- 17 Şubat 2015
- 7.560
- 19.899
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.441
Korkunç biriymiş şu mevsimde meyve yenmez mi hiçHiçbir şeker alınacak şey yok ekmek bile yokbakın şu diyetisyen hanımın sayfasını linkliyorum
21 Gün Şekersiz Beslenme | Diyetisyen Pınar Demirkaya
21 gün şekersiz beslenme sadece rafine şekeri kesmek değildir, gerçek bir şekersiz beslenmede meyve, karbonhidrat, bal, süt ve süt ürünleri de tüketilmez.www.pinardemirkaya.com.tr
hatay usulü fazla ağır olmaz mı?Ben hatay usulü seviyorum ama
Bahahabs ben yazlık meyvelerden dutun fanıyım yoksa sorun değilKorkunç biriymiş şu mevsimde meyve yenmez mi hiçgünahtır
Yemem şu anda ama çok severimhatay usulü fazla ağır olmaz mı?
aman yemeyin şuan biz söz verdik önce zayıflayacağğız sonra kendimizi ödüllendirmek için yiyeceğiz ben ilk adana kebap yiyeceğimYemem şu anda ama çok severim
Yemem şu anda ama çok severim
Az daha söylerseniz ben yicem hepinizin yerineaman yemeyin şuan biz söz verdik önce zayıflayacağğız sonra kendimizi ödüllendirmek için yiyeceğiz ben ilk adana kebap yiyeceğim
Aşkıımmm tebrikleeeerrrr
aman sakin az sabırlı olalım çok azzzAz daha söylerseniz ben yicem hepinizin yerine
Ben diyette değilim ki kuzum ben konuda koçluk yapıyor insanları yediğine pişman ediyorumaman sakin az sabırlı olalım çok azzz
Dondurmam mı oAşkıımmm tebrikleeeerrrr
Görseldeki su bardağı umarım içtiğin için boştur
o da güzel eskiden yediklerime pişman oluyordum ben son 1 aydır sadece tek öğün yiyordum son bu hafta 2 öğin sabah ve öğlen tarzında sabah kahvalrı öğlen sıvı çorba gibiBen diyette değilim ki kuzum ben konuda koçluk yapıyor insanları yediğine pişman ediyorum
Olayları alğılama şeklim diyorsun ahahhahDondurmam mı ojdjdjjd
Önemli olan sürdürülebilir bir beslenme alışkanlığı edinmek bence. Çünkü çok açlık da iyi değil bu sefer vücut kendini koruma moduna alıyor. Deneye deneye nasıl bir beslenme biçimi benimseyeceğine kendi karar vermeli insan. Sürekli rejim yapılmaz zaten.o da güzel eskiden yediklerime pişman oluyordum ben son 1 aydır sadece tek öğün yiyordum son bu hafta 2 öğin sabah ve öğlen tarzında sabah kahvalrı öğlen sıvı çorba gibi
Ay değilmiş evetola
Olayları alğılama şeklim diyorsun ahahhah
kesinlikle fazla kilomu vereyim düzen kuracağım zatenÖnemli olan sürdürülebilir bir beslenme alışkanlığı edinmek bence. Çünkü çok açlık da iyi değil bu sefer vücut kendini koruma moduna alıyor. Deneye deneye nasıl bir beslenme biçimi benimseyeceğine kendi karar vermeli insan. Sürekli rejim yapılmaz zaten.
Abla biz eşimle sağlıklı beslenelim diye yulaf almıştık 3 senede 1 kaşık yedik, kilerde otura otura tarihi geçti attıkbu kadar lezzetsiz bir şey=yok
At bile yokluktan yiyo bence, hayvana börek çörek veren mi var?
O timsah görünümlü şey kovalasın seni, sen bu tembellik ve yeme aşkıyla niye diyet topiği açtın ki
Depresif accessdenied ‘i topikten atmalısın.Ben diyette değilim ki kuzum ben konuda koçluk yapıyor insanları yediğine pişman ediyorum
Ablacığım bugün 7bin adım atmışDepresif accessdenied ‘i topikten atmalısın.
Kadın yürüyüş bile yapmıyor sonra popom tuzluk gibi oldu diyor