- 15 Şubat 2013
- 24.394
- 91.835
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.401
İsyanlarda kendisiOow popo hareketlenmiş olay tamam
En aktiflerdensin maşallahben işten çıkınca 30 dk yürürüm
Abla biz eşimle sağlıklı beslenelim diye yulaf almıştık 3 senede 1 kaşık yedik, kilerde otura otura tarihi geçti attıkSize ve kilo verirken açlık hissini bastıramayan herkese bir öneri.
1 küçük kase yoğurt içine bir miktar yulaf ezmesi ve imkan varsa biraz da ceviz içi koyup tüketin, hem tok tutar hem de bu 3’lü faydalıdır yalnız tabii abartmadan tüketin
Merhaba herkese,
kısa süreliğine geldim kaçacağım :)))
Dün 18:00 civarlarında zeytinyağlı fasulye ve bol yeşillikli salatayla yediğim akşam yemeği sonrası gece 00:12 civarı 6-7 tatlı kaşığı yoğurt ve 1 küçük nektarinle geceyi sonlandırdım.
Bu sabah yağsız tavada sıfır yağla pişirilmiş 1 yumurta, 1 dilim ekmek, biraz peynir, domates, biber, salatalık söğüşü ve 1 bardak şekersiz çayla kahvaltı yaptım, tabii kahvaltı öncesi 2 su bardağı suyumu içmeyi de ihmal etmedim.
Kahvaltıdan 1 saat sonra 2 küçük tatlı kurabiye kaçamağı yaptımsonrası bu saate kadar sürekli su.
Her zaman yazamazsam kusuruma bakmayın, herkes istediği kiloya ulaşsın bunu yaparken de sohbetlerden keyif alsın inşallah
evet işte olmazsam ben hep yürürüm yürümeyi seviyorumEn aktiflerdensin maşallah
böyle devamYürüyorum oturdum kenarda sırf sana yazayım diye. Totomda pıtpıtpıtpıt bişeyler atıyo
At bile yokluktan yiyo bence, hayvana börek çörek veren mi var?Abla biz eşimle sağlıklı beslenelim diye yulaf almıştık 3 senede 1 kaşık yedik, kilerde otura otura tarihi geçti attıkbu kadar lezzetsiz bir şey=yok
Salsınlar şu hayvanları yav onlar zaten sürekli koşuyor zayıf kalıyorlar. Yulafla ömür mü geçerAt bile yokluktan yiyo bence, hayvana börek çörek veren mi var?
Di mi kebap falan söylemek lazım onlara da arada bdbdbdbSalsınlar şu hayvanları yav onlar zaten sürekli koşuyor zayıf kalıyorlar. Yulafla ömür mü geçer
Şeker seviyolar yazık, ben beslesem her gün şeker verirdimDi mi kebap falan söylemek lazım onlara da arada bdbdbdb
Ben de bilmiyorum, bugün hiç şeker yemediğim için başlıyorum dedim amaMeyve de mi yok onda ?
Benim gibiler demek çok minnoşŞeker seviyolar yazık, ben beslesem her gün şeker verirdim
Hiçbir şeker alınacak şey yok ekmek bile yokBen de bilmiyorum, bugün hiç şeker yemediğim için başlıyorum dedim amaKoçumuzdan bilgi alalım Depresif Penguen früktoz, glikoz, galaktoz, laktoz bütün tozlar mı yasak şuvan
Granola güzel, ben seviyorumAbla biz eşimle sağlıklı beslenelim diye yulaf almıştık 3 senede 1 kaşık yedik, kilerde otura otura tarihi geçti attıkbu kadar lezzetsiz bir şey=yok
Canan hoca da tam bir yulaf düşmanı o insan yemeği değil diyorAbla biz eşimle sağlıklı beslenelim diye yulaf almıştık 3 senede 1 kaşık yedik, kilerde otura otura tarihi geçti attıkbu kadar lezzetsiz bir şey=yok
bende ilk timsaha benzettim
ben Canan hocanın her dediğini birebir uyguladığım için yemiyorum yulaf hdjdhxhCanan hoca da tam bir yulaf düşmanı o insan yemeği değil diyorben yiyodum da bayadır yemiyorum
Japonlar getirmişti bize eşe dosta dağıtımGranola güzel, ben seviyorum
Dışarıyamı çıktin yürûyüş için