiçbir şeker alınacak şey yok ekmek bile yokbakın şu diyetisyen hanımın sayfasını linkliyorum
21 Gün Şekersiz Beslenme | Diyetisyen Pınar Demirkaya
21 gün şekersiz beslenme sadece rafine şekeri kesmek değildir, gerçek bir şekersiz beslenmede meyve, karbonhidrat, bal, süt ve süt ürünleri de tüketilmez.www.pinardemirkaya.com.tr
Nereye çıkam kız salonda mı yürüycem 7000 adımDışarıyamı çıktin yürûyüş için
Aşkım bi dene istersen olmadı bırakırsın sonuçta bırakmak yasak değilTamam kuzum bakayım buna. Aşırı sıkı ise beni bayar, ama cildim için yaparım
YaniiiiiAşkım bi dene istersen olmadı bırakırsın sonuçta bırakmak yasak değil
Olabilir aslında sıcakta meyve hararetini alıyorsa zor olur çünkümYaniiiiiDaha ekmek de yemedim o yüzden başlamak için hazırım ama yazın meyvesiz nasıl olur bilemedim. Kışa mı bıraksam
Peki bunda da 21 günün sonunda tekrar meyve süt falan tüketince depo olayı olmuyor mu?Hiçbir şeker alınacak şey yok ekmek bile yokbakın şu diyetisyen hanımın sayfasını linkliyorum
21 Gün Şekersiz Beslenme | Diyetisyen Pınar Demirkaya
21 gün şekersiz beslenme sadece rafine şekeri kesmek değildir, gerçek bir şekersiz beslenmede meyve, karbonhidrat, bal, süt ve süt ürünleri de tüketilmez.www.pinardemirkaya.com.tr
Senden her şeyi bekliyorumNereye çıkam kız salonda mı yürüycem 7000 adımnxnxnx
Onu bilmiyorum aşkım ama 21 günün olayı alışkanlıkların vücutta 21 günde sona erdiği iddiası.Peki bunda da 21 günün sonunda tekrar meyve süt falan tüketince depo olayı olmuyor mu?
gecen ben de aldım tadı efsana ama yulaftan ve kuru meyvelerden kendim yapmayı düşünüyorum fırında 1 tepsiEki Görüntüle 3437849
Şunu yiyin bak çogzel
İnkar edemiycem hdjdhdhSenden her şeyi bekliyorumsonuçta hiç yerinden kipirdayasın yok
Kız hiç durmadan zorbalanıyorum başka diyet topiği bulcam kendime bdbdh
ee sen de çok üşeniyorsun kız ne yapsınKız hiç durmadan zorbalanıyorum başka diyet topiği bulcam kendime bdbdh
Kız hiç durmadan zorbalanıyorum başka diyet topiği bulcam kendime bdbdh
tavuk kilo yapmaz bir avuç içi kadar yiyebilirsin yanına da salata bir avuç kadar makarna saat 18 den sonra hiçbirşey yemeŞu konulara bile bile lades yazmayın işte artık, canım tavuk istiyor
Ben hatay usulü seviyorum amatavuk kilo yapmaz bir avuç içi kadar yiyebilirsin yanına da salata bir avuç kadar makarna saat 18 den sonra hiçbirşey yeme
evdeysen yap bence